כ דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות - דף 5 - סקס אדיר

דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות

41
[QUOTE=blover69]זונה לו תגן על אף אחד מלבד על עצמה

וכאן מילים הן מילים בשביל להוכיח צריך עובדות ולכן מה שנכתב כאן יכול להיות בגדר פנטזיה של כל אחד ולא יכול לשמש כראייה [/QUOTE]
אתה ממש חוצפן זונה לא תעגן על אף אחד חוץ מעצמה
וכמה פעמיים הגנו אלהם
ממש פוגעה מה ש אתה אומר אלנו כועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועסכועס

42

ניטור,ניטור,ניטור.....

יש לנו קוראת קבועה....
ורד לי....
חפשו בהארץ. אין טעם לתת לינק כי האתר מוחק...

מה לקוחות הזנות חושבים על החקיקה?
מה לקוחות זנות חושבים על החקיקה?

16.07.2017 23:21
ורד לי
"בפורטל "סקס אדיר", המציע מגוון שירותים מיניים בכל זירות הזנות הישראלית לצד פרסום בתי בושת, מתקיימים גם פורומים המיועדים לצרכני מין בתשלום. הפורומים עוסקים בין השאר בחוויות של לקוחות הזנות. בחודש האחרון דנים בדאגה גלויה צרכני המין בתשלום בהשלכות החקיקה עליהם, בסיכוי שישראל תאמץ אותה ובפעולות למניעת החקיקה.

אתמול עם פרסום המידע אודות ההתקדמות בתהליך החקיקה שרתה מרה שחורה על המתדיינים בפורום. הפאניקה ניכרה היטב. הדיון נפתח בתגובה - "מקווה שיש לנו כמה לוביסטים מבין חברי הפורום כאן שידאגו להפיל את החוק המטומטם". "זהו נגמר", כתב אחר. "פדיחה רצינית לקבל תיק פלילי על זיון. שמרו את הכסף לתאילנד או גרמניה", הודה אחר. "אז זה חוקי ללכת או לא?", ניסה צרכן זנות להבין ודרש הבהרה בנושא שממחישה היטב כמה צרכני הזנות חרדים. הדיון הסתיים בתגובה: "נקודת האור שיש כאן היא שמשרד המשפטיםמתנגדים בצורה גורפת לחוק. יש להם טיעונים שדומים לשלנו וגם הרבה טיעונים אחרים שלא חשבתי עליהם בכלל".

הדיונים האלה מתקיימים בתדירות גבוהה בתקופה האחרונה. מרתק לגלות שהדאגה הכי גדולה של צרכני המין היא בכלל לא לפרנסת האישה בזנות (טיעון שהם מרבים לנפנף בו) אלא מכך ש"יעלו לנו מחירים". מעניין לגלות שמאחורי הטענות "הליברליות" לכאורה, זאת הדאגה הכי גדולה של צרכני המין בתשלום – שהמחירים יאמירו.

"

43
[QUOTE=sandman66]
אתם פשוט בורים.

הדבר החשוב להבין שוועדת שרים זו הקואליציה בלבד. כלומר עמדת הבית היהודי היא זו שגרמה לחוק לעבור. אילו החוק לא היה נהנה מתמיכת הקואליציה לא היה עובר בוועד שרים.

[/QUOTE]
לא מבין את ההגגיון שלך. והליכוד לא בקואליציה ? גם הליכוד יש יפת נפש, שרן השכל, שתומכת בחוק... מעולם בנט או שקד או סלומיאנסקי או סמוטריץ לא תמכו בחוק...

44
אנחנו חיים במדינה צבועה . מצד אחד אחד רוצים חופשיות מינית שנשים יהיו עם הגברים בכל מקום ויחרמנו אותם בלי הפסקה. מצד שני כל רמז שתזרוק לאישה עצבנית היא יכולה לתבוע אותך על הטרדה .
אבל אולי זה טוב ככה אנשים ישקיעו את כל האנרגיות והחרמנות בנשים רגילות . נלמד לחזר יותר להשקיע יותר וככה יהיו יותר רומנים מהצד ואולי נחסוך הרבה כסף .
ואולי גם נשקיע באשה שלנו יותר וככה נקבל סקס איכותי יותר מהרבה שלנו . .. כמה נקודות למחשבה
תנו לי את הסטייה הגדולה ביותר

45

הבעיה לא בזנות עצמה

הבעיה שבאם לא יוכלו לפרסם כאן היכן יש בנות
איך נדע לאן ללכת
ואז הבנות תהיינה מסכנות לא פחות מאשר הגברים

לא נעים שבת תתקשר למישהו ותציע את עצמה
ואיך היא תתקשר לחדשים
זה יכול לקרות אבל זה מצב קשה

46
ורד לי,נראה לי יותר כמו משועממת לי
אם זה מה שיש לך לשעות בחיים שיבושם לך העיקר שאת מרגישה שאתה ממצה את יכולותייך בזה שאת מפריעה ל:
1. נשים שאף אחד לא חטף אותן והכריח אותן לעבוד בזנות אלא הן בחרו בכך מרצונן החופשי ותוך הכרה מלאה למעשיהן
2. לצרכני מין שהולכים לאותן נשים ומספקים להן פרנסה מיחד ואת היצר שלהם מאידך והדבר אינו פוגע באף אחד מהצדדים
אבל את כמו רבות אחרות אוהבות לנפח הכל ולגרום להכל הישמע רע עד רע מאוד
מדהים שיש מדינות נאורות ששם ממסדים את הזנות ולא נלחמים בה, אבל בישראל כמו בישראל הכל חייב להיות מלווה בדרמות של כמה ממורמרות שכנראה שיש סיבה טובה מאוד שזה הדבר העיקרי שהן מתעסקות בו
בהצלחה במלחמה חסרת הסיכוי שלך ושל חברותייך

47
מסכים עם BLOVER, אבל בכל זאת יש סיכוי הפעם שהחוק יעבור. אולי כתב אישום בפרשות 1000 2000 3000 וכו'... יפילו את הממשלה ויפזרו את הכנסת ההזויה הזו (יש פה מישהו מהפרקליטות?..)
מתנגדי הזנות לוקחים דוגמא את המקרים הכי קיצונים, זנות רחוב וסמים קשים. הזונות אולי היו רוצות עבודה אחרת שמשלמת טוב, לא פיזית כמו זנות, אבל הם עשו זאת מבחירה חופשית לגמרי, כמו האדם החופשי שהן. גם פועל בניין לא רוצה לסחוב שקי מלט 25 ק"ג כל היום, אבל עבודה בהייטק כנראה הוא לא ימצא.
ורד לי, אני לא "חרד" שהמחיר יעלה, נו באמת. אני שומר חוק, מאמין בדמוקרטיה ולא מעוניין להפוך לעבריין.

50
זונות היו ותמיד היו !
גם אם תסעו לשבדיה ותהיו מספיק מתוחכמים ותתאמצו מספיק תמצאו את מבוקשכם .

במידה והחוק יעבור , זה ישרת בעיקר זונות ישראליות שיקבעו עם גברים דרך אתרי הכרויות למינהם , כשהגבר יחליט שלא מתאים לו במהלך הפגישה , הוא עלול להסתבך ואף הבחורה עשויה לסחוט אותו .

עם זונות שבאות הנה לעבוד זה שונה , הן על תקן תיירת ולא ירצו לסבך את עצמן במקביל .

אך אם החוק יעבור , נאלץ לחפש זונות כמו לפני המון שנים ...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”