אזהרת מסע- בנות התאגיד בת ים
42רציתי לצייןמכי מוזר שאנשים כאן רוצים מציצה חשופה וגמירה בפה של הבחורה. מסםעק שאחד מכם חולה במשהו והבחורה נדבקת ומדביקה. מה חשבתם לעזאזל שגמירה בפה לא מדביקה ????? אז תבואו בטענות אל עצמכם ואחכ לבחורה....
43אבל בחורה שמתעסקת במקצוע כזה חייבת לאחר תקופות מסויימות לעבור סדרה של בדיקות לראות שהכל תקין אלא אם כן אכפת לה רק מכסף ןלא מהבריאות שלה
אבל אתה צודק במה שכתבת.
44לאחר שקראתי את התגובות כאן, בירור באינטרנט מדאיג אותי עוד יותר... הHIV באוקראינה בכלל האוכלוסייה עומד על מעל אחוז שזה המוו ונחשב למכת מדינה, כ 20 אחוז!!! מהעוסקות במתן שירותי מין במדינה נגועות בHIV!!! פחד אלוהים!!! לאור הנתונים הללו חברים אני מבקש מכם, היו זהירים!
45נו באמת אחת מתוך חמש ? די תפסיקו לזרוע כאן פחד הכל בסדר אני ממשיך עם מציצות חשופות לאור מה שקראתי בhiv לא ידוע מקרה אחד של הדבקה ממציצה יתר המחלות הפיכות וגם הרפס זה לא כלכך נורא אנחנו לוקחים סיכון ונהנים לעולם לא שכבתי עם נערה עובדת בלי קונדום אבל מציצה ? צריך להנות גם לנסוע בכביש מאוד מסוכן אז אנחנו נוסעים רק לאן שצריך ? לא גם נוסעים לבלות ועוד דברים אחרים אז תהנו וכמובן שלא לזיין בלי קונדום אבל די לזרוע כאן פחד
47אנשים זורעים כאן פחדים אבל בצדק לפעמים , כל מי שכאן הוא חסוף למחלות מין , אז למה לא להיבדק אחת לחצי שנה ? ומי שיש לו פחדים אז שלא יזיין כאן , שמעתי על נערות שחלו לאחרונה ואף אחד לא יודע במה הם חלו , כמו החברות המפורסמות מבת ים , גם בזמנו שמעתי שניקול שמלקקת הכל חולה בקונדילומה כתבו כאן , היו שמועות על נערות שהם גבר בכלל , וזה היה הזוי ומופרח , אז חברים קחו דברים בפרופורציה ומספיק להלחיץ אנשים אחרים , תבדקו כי צריך ותזיינו כי זה חשוב לנשמה.
ונכון אמר כאן מישהו שהבחורות מאוקריינה שעובדות שם יש הרבה חולות ב HIV, אבי מי טיפש שמזיין בלי קונדום נערות עובדות ?
ואפרפו hiv לא עובד אם מישהי ירדה לך או אתה לה .
48טוב חברים אני כאן אולי להרגיע אולי גם להזהיר
לאחר הפחדה של אחד מהכותבים כאן קיבלתי מספר פניות בפרטי מאנשים שפקדו נערה עובדת (לידיה ) גם אני פקדתי אותה וכתבתי על כך , כתבו שהיא מלאה בקונדילומה שיש לה הרפס וכו....,
הכן הצחיק אותי הבחור שדווקה אותה הוא לקח והדביק בה תוית , מאחר שאני מתחום הרפואה ולא ניכנס לתחום שלי אני כתבתי שפקדתי אותה שוב ובדקתי האם מדובר בקונדילומה , והתשובה חד משמעית היא לא !
אבל היא חשוב לי להרגיענאת הנפשות כאן ועשיתי בדיקות וצייינתי שהבדיות מין נקיות , עוד אציין שבדיקת הקנדילומה היא אך ורק בדיקה ויזואלית של רופא עור או אורולוג וזה לאחר שבוע מיום המגע , כל בדיקה כזאת או אחרת בשוק היא של שרלטנים ואנשים שיעשו על הגב שלכם כסף , ואני לא מתפלא אם אותו אחד שכתב על לידיה הוא אחד מהשרלטנים .
כמו כן רציתי להגיד שיש בדיקה מאד חשובה שחשוב שכולם יעשו כאן וזה hsv 1-2 של pcr , הבדיקה בחינם והיא בודקת את וירום ההרפס , בודק גם היסטוריה אם היה לך או האם יש לך וגם באיזה רמה הוא קיים בגוף, נציין שגם את הבדיקה הנ"ל עשיתי (רצוי שבוע אחרי המגע ולא לפני) והכן הבדיקה יצאה שלילית זה אומר נקי .
מה שרציתי לומר הוא שלגבי לידיה האיש כאן טעה והפחיד את כולם אבל תחשבו על כך שמין אוראלי ההידבקות בהרפס היא מהירה מאד והוירוס שנכנס לנו הוא לכל החיים איתנו וזה יותר קשה על אחת כמה וכמה מקונדילומה שהם מאותה משפחה .
אז אני יפחיד קצת ואומר שייתכן שבנות עובדות ויש כאלו שאומרות שהם חולות ולא יכולות לקבל אותנו הם נגועות והם אחראיות מאד , אבל שהזין עומד השכל בתחת ואנו פוקדים בכל זאת , לא חושב שזה נכון לציין את שמם של הבנות מבת ים שאמרו שהם חולות ולא יכלו לקבל , כי אין עדות חד משמעית שזה הרפס, אני אישית לא יפקוד אותם כי זה לא נשמע טוב , ולגבי מציצה עם קונדום זה מצויין למי שקצת חושש אבל גם חיכוך עור בעור בנגע מביא את הוירוס וגם רימינג.
מקווה שהארתי אור קצת לכל הנוגע ומי שמפחיד סתאם מקמו לא כאן .
49עכשיו תורי לתרום סיפור על זלזול וחוצפה של התאגידים: התקשרתי למודעה של דשה, חברה של מלח פלפל
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15876
לטלפון עונה הפקידה הפרנואידית, שמפנה לאותה כתובת של קריסטינה.
הגעתי בשעה שנקבעה, והתקשרתי. אבל הפרנואידית לא עונה. שוב. ושוב. חצי שעה. אמא שלה זונה.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15876
לטלפון עונה הפקידה הפרנואידית, שמפנה לאותה כתובת של קריסטינה.
הגעתי בשעה שנקבעה, והתקשרתי. אבל הפרנואידית לא עונה. שוב. ושוב. חצי שעה. אמא שלה זונה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
50היה לי מקרה לפני מספר שבועות.
חניתי והתקשרתי לפקידה וקיבלתי הוראות. לקח לי כ- 8 דקות להגיע לבנין.
התקשרתי שוב מפתח הבנין, ובעודי ממתין לפקידה שתענה, אני רואה מישהו נכנס לכניסה כשהוא מדבר (מקבל הוראות) בטלפון.
כשהפקידה ענתה - היא אמרה לי שלא הגעתי, לכן הכניסה אחר במקומי.
זעמתי.
במשך חמשת הימים הבאים צלצלתי והזמנתי תור בכל יום.
צלצלתי בכל פעם ממספר אחר (יש אפליקציה שנותנת לך להגדיר את המספר שלך שייראה על מסך מקבל השיחה).
קבעתי בכל פעם זמן, התקשרתי מ'החניה', 'הגעתי לבנין', 'חיפשתי את הדלת', 'היא לא פתחה את הדלת' ("אבל היא פתחה!" אומרת הפקידה) - וכל זאת כשאני יושב במשרד....
נקמה קטנה.
אז אם איגור קורא כאן (איגור יודע קרוא וכתוב? ) - אז שיידע שאנחנו לא הסמרטוטים של הפקידות המזויינות שלו, ואנחנו נגרום לו הפסדים ככל שנוכל אם יזלזלו בנו.
עשו כמוני. אל תתעצלו !
המגביה עוף - ירחיק ראות