לאחר שנים רבות של אכילת "המבורגר יבש" בבית וגם זה לעיתים רחוקות, החלטתי שמגיע לי לטעום "סטייק אנטריקוט עסיסי" מדי פעם, במסעדת גורמה אם אפשר.
השאלות שהטרידו אותי היו:
1. איך אני יודע שאני לא נופל על איזה אוקראינית שעובדת בכפייה אצל איזה גרישה גדול ומפחיד? מבחינתי נשים מנוצלות זה טאבו .
2. איך אני מוודא שהשירות שאני צפוי לקבל זה מה שאני מחפש, הרי כולן מבטיחות במודעות "טרוף חושים" "הנאה מובטחת" "כוכבת פורנו" ... איך מסננים את המוץ מהתבן?
3. חיפשתי מישהי שאפשר להתחבר אליה, איך אתם קוראים לזה, "יזיזה" נכון? או ? GFE
בשבילי להנות מסקס עם מישהי זה מעבר לאקט גופני בלבד. זה מותר האדם מהחיה....
לפני מס. שבועות גיליתי את הפורום והצטרפתי. נפתח לי עולם "דמדומים" שלא ידעתי שקיים.
קראתי חוות דעת רבות עזרו לי להבין איך העסק הולך, ונתנו לי כלי מיון ראשוניים.
אני גר בצפון , מגיע לעיתים תכופות למרכז. בשבוע שעבר נקבעה לי פגישת עבודה בצפון תל אביב. רציתי מיד לאחר הפגישה לממש את הפנטזיה ולטעום את הטעימה הראשונה שלי.
בעקבות המלצות חמות של חברי הפורום ניהלתי תקשורת עניפה בפרטית עם אחת ממומלצות הפורום שנראתה על פניו בדיוק מה שאני מחפש.
לצערי הרב, בגלל קצרים בתקשורת (שאני לוקח עליהם את כל האחריות) לא הצלחתי לסגור איתה פגישה ונותרתי ברגע האחרון בלי אופציה (אני עדיין בונה על פגישה איתה בעתיד).

חיפשתי את כל האלטרנטיבות הקיימות בצפון תל אביב (לא רציתי להכנס למרכז העיר) ולאחר מיון סגרתי פגישה עם "לורה" (לינק מצ"ב) עפ"י התמונות; גוף פצצה, חזה מרשים.
בדרכי לתל אביב התקשרתי שוב כדי לוודא שאכן זה סגור ולא תהיה פדיחה. סגור היא אמרה.
הגעתי 10 דקות לפני הזמן לרח' אוסישקין. התקשרתי לשאול אם ניתן להקדים את הפגישה. היא אמרה לי שאתקשר שוב עוד כמה דקות. התקשרתי שוב אחרי 5 דקות – אין תשובה. התקשרתי שוב לאחר 5 דקות נוספות – אין תשובה. כך עמדתי 20 דקות מול המבנה מתקשר שוב ושוב ואין תשובה.
די מבואס החלטתי להתקשר למישהי אחרת בשם "לנה" גם היא בלונדינית פצצה, גם היא ברחוב אוסישקין שהיתה האופציה השניה שלי. התקשרתי – כן, אני פנויה היא אמרה, תגיע לרח' יחזקאל.
בלב פועם שמתי את פעמי לרח' יחזקאל, פותחת לי את הדלת מישהי כבת כ-40 , אין שום קשר בינה לבין התמונות. את לא נראית כמו התמונות באתר – אמרתי. אף אחת לא שמה תמונות אמיתיות באתר היא ענתה.
חתכתי החוצה בזריזות נמלט כל עוד נפשי בי. 
כולה רציתי סטייק אנטריקוט (ואני מוכן לשלם עבור סטייק טוב במסעדת גורמה).....
החלטתי לעשות ניסיון אחרון והתקשרתי שוב ל"לורה". להפתעתי היא ענתה.
שאלתי אותה למה היא מייבשת אותי 20 דקות ללא תשובה? אמרה, היתה לי בעייה..............
את יכולה עכשיו? שאלתי , אין בעייה , ענתה.
תוך דקות הייתי אצלה בדירה. דירת חדר, די מוחשכת, קשה היה אפילו להבחין בתווי פניה אבל ברור היה לי שאם התמונות באתר אמיתיות (מה שקשה לי להאמין) הן מלפני 10 שנים. מולי עמדה בחורה באמצע גיל ה-30, אולי יותר. היה לה שיער שחור גולש ויפה, מלאה יחסית עם חזה גדול. לא מה שציפיתי, אבל אם אני כבר פה – אז יאללה לעבודה.
התקלחתי ולפני שניגשנו למיטה נתתי לה חפיסת שוקולד מיוחדת – לשיפור האוירה. היא בחשדנות שאלה אותי אם "יש בשוקולד משהו" , אמרתי לה שאני מוכן לאכול איתה אם זה ירגיע אותה.
ישר הפילה אותי על הגב והתחילה לשחק לי בקטן כדי להעמיד אותו. הלו, מה עם נשיקה טובה קודם? מה אם קצת ליטופים?מזמוזים? לקחתי יוזמה, נעמדתי והתחלתי לנשק אותה, ה"המבורגר היבש" שלי בבית מחרמן יותר מהנשיקות שלה.
שאלתי אותה מה מגרה אותה? הכל, היא אמרה לצאת ידי חובה, רק אל תיגע לי בפטמות הן מאד רגישות. ראבק, אם את לא נותנת לי לגעת בנכס הכי רציני שיש לך למכור, אז מה כל הטעם?
אמרתי לה שהכיף שלי הוא מזה שהיא תהנה מהסקס ושאלתי שוב מה מחרמן אותה? לא הצלחתי להוציא ממנה תשובה.
בינתיים עמד לי הקטן כמו שצריך והיא התחילה במציצה עמוקה, עולה ויורדת עם הפה ויש לה גרון עמוק.
אומנם עמד לי והייתי במוזה לסקס סוער אבל המכניות שלה לא איפשרה לי להתמסר לזה לגמרי ולא גמרתי. הפכתי אותה על הגב וירדתי לה. הטעם שלה היה נהדר,אבל היא נראתה לי משחקת את המשחק מה שהוציא לי את כל החשק. הבנתי שבשבילה זו היתה עבודה נטו. אין לה שום הנאה מזה והיא לא מצליחה אפילו לעבוד עלי כאילו יש לה. הגניחות המעטות שלה היו כמו של שחקנית פורנו מתחילה בסרט גרמני משנות השבעים.
הכנסתי לה את הקטן לפה וזיינתי אותה עד שגמרתי לה בפה (שאלתי קודם, והיא הסכימה)
בהפוגה שנוצרה שכבנו אחד ליד השניה. ליטפתי אותה בעדינות,ניסיתי לדובב אותה , ליצור שיחה, קצת אמפתיה הדדית. שום דבר, הבחורה שמרה על קיר ולא שיתפה פעולה והתחילה שוב לשחק עם הקטן כדי להעמיד אותו. במילים אחרות: אל תחפור, תגמור פעם שניה ותתחפף. ברור שהבחורה עוסקת בזה המון שנים ושחוקה לגמרי.
לאחר שעמד לי שוב, עברנו לדוגי שאני אוהב מאד. אני אוהב את בת הזוג אקטיבית. היא היתה די פסיבית, לא נתנה קונטרות מה שממש ביאס אותי.
היא ניסתה לשכנע אותי לעבור שוב למציצה. אמרתי לה שאם אני גומר לה בין הציצים – היא אלופה.
משום מה זה איתגר אותה והיא נתנה לי BREAST FUCKING לא רע בכלל עד שגמרתי .
לאחר 3/4 שעה התקלחתי ויצאתי משם מבואס לגמרי. זרקתי 500 ש"ח על תקתוק ונתקעתי שעה וחצי בפקק בדרכי חזרה לצפון
אני מפרסם את התיאור הזה כי אני חייב לתרום את תרומתי למאמץ המשותף לסנן את אלה שלא נותנות שירות , אז כשאתם רואים את המודעות של "לורה" ו"לנה" באוסישקין ויחזקאל – תדעו מה אתם אמורים לקבל.
דבר נוסף, אני פונה לכל שועלי המין שמכירים כל בחורה בשטח, להדריך אותנו הטירונים איך לא ליפול (אולי שמישהו יפרסם מדריך לזיין המתחיל...?).
אני לדוגמא גיגלתי לפני שבועיים את הביטוי GFE כדי להבין מה המשמעות של הביטוי....לא היכרתי אותו למרות שאני כנראה כפול בגיל מרובכם.
דבר נוסף שלא ידעתי הוא שכל השיחות היו עם איזה פקידה ולא עם הבחורה ישירות וזה אולי מה שגרם להמתנה של 20 דקות.
שמעתי שחלק מהבנות לא מתקלחות בין לקוח ללקוח, זה נכון?
יש הרבה טיפים שאתם הותיקים בעניין יכולים לתת לנו הטירונים כדי למנוע מאיתנו עוגמת נפש. אני חושב שצריך ליצור רשימה עם סיווג ודירוג לפי קריטריונים, העדפות של הבחורה, איכות הדירה , מיקום אוירה וכו'. אני מקווה שמישהו מכם ירים את הכפפה (אולי מנהלי האתר?). רק שתדעו - יש דבר כזה בחו"ל.....
אז אני מחפש רק כאלה שהן GFE ! ואם למישהו יש המלצות על הטובות ביותר – אני אודה לו. אני לא מחפש זיון ב-250 ש"ח. אני מוכן לשלם את מה שצריך (אני לא רוצה לנקוב בסכום כדי שהמחיר הנדרש לא יתיישר עם מה שאני נוקב) עבור מישהי שנותנת שירות מיוחד במקום איכותי. אני מחפש את ה- TOP .
ותבוא עליכם הברכה.