כ ירידה בהיצע עלייה במחירים - דף 5 - סקס אדיר

ירידה בהיצע עלייה במחירים

41
[QUOTE=חמש תלתן]

גומר ונוחר,

המטרה אף פעם לא היתה חתונה.

אבל בניגוד לטענת הפמיניסטיות הגברים הם בני אדם ולא טורפים חסרי לב. הרבה פעמים הם הולכים לזונה מתוך חוסר במין, במגע, באינטימיות ובאהבה. לפעמים הם פוגשים מישהי שעושה להם טוב על הלב גם אם היא עוסקת בזנות. לפעמים הם אפילו מתאהבים בה.

ובניגוד לטענת הפמיניסטיות גם הזונות הן בני אדם ולא יצורים מדוכאים וחסרי חיים. יש להן רגשות והן לפעמים פוגשות גבר שנעים להן להיות איתו גם אם הוא סובל מחוסר ביחסי מין ונאלץ למלא את החוסר עם זונה. לפעמים הן אפילו מתאהבות בו.

אז אפשר להבין שיכולים להיות מקרים שבהם מפגשים כאלה יהפכו למערכות יחסים ולפעמים אפילו יגיעו לחתונה.

[/QUOTE]

הפמיניסטיות יודעות את זה , אבל מתעלמות מזה בצדק, בתכלס זה מקרה אחד למליון...

43
[QUOTE=ותיקק]
[QUOTE=חמש תלתן]

גומר ונוחר,
המטרה אף פעם לא היתה חתונה.
אבל בניגוד לטענת הפמיניסטיות הגברים הם בני אדם ולא טורפים חסרי לב. הרבה פעמים הם הולכים לזונה מתוך חוסר במין, במגע, באינטימיות ובאהבה. לפעמים הם פוגשים מישהי שעושה להם טוב על הלב גם אם היא עוסקת בזנות. לפעמים הם אפילו מתאהבים בה.
ובניגוד לטענת הפמיניסטיות גם הזונות הן בני אדם ולא יצורים מדוכאים וחסרי חיים. יש להן רגשות והן לפעמים פוגשות גבר שנעים להן להיות איתו גם אם הוא סובל מחוסר ביחסי מין ונאלץ למלא את החוסר עם זונה. לפעמים הן אפילו מתאהבות בו.
אז אפשר להבין שיכולים להיות מקרים שבהם מפגשים כאלה יהפכו למערכות יחסים ולפעמים אפילו יגיעו לחתונה.

[/QUOTE]הפמיניסטיות יודעות את זה  , אבל מתעלמות מזה בצדק, בתכלס זה מקרה אחד למליון...[/QUOTE]

את הפמינסטיות בישראל לא בדיוק ניתן לכנות כך . הן קיצוניות מדיי לאומת מדינות אחרות בעולם.
כאשר הבולט הינו : שינאת גברים , מבחינתן גם אם תלך לזונה ותרכוש עבורה כל אשר היא רוצה אתה אנס . מדהים לראות בתגובות בעמוד שלהן שגם צפייה בפורנו מתפרשת ''כאונס''.

45
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=Manich_man] כפי שרשמתי ירידה גם ביחס .
מתקשר לרוסלנה מתל אביב 
עונה פקידה בהתחלה נחמדה , שואל לכתובת , לא הבנתי מה היא אומרת שואל שוב מנתקת את הטלפון .
מתקשר שוב ואומר לה לא שמעתי מה הכתובת ולמה ניתקת אומרת לי "נו לך תזדיין" .
אני משאר שהחבר החפוז המכני יוכל לשפוך אור מי זאת הפקידה המקללת ...
[/QUOTE]
לא זמינה [/QUOTE]
תפסתי אותה. והרי הבשורה:
יש פקידה חדשה <:o)
אינני יודע מה טיבה או טיב השרלילה שלה, רק שהיא פותחת את דלת דירתה בקינג ג'ורג' תל אביב עבור 500 לשעה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

46
[QUOTE=ותיקק]הפמיניסטיות יודעות את זה , אבל מתעלמות מזה בצדק, בתכלס זה מקרה אחד למליון...[/QUOTE]

פיספסת את הנקודה.
ברור שהפמיניסטיות לא מתעניינות בחתונות. הזכרתי אותן פשוט כי הן מתייחסות לגברים כאילו שהם השטן והן מתייחסות אל הזונות כמו שהנהגת החמאס מתנהגת אל הפלסטינים: במקום לקדם את האינטרסים שלהם נותנים להם לחיות בתת תנאים ושולחים אותם למות כי זה משרת את התעמולה שלהם. כל זה בזמן שהאמת היא שגם הגברים וגם הבנות שעובדות בזנות הם בני אדם שרובם טובים. בני אדם שיודעים להיות רגישים ויודעים להתאהב ויודעים לעשות הרבה דברים יפים שבני אדם עושים. בין השאר הם גם לפעמים מתבלבלים ושוכחים את הגבולות שהם שמו לעצמם ולפעמים הם גם מתחתנים.

47
חמש תלתן,

הפמניסטיות הן נשים ממורמרות , תהיה בטוח שיש להן חיי משפחה וחיי מין דפוקים מאוד,

זו הסיבה שיש להן את המרץ להילחם בזה, הן יודעות שהבעלים שלהן מזיינים על ימין ועל שמאל, אז להתגרש ולעשות פאדיחות זה לא לעניין, אז להילחם בבעיה שלהן בעקיפין זו אחלה דרך,

אך הן שוכחות שהגברים שלהן הולכים לזונות בגלל שפשוט אין להם את מה שהם מחפשים בבית, ברוב המקרים האישה אחרי כמה שנים כבר לא משקיעה בעצמה, אחרי לידה וחצי היא נראית כמו דב גריזלי, הבעל מתבעס כי במקום לזיין את אישתו השווה מיום החתונה הוא מזיין היפופוטם שבא אליו בדרישות כל הזמן, ובמיטה היא עושה טובה, וכמובן יש את הקטע של שחיקה בחיי הנישואים, שהסיבות שכתבתי למעלה מסייעות לשחיקה

אז יאללה סעאממק , נזיין מהצד ולמה??? כי אם נתגרש אז לשלם מזונות לכלבה ולשני ילדים זה לבד מצריך משכורות שלמה...

מצד שני יכול להיות שחלקן של הפמיניסטיות הן נשים רווקותגרושות ממורמרות שחסר להן משמעות בחיים, אז במקום לחפש גבר לחיים, הן מחפשות אקשן , משעמם לה היא יוצאת לפאב בערב ואף אחד לא משתין לכיוון שלה, אולי חוץ מכמה חרמנים נואשים
היא חוזרת הביתה ממורמרת ,חרמנית, עצבנית, מתוסכלת, חיה בסרט שהיא מלכת יופי , חוזרת מערב בפאב רק כדי להרגיש שהיא עדיין "שווה וכוסית" וגברים מתחילים איתה , וכמובן שהן יוצאות בזוגות כדי שאחר כך יוכלו להשוויץ עם מי היתחילו יותר גברים...

ואחרי שהן מיצו את הקטע הזה הן התאחדו בכדי להיות המושיעות של הזונות ,

במילים אחרות...
מחפשות משמעות לחיים שלהן

48
הפמיניסטיות מונעות מתאווה לכוח ושררה ושינאת גברים
זה ידוע שאפשר לשלוט בגבר על ידי מניעת סקס ולתת לא רק שירד על ארבע
אם אתה מוצא סקס מחוץ למשפחה אתה מוריד לאישה מכוח המיקוח שלה.
.כל המאבק נגד הזנות כולו מונע מרדיפה של כוח שררה ושינאת גברים

אני אישית כבר נשוי יותר מ 20 שנה
יש לי חלומות פאנטזיות שאין סיכוי שאישתי תיזרום איתם
אז אני מגשים פנטזיות וחלומות עם זונות ואם האישה זה אהבה נטו.
לדעתי זה רק עוזר לזוגיות שלנו כמובן בלי שהיא יודעת.
תעשה טוב תרגיש טוב

49
[QUOTE=haveriku]הפמיניסטיות מונעות מתאווה לכוח ושררה ושינאת גברים

זה ידוע שאפשר לשלוט בגבר על ידי מניעת סקס ולתת לא רק שירד על ארבע

אם אתה מוצא סקס מחוץ למשפחה אתה מוריד לאישה מכוח המיקוח שלה.

.כל המאבק נגד הזנות כולו מונע מרדיפה של כוח שררה ושינאת גברים

אני אישית כבר נשוי יותר מ 20 שנה

יש לי חלומות פאנטזיות שאין סיכוי שאישתי תיזרום איתם

אז אני מגשים פנטזיות וחלומות עם זונות ואם האישה זה אהבה נטו.

לדעתי זה רק עוזר לזוגיות שלנו כמובן בלי שהיא יודעת.[/QUOTE]

כמה שאתה צודק!
קצת יצאנו מהנושא המקורי שבגינו נפתח השרשור.
אבל לומר שזה עובד גם הפוך.
אני מכיר לא מעט נשים נשואות שבוגדות בדיוק מאותה הסיבה ומדווחות שחיי המשפחה רק השתפרו מאז שהן מקבלות סקס איכותי מהצד.

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”