כ אדלין/מילנה מבן יהודה, זונה היא לא מילה גסה... - דף 5 - סקס אדיר

אדלין/מילנה מבן יהודה, זונה היא לא מילה גסה...

46
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19828

מפנה לדירה מפורסמת בתל אביב. פותחת גבוהה אתלטית- מזכירה את טיקה עליזה. שיער שחור ארוך. נאה בפנים. מקלחת זריזה- זרם טוב ומים חמים. מציצה סבירה. זקוקה להכוונה. נראה שהיא חדשה בתחום. הדוב- דואגת כל הזמן לקשר עין.
ההפתעה הגיעה בזיון- פה היא התאבדה עלי. זיון בכל התנוחות. גניחות חזקות, תחת חזק שקיבל גם אגרסיביות (לא אנאלי). גמירה חזקה בפנים.
קצת קוצי מוצי, לא מדברת ולדעתי לא יודעת אנגלית- אבל מבחינתי אין צורך בשיחה.
מהר מאוד לסיבוב שני. נראה שהבחורה אוהבת להזדיין. כבר קשה לגמור אז עברנו למציצה. הפעם השקיעה יותר עם רימינג עדין, וגמרתי לה על הפנים.
תעריף- 500 שח לשעה.
אני נהניתי

48
[QUOTE=סופר לה טיב]לקסר,

היו סימני שאלות אם זו מילנה או לא.

זוכר? מודע?
[/QUOTE]

אני זוכר
אני מודע

אם אני לא טועה ואני כמעט בטוח שלא טועה
סיכמנו בסוף שמילנה לא הייתה הגלגול הקודם של צ'לסי (!)

מה שכן.. מצטייר שאדלין היא אכן מילנה
אך לא צ'לסי.................

50
מילנה היא צ'לסי וכעת מופיעה בפירסום חדש כאדלין.

בקיץ האחרון ביקרתי את מילנה פעם אחת(ראו דיווח יותר למעלה בשרשור זה) וכבר אז שמתי לב שיש עוד פירסום תחת השם צ'לסי עם מס' טלפון שונה אך תמונות כמעט זהות לחלוטין! במקום להסביר שוב פשוט אצטט הסבר שלי לגביה שנלקח מדיון אחר:

[QUOTE=לקסר]אז לגבי צ'לסי שמוזכרת בשרשור הזה:

צ'לסי תל אביב

היו לי חשדות(ולא רק לי) - ואף כתבתי אותם בדיווח למעלה - שצ'לסי היא למעשה מילנה שעליה דיווחתי לפני שבוע כאן:

מילנה מאליעזר בן יהודה, זונה היא לא מילה גסה

חשדות אלו התגברו לאחר שיצאתי מביקורי אצל מילנה בשבוע שעבר, ובעוד אני בוחן מודעות כדי להחליט למי להמשיך אני נתקל בצ'לסי שבמודעה ניראית ממש COPY של מילנה! אז אתמול קיבלתי אישור רשמי לכך: צ'לסי ומילנה זאת אותה בחורה!
למרות שהיו עליה שני פירסומים שונים, עם תמונות ומספרי טלפון שונים. למה
רק אתמול התוודאתי סופית לכך? כי כשביקרתי את מילנה היא אמרה לי שעוזבת
ביום ראשון 20.8, כלומר אתמול. ובאורח פלאקריצה(או שלאצחוק)
אתמול ירדו במקביל שתי המודעות - הן של מילנה והן של צ'לסי. רק לא ברור לי
למה התאגיד פירסם אותה בשתי מודעות שונות עם מס' טלפון שונים אבל חפיף...
היא כבר לא איתנו[/QUOTE]
בקיצור לבחורה כבר דפקו 3 שמות שוניםצחוק ועוד פתחו עליה שרשור נוסף:

הנהלה - אפשר לאחד עם השרשור(המאוחדקריצהצחוק) הזה. יא ראבק!Shocked כמה שרשורים/דיונים נפתחו על בחורה אחת!מבולבלצחוק בעלי התאגיד - אולי תעשו לכולנו טובה ותידבקו פעם הבאה לשם אחד במקום להדביק לבחורה 3 שמות שונים?Wacko לא מבין אותכם...מבולבלErmm

אגב, במודעה הנוכחית מופיעות בדיוק אותן תמונות שהופיעו בקיץ באחת משתי מודעותיה של צ'לסי/מילנה(אה! וכעת אדליןצחוק)
zooz

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”