כ חרם צרכנים 600 שח אתר לבן - דף 5 - סקס אדיר

חרם צרכנים 600 שח אתר לבן

41
ומה הבעיה עם זה? תראה איך חסכת כסף, דלק , זמן , ואכזבה
מבלי אפילו לזוז מהכיסא בבית,

דרך אגב, תודה לזה שהאיר את עיני על אופן החיפוש באתר הלבן, בכל מקרה לאחר בחינה מדוקדקת, אף אחת שם אבל אף אחת לא שווה את הסכומים המדוברים, יותר מ 300 ש"ח זה גזל עבור מה שיש שם,
בכלל שמתי לב שיש אחת יאנה זקנה מקומטת שמפרסמת שם, מעניין כמה היא דורשת...

44
[QUOTE=ותיקק]
ומה הבעיה עם זה? תראה איך חסכת כסף, דלק , זמן , ואכזבה
מבלי אפילו לזוז מהכיסא בבית,

דרך אגב, תודה לזה שהאיר את עיני על אופן החיפוש באתר הלבן, בכל מקרה לאחר בחינה מדוקדקת, אף אחת שם אבל אף אחת לא שווה את הסכומים המדוברים, יותר מ 300 ש"ח זה גזל עבור מה שיש שם,
בכלל שמתי לב שיש אחת יאנה זקנה מקומטת שמפרסמת שם, מעניין כמה היא דורשת...

[/QUOTE]

אין בעיה פשוט רציתי לשתף ולצערי אני למוד נפילות אז זה באמת חסך לי כפי שציינת

45
[QUOTE=Harmanalhazman]
טוב תשמעו 
מישהי מהאתר הקודם ב''תמונות אמיתיות'' 
מס מסתיים ב-3563 תימניה קומפקטית משהו כזה
שולחת תמונות בבקיני ורוד בים ושמלה אדומה בחדר מלון
דורשת 600 ל-40 דקות בלבד ואם לא טוב לך יום טוב לך ונחסמת...וזה אחרי שביקשתי ב-500 לשעה כי היא לא נידבה פרטים כי זה פחות והיא לא מתנהלת בוואצפ רק פנים מול פנים(ציטוט שלה) עניתי לה שבשביל 40 דק אני מוכן ל350 והופ נחסמתי, לא י א מ ן ! יותר שערוריתי ממחדל החומוס הגדול של רפי גינת

[/QUOTE]
זה מה שעשתה לי לפני כמה ימים ליאן טחורים מגבעתיים אחרי שניסיתי להוריד אותה ל-400 שעה
מישהו יודע אם עוד יש לה טחורים?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

46
[QUOTE=Harmanalhazman]
טוב תשמעו 
מישהי מהאתר הקודם ב''תמונות אמיתיות'' 
מס מסתיים ב-3563 תימניה קומפקטית משהו כזה
שולחת תמונות בבקיני ורוד בים ושמלה אדומה בחדר מלון
דורשת 600 ל-40 דקות בלבד ואם לא טוב לך יום טוב לך ונחסמת...וזה אחרי שביקשתי ב-500 לשעה כי היא לא נידבה פרטים כי זה פחות והיא לא מתנהלת בוואצפ רק פנים מול פנים(ציטוט שלה) עניתי לה שבשביל 40 דק אני מוכן ל350 והופ נחסמתי, לא י א מ ן ! יותר שערוריתי ממחדל החומוס הגדול של רפי גינת

[/QUOTE]

לא הפסדת כלום ! זו בחורה שעבדה כחשפנית בעבר , היא קיבלה פעם בנתניה .
הסקס איתה לא משהו בכלל מלווה בהרגשת תיקתוק למרות שהיא שווה ואגב היא ישראלית .
לא שווה את הסכומים הללו !

47
שמתי לב עוד דבר שקורה באתר הלבן, כל הבנות בלי יוצא מן הכלל אולי אחת שהיא "אנה ילדה בובתית" שאני פירסמתי עליה פוסט
כאן בפורום, הן חבורות של נשים שפשוט לא יתקבלו לעבודה באף תאגיד כאן בארץ, או בגלל שהן זקנות כבר, או בגלל שהם
שחוקות או לא נראות מספיק טוב, לכן הם פשוט זורמות לארץ אחת אחר השניה בעיקבות חברה שלה שבאה לכאן, עשו להם תאגיד
בפני עצמן, קבעו להם מחירים, לא משלמות שקל על פירסום, והופה נהיה תאגיד אתר לבן, וזה חייב להפסק, הנה שמעתי שאנה המדוברת כבר הורידה את המחיר ל600 שעה ו400 חצי שעה, אז בוא נהיה עוד קצת סבלניים, והם ירדו מהעץ שהם טיפסו עליו,
מישהו אמר פה שהם לא שוות את המחיר שהן גובות ואני ממש מצדיק אותו ואפילו מאוד
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

49
עכשיו דיברתי עם מישהו מהאתר הכתום. רצתה 600, אמרתי לה שתחפש פראייר אחר. גם תמונות משופצות, גם שירות חרא, גם מליון תוספות על כל תנועה של הזין...בקיצור אני שם זין על כל הממבה שממבה הזה. מעדיף זקנות ב 200 שקל מיליון פעם על הבחורות האלה הכאילו פרטיות שחושבות שמגיע להם 200 דולר ! על זיון של שעה.
שיזדיינו לי מהעיניים

50
חברים חושב שהדרך היחידה להוריד מחירים
שנתאחד וכל בחורה שרוצה יותר מ 500 לא להתמקח זה לא הצליח לנו להיפיך
פשוט לקבוע מפגש לשעה ואפילו שעתיים ופשוט לא להגיע.
רק ככה לדעתי ניתן להצליח וביחוד לאור החוצפה של התירות שמבקשות 500 לחצי שעה ו 800 לשעה.
חברים בלהתמקח נכשלנו הן צוחקות עלינו כי יש תמיד פראאיר שמשלם. אך כאשר הן יקבעו ולא נגיע תורינו לצחוק עליהים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”