כ הצעת ייעול - דף 5 - סקס אדיר

הצעת ייעול

45
הזיונים הכי טובים שהיו לי, דרך אגב, היו ב-400 לשעה. עוד לא קרה לי פעם אחת ששילמתי 600 ואמרתי לעצמי "ואאאאאווו איזה הבדל באיכות, ממש מרגישים!". צריך לזכור גם שגיל זה לא חזות הכל, יש בחורות מבוגרות יותר שנראות אחלה, וגם רמת השירות והגישה זה דברים שקובעים המון.

מי עוד יש לנו ב-400 חוץ מהבחורה בלינק של איצטגנין?

הצעת ייעול

46
[QUOTE=מארק שגל1]נאמר פה שלבחורות לא שווה לבוא לפה בשביל פחות מ-600 לשעה בשביל כל הבלגאן שהן צריכות לעבור, אבל ייתכן מאוד ש-400 לשעה זו דווקא נקודת איזון מצויינת גם לבחורה וגם ללקוחות. זאת מאחר וכולנו כבר יודעים, ואין על כך ויכוח, שאין שום קשר בין מחיר לרמת השירות, הפרמטר היחיד הקובע ללקוח הוא המחיר. תמורת 400 לשעה יגיעו לקוחות רבים מאשר תמורת 600, ואף על פי שהרווח פר לקוח יהיה נמוך יותר, הרווח הכולל לבחורה יהיה גבוה יותר. כך אני חושב. [/QUOTE]

זה בהחלט יכול לעבוד תיאורטית, אבל רק בקונספט של תקתוקיהרצף בלתי פוסק של לקוחות.

כשבחורה נמצאת בדירה לבדה ומקבלת לקוחות מדי פעם, היא לא יכולה לעשות גברים ברצף ולכן נאלצת לגבות מחיר גבוה ממי שכן נכנס בסוף.
יש הרבה לקוחות שקובעים פגישה ולא מגיעים, או שמגיעים ומבטלים מכל סיבה שהיא.
דברים כאלה יוצרים להן חורים בלו"ז, וגם בחורה שלכאורה נמצאת ב"כוננות לקוח" 12 שעות משמרת, מקבלת בפועל לא יותר מחמש עד שבע כניסות.

תוריד את החצי שלוקח הבית, וכשאתה זוכר שהן באות לפה לרוב לתקופות קצרות של שלושה שבועות בלבד, תבין למה המחיר לא יכול לרדת. הן גם משלמות על הדירות שבהן הן גרות ומקבלות לקוחות כ-200 ש"ח ביום.

התיירות שבאות לבד ועובדות מהכתום גם כן לא ממש יכולות לתת מחיר נמוך, כי הן צריכות לנהל בעצמן את הפרסום והתקשורת עם הלקוחות, ורק הזיוני שכל והוויכוחים בווצאפ על מחירים ושירות עם הלקוחות מבזבזים להן חצי מהיום.
הן משתגעות מזה. אנשים מתמקחים איתן על המחיר ובסוף שולחים להן דיק פיק...

הצעת ייעול

48
כל פעם עוד מישהו מוצא הצדקה למחירים המוטרפים ומוכיח לנו שלבנות אין שום ברירה אחרת ושזה חייב להיות ככה ושהן בכלל מסכנות ובקושי מסתדרות.
אז איך לפני שנתיים - שלוש הן לקחו 400 לשעה וחזרו לכאן בהתלהבות שוב ושוב, והיו בנות ברמה יותר גבוהה?

אני אגיד לכם איך. הן הרוויחו טוב מאד אז ומה שקורה עכשיו זה פשוט חזירות. הן ניסו לקחת יותר והצליחו אז הן ממשיכות ואנחנו משלמים כמו ילדים טובים ועוד אומרים שבעצם הן מסכנות ובקושי מסתדרות עם הכסף ונותנים להן טיפים בנוסף.
אז הן מרוויחת כמו חזירות וצוחקות עלינו כל הדרך לבנק וכל הדרך הביתה.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”