הפנים שלה מייוחדות .
במציאות היא ממש כוסית גמישה .
מזדיינת עם כל הלב ומוצצת נפלא .
יפיפיות המאה לא מזדינות כמוהה .
תנך כתום - חדש בניילון
42היי לכולם
מישהו יכול לתת מידע על ת.ז. 1749129880 השם ברוסית ???? ???
מתורגם לשלום עולמי בגוגל טרנסליט
אני רואה אותה הרבה מאד זמן, הצלחתי להגיע אליה אבל התקשורת איתה לא רציפה, נעלמת, ביקשה 800, לא ממוקמת ... ולא הצלחתי מעולם לממש.
מישהו דגם?
המעז מצליח !
תנך כתום - חדש בניילון
43יש המוכנים להבליג על פנים על הפנים
אך עם שירות פנומנאלי...
גם אני משתייך לאלה שלא.
איש איש בהעדפותיו יזיין......
תנך כתום - חדש בניילון
44Fuck !!!!!!
זה רק נדמה לי או שהמחירים הפכו ממש גבוהים
ניסיתי, קיבלתי הצעה, וסירבתי !!!!
מוגזם מידי בשבילי
תהנו !!!!
כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.
תנך כתום - חדש בניילון
45[QUOTE=אוסקר]Fuck !!!!!!
צודק. הבחורות באתר הכתום התחילו להגזים במחיר בלי בושה ב 1000+ למפגש חצי שעה עד שעה ... אבל כשהגיעו פעם ראשונה ביקשו 300 למפגש שעתיים .
לרוב רוסיות שבאו לארץ ורובן לא מלכות יופי ולא צעירות (35+) ולא דוברי אנגלית / שפה משותפת.
אין הסבר כלכך לתופעה של העלאת המחירים הנוראית הזאת . אולי בגלל ביקוש גבוהה ( והדרישות הנמוכות ) בגלל שההיצע נמוך ורוצים לפרוק / לפרק בכל מחיר ולשחרר את העצבים .
אני גם אוהב את היופי הרוסי/ אוקראיני , אבל אלה בנות שלא נראות מלכות יופי ונפגשות ללא הפסקה וללא שליטה במחירי על , פעם היה מפורסם כאן על בחורות שלוקחות 300+ ונפגשות רק עם גבר- שתיים ביום/בשבוע , איפה כל זה נעלם .
זה רק נדמה לי או שהמחירים הפכו ממש גבוהים
ניסיתי, קיבלתי הצעה, וסירבתי !!!!
מוגזם מידי בשבילי
תהנו !!!!
[/QUOTE]צודק. הבחורות באתר הכתום התחילו להגזים במחיר בלי בושה ב 1000+ למפגש חצי שעה עד שעה ... אבל כשהגיעו פעם ראשונה ביקשו 300 למפגש שעתיים .
לרוב רוסיות שבאו לארץ ורובן לא מלכות יופי ולא צעירות (35+) ולא דוברי אנגלית / שפה משותפת.
אין הסבר כלכך לתופעה של העלאת המחירים הנוראית הזאת . אולי בגלל ביקוש גבוהה ( והדרישות הנמוכות ) בגלל שההיצע נמוך ורוצים לפרוק / לפרק בכל מחיר ולשחרר את העצבים .
אני גם אוהב את היופי הרוסי/ אוקראיני , אבל אלה בנות שלא נראות מלכות יופי ונפגשות ללא הפסקה וללא שליטה במחירי על , פעם היה מפורסם כאן על בחורות שלוקחות 300+ ונפגשות רק עם גבר- שתיים ביום/בשבוע , איפה כל זה נעלם .
תנך כתום - חדש בניילון
46עם האוכל (הלקוח הישראלי - הפראייר המשלם) בא התיאבון.....
מגיחה לגיחה.. מסבב לסבב.. הן גם מגבשות את המנטליות הישראלית
ומתנהגות בהתאם.. את הנימוס האירופאי הן משאירות בטרמינל ואוספות אותו בשרוול המטוס בדרך הבייתה בחזרה.
תנך כתום - חדש בניילון
47קיימת עליית מחירים בוודאות .
אני מדבר זה מעל כשבוע עם בחורה שסירבה ל-800 , מבקשת 1,600 למפגש עד שעתיים .
שבוע שעבר ניסיתי להפגש עם זונה אחרת של 600 מהבוקר אמרה לי שהיא עסוקה כל הצהריים והערב .
החוכמה זה "לתקוף" מהר ומוקדם כך תוכלו לבלות במחציתה של הבחורה יותר זמן ובעלות יותר נמוכה .
תנך כתום - חדש בניילון
48דיווח מאשה
בקושי אנגלית, אולי שתי מילים.
חזה קטן
משהו במבנה גוף רחב באגן, קצת מוזר (לרגע תהיתי אם היתה גבר...) הגוף שלה לא הכי עדין
אבל נראית טוב בכללי ופנים עדינות
מוצצת בלי
גרון עמוק.... וואוו...
לקחתי חצי שעה ולא הורידה את הפה משם.
גם שואבת ביצים וכו
אפשר לגמור בפה.
נקיה, נעימה ונחמדה.
לא אחזור אבל חוויה טובה מאוד
תנך כתום - חדש בניילון
49[QUOTE=צמצם]יוליה מכוערת רצח בפנים (לפחות בפנים)[/QUOTE]
נראה לי הגזמת. אבל על טעם ועל ריח...
תנך כתום - חדש בניילון