דווקא הדיווחים הראשונים כן מתארים שירות סביר ואני לא מאמין שכל כך מהר התקלקלה,
אולי דווקא באמת אם ישלמו לה את הסכומים שהיא מבקשת ויבהירו לה ששילמנו סכום יותר מהמקובל ואנחנו מצפים לשירות טוב אז השירות יהיה בסדר .
יש מצב שכמו שאמר ידידינו הרב קולומבו שכל ההמקחות איתה יוצרת אווירה עכורה ומובילה לתקתוק.
נכון שזה 700 אבל אם זה כוסית ברמה של ליווי והיא גם ממוקמת בניגוד לבנות בליווי שצריך להוציא עוד כסף על חדר אז אולי העסקה לא כזאת יקרה , תלוי איך מסתכלים על זה.
חטא אחרון עם לוסי הכוסית
42היא רואה אותנו ארנקים בצורה מובהקת
גם תשלם 1000 לשעה לא יעזור
השירות לא ישתפר....
מה לעשות זה מה יש...
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
חטא אחרון עם לוסי הכוסית
43אינעל העולם...שלחה לי בוואטספ חבילת תמונות שגרמו לי ללחץ אטומי במכנס...אכן נראית טופ טופ...אין ספק נדרש חוזק מנטאלי כדי לעמוד בפיתוי למרות המחיר...נראה אם אצליח להתאפק..בתקוה שעד אז אולי המחיר ירד....
חטא אחרון עם לוסי הכוסית
44קודם כל זה יחס .
שנית בחורה שלא מכבדת את הזמן לפני הפגישה לא תכבד אותו גם במהלך הפגישה .
כבר היום ראיתי שאין לה בעיה לקבוע עם כמה גברים לאותה שעה ועליי זה לא מקובל .
אני לא מחכה לזונה יותר מרבע שעה גג .
חטא אחרון עם לוסי הכוסית
45קרמר אני הייתי על פול גז בניוטרל מחכה שתתן אוקיי ל 500 כדי להעביר לדרייב ולעוף למקום אחרי שראיתי את התמונות!
אבל בנושא המחירים צריך לחשוב מהראש.
חטא אחרון עם לוסי הכוסית
46כמה חוקים להנות עם זונה:
1-לא לשאול מה את עושה ומה לא לקבוע להגיע לדירה לראות את מצב רוחה ולשאול אותה אני יהנה איתך היום ?
אם היא תחייך ותענה לך כן כנס
אם היא תגיד לך אולי או איזה תשובה בלי חשק אז תברח אתה לא במסעדה מבקש תפריט ואתה לא נרקומן בכספומט בלוד
2-להגיע מבושמים מקולחים ולבושים מכובד אחרי הכל מדובר בבן אדם ולא במתקן בסופרלנד
3-אם אתם שמנים תעשו דיאטה עם אתם נמוכים תקנו נעלי עקב בחורות וזונות לא אוהבות גברים שמנים ונמוכים ובטח שלא דתיים...
4-לא לדבר על הפורום אל תנסו להרשים אותה שאתם בחורים טובים ותנסו לעזור לא ייתכן שהיא יום בארץ והיא כבר יודעת שמישהו פירסם באיזושהו פורום שהיא הסכימה ל500 לשעה
5-לעולם אל תלכו לזונה עם שוקולד פרח יין וכו...במנטליות של הרוסים זה התנהגות של אדיוט
6-אל תחכו לזונה מתחת לבית כמו מסכנים חכו עשר דקות הם היא לא עונה תעשו פרסה ותחזרו לעיסוקיכם להזכירכם שוב אתם לא נרקומנים בקריז מחכים למנה
7-לעולם אל תוציא על זונה סכומים שיפגעו לך בכיס או במשפחה או סכומים שבאים על חשבון דברים אחרים בחיים וכו..
נחזור ללוסי ...כפי שכתבתי לוסי זורמת להכל חוץ מאנאלי מרעומה חתום ובתול ...
כולל כיבוס מלא
כולל גרון עמוק
כולל גמירה בפה
היא בת 31 אכן משופצת אבל נראית פיצוץץץץ
הופתעתי מאוד והיא גם מרטיבה וגומרת
מסאג בין האקטים דיבורים וצחוקים כל הדרך
כל זה ב600 שח לשעה שנמשך קצת יותר
רשמתי שתוך יומיים היא שחוקה עקב ההסתערות עליה הטלפון שלה לא מפסיק לצלצל וצדקתי!
קלטה שהגיעה למדינה של ליצנים ולכן מתנהגת כך....האמינו לי ברוסיה היא לא היתה מעיזה להתנהג כך...
נ.ב יאנה כוסית אשש חדשה מי שרוצה מספר שיכתוב לי בפרטי....)
1-לא לשאול מה את עושה ומה לא לקבוע להגיע לדירה לראות את מצב רוחה ולשאול אותה אני יהנה איתך היום ?
אם היא תחייך ותענה לך כן כנס
אם היא תגיד לך אולי או איזה תשובה בלי חשק אז תברח אתה לא במסעדה מבקש תפריט ואתה לא נרקומן בכספומט בלוד
2-להגיע מבושמים מקולחים ולבושים מכובד אחרי הכל מדובר בבן אדם ולא במתקן בסופרלנד
3-אם אתם שמנים תעשו דיאטה עם אתם נמוכים תקנו נעלי עקב בחורות וזונות לא אוהבות גברים שמנים ונמוכים ובטח שלא דתיים...
4-לא לדבר על הפורום אל תנסו להרשים אותה שאתם בחורים טובים ותנסו לעזור לא ייתכן שהיא יום בארץ והיא כבר יודעת שמישהו פירסם באיזושהו פורום שהיא הסכימה ל500 לשעה
5-לעולם אל תלכו לזונה עם שוקולד פרח יין וכו...במנטליות של הרוסים זה התנהגות של אדיוט
6-אל תחכו לזונה מתחת לבית כמו מסכנים חכו עשר דקות הם היא לא עונה תעשו פרסה ותחזרו לעיסוקיכם להזכירכם שוב אתם לא נרקומנים בקריז מחכים למנה
7-לעולם אל תוציא על זונה סכומים שיפגעו לך בכיס או במשפחה או סכומים שבאים על חשבון דברים אחרים בחיים וכו..
נחזור ללוסי ...כפי שכתבתי לוסי זורמת להכל חוץ מאנאלי מרעומה חתום ובתול ...
כולל כיבוס מלא
כולל גרון עמוק
כולל גמירה בפה
היא בת 31 אכן משופצת אבל נראית פיצוץץץץ
הופתעתי מאוד והיא גם מרטיבה וגומרת
מסאג בין האקטים דיבורים וצחוקים כל הדרך
כל זה ב600 שח לשעה שנמשך קצת יותר
רשמתי שתוך יומיים היא שחוקה עקב ההסתערות עליה הטלפון שלה לא מפסיק לצלצל וצדקתי!
קלטה שהגיעה למדינה של ליצנים ולכן מתנהגת כך....האמינו לי ברוסיה היא לא היתה מעיזה להתנהג כך...
נ.ב יאנה כוסית אשש חדשה מי שרוצה מספר שיכתוב לי בפרטי....)
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
חטא אחרון עם לוסי הכוסית
48[QUOTE=Godaddyy]
[QUOTE=כוסמין]לוסי משופצת, בשדיים בשפתיים, בתחת, גברית, כוס ענק לא מגולח, תחת מרובע, יכולה לעבוד אצל ביג'ו בקצביה,
[QUOTE=כוסמין]לוסי משופצת, בשדיים בשפתיים, בתחת, גברית, כוס ענק לא מגולח, תחת מרובע, יכולה לעבוד אצל ביג'ו בקצביה,
סגרתי 400לחצי שעה כי אני מת על חזה, לא חוזר ולא. ממליץ, למי שלא מבין היא ניראית כאילו אכלה את ליזה
[/QUOTE]
כוסמין אחי סיליקון בטוסיק?
[/QUOTE]
כן,, סילקון בתחת, ורק לידיעה היום הרבה מרימי משקולות דווקא מבוגרים שותלים סיליקון בביספס כי מה לעשות היד הקידמית לא ניראית טוב כמו פעם
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
חטא אחרון עם לוסי הכוסית
49על..

---
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
חטא אחרון עם לוסי הכוסית
50[QUOTE=סופר לה טיב]השרשור נפתח בתיאור שלוסי היא ללא ספק אחת הכוסיות הכי יפות והכי שוות שהייתי איתן, והדווח האחרון מדבר על משופצת וגברית עם תחת מרובע שיכולה לעבוד בקצביה.
עברו דלושה ימים בין הדווחים והפער גדול מדי מכדי שיוסבר בשאלה של טעם וריח.
לפני חשדות בנושא אמינות ודומים, האם בטוח שהמדווחים מתייחסים לאותה בחורה???
[/QUOTE]
מדובר באותה בחורה, לפי התמונות ששלחה היא פצצת עולם.
כנראה שכל אחד וטעמו, יש שבשבילם שיפוץ שכזה הוא חסר פרופורציות+עצבים על המחיר והתקתוק שחוו ויש שבשבילם השיפוץ נתן לה את כל הנתונים המרשימים שיש לה ורק מקווים שהיא תתיישר במחיר.
אני אמרתי את דעתי, כל אחד שנותן מעל 500, יפה ככל שתהיה זה משפיע על כולם בסופו של דבר.