כ זהירות עוקץ - דף 5 - סקס אדיר

זהירות עוקץ

41
כל הכבוד על השיתוף, ומשתתף בצערך על ה-1,400 ש"ח.
כמו שהבנת, אתה יכול או לעזוב את זה ולהתייחס לזה כשכר לימוד, למרות שזה מאוד קשה, לא רק בגלל הכסף אלא גם בגלל ההרגשה שדפקו אותך, או שאתה יכול לנסות לקבוע איתה, ולהתנקם / לנסות לקבל את הכסף בחזרה. רק שים לב שהמקצוע שלה הוא לא נערת ליווי, אלא נוכלת עם סגנון, אז היא ככל הנראה תהיה מאוד זהירה ומאוד מתוחכמת, אז אתה צריך להיות הרבה יותר מתוחכם ממנה. אתה גם צריך לקחת בחשבון שייתכן ותיתקל באלימות או שהיא תתחרפן ותתחיל לצרוח באמצע הרחוב, אז שוב - תצטרך להכין "הגנות" מראש כגון מישהו שיעמוד קרוב ויצלם וידאו של הכל, ויתעד גם את הפנים שלה ואת מספר הרכב.

גם אני, למרות היכרות מאוד טובה שלי עם הסכנות והעקיצות האפשריות, נעקצתי בחו"ל בסכום גבוה משלך ע"י כנופיית בנות שעבדו ביחד ובצורה מאוד מתוחכמת, ורק אחרי ששיחזרתי את כל מה שקרה באותו ערב וחיברתי את כל הנקודות, הבנתי כמה הן היו מתואמות ומתוחכמות.
בהתחלה התעצבנתי, לא כי הזיז לי נושא הכסף, אלא ההרגשה הזו שהוציאו אותי טיפש.
בסוף החלטתי לקחת את זה פשוט כשכר לימוד, והכרתי עוד שיטת עוקץ שאזהר ממנה בפעם הבאה.
(ובכל זאת... בהתחלה חיפשתי את אחת הבנות, וסבירות גבוהה שאם הייתי מוצא זה היה נגמר אחרת...)

זהירות עוקץ

42
לקבוע איתה זה בעיה אין סיכוי שהיא תסכים להיפגש איתי אחרי שהיא יודעת מה הטלפון שלי
הסיכוי היחידי זה פשוט למצוא שותף עקיף מישהו שניפגש איתה מבלי שהיא תדע שאני באזור

זהירות עוקץ

45
אולי שכר לימוד בשבילו אבל יש אחרים שנידפקים כל יום איתה בטוח.
צריך לקבוע איתה מטלפון אחר.
לחסום להם את האוטו מכל הצדדים ולרסס עליהם גז מדמיע במיקרה שהוא ישלוף סכין או משהו ...

זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

זהירות עוקץ

47
כל הכבוד על חשיפת השיטה והדווח לחברי הפורום.
הנוכלת כבר מזמן החליפה מספר בטח.
מה שחשוב זה לעולם לא לתת כסף ברחוב. רק בדירה סגורה שאתה והיא לבד לאחר סיכום מה כולל השירות.
חברה נראה שכל אתרי הציט הם כר פורה לנוכלות. אני מעדוף בנות מפרסמות עם מיקום קבוע.
רק תחשוב שיכל להיות הרבה יותר גרוע.
תעשה טוב תרגיש טוב

זהירות עוקץ

48
סביר שהיא מחליפה מספרי טלפון, אתרי מפגש, שמות ותמונות כמו גרביים.
קצה חוט זה האתרים שבהם עוקצת גם קצת הכתובת אם לכמה היא הציעה הוד השרון
לא ממליץ על אלימות אבל כן מאוד על שיימינג של צילום שלה ושל השותף. שותף לעוקץ. לא סרסור. גנב ונוכל.
סרסור נהנה מכספי הזונה ופה אין זונה אלא גנבת ונוכלת...
בכל מקרה עדיף לנהל את הפעילות נגדם בצורה קצת יותר חשאית כי סביר שלאחר הפוסט הזה היא תרד קצת למחתרת
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”