2000 בהחלט ראוי לבחורה לקבל עבור הסכמה לקבל זיונים למשך שעתיים מ-10 גברים, גם אם הם לא הכי ליברליות. הייתי בחמישי והיתה חדשה שם אליסה שעבדה כמו סוס ויש לה גוף של כוכבת פורן.
אני לא בקטע של ליקה אז רק הייתי עם אנה ואליסה ועדיין היה שווה בעיניי.
הייתי לא מזמן במסיבה של ארלבניסוונונג בברלין שבו שילמתי 100 אירו שווה 420 ש״ח ל-5 שעות אך במהלך ה-5 שעות האלה לא היו שתי בנות ברמה של אנה ואליסה. מה גם יש רק בחורה אחת כל פעם כך שהיחס היה 15 ל-1 או אפילו 18 ל-1. ובין בחורה לבחורה יש הפסקות של 15 ועד 30 דקות. סך הכל היה לי איזה 45 קדות של אקשן תוך 5 שעות.
אז לפי נסיוני עדיף המסיבה של חוע״ס על פני המסיבה ברלין למרות שזה יקר יותר וקצר יותר.
עוד דבר - יש לי ידידה בתחום שגרה בבולדריה. כשהיא עושה מסיבת סקס היא גובה לפי הזין. על 10 גברים תבקש 5000 שהיא אמרה היא לעולם לא תסכים. אך היא כן עושה 2 גברים ואז היא לוקחת 1000 לשעה. לאומת זאת, לשלם 750 ל-3 בנות לשעתיים הוא סביר ואני מודה לחוע״ס שהוא מוצה בנות איכותיות שמסכנימות לסכומים אלה. לפי הבנתי כשזה יותר יקר זה בגלל שהבנות מבקשות עוד יותר.
אני מכבד את זכות הבחורות לבקש את מה ששווה בעיניהן כי מדובר בגופות שלהן. גם צריכות להסתדר עם מצבים לא נעימים. ביום חמישי ביקשה אליסה לא לגמור על הפנים שלה ואז זה בדיוק מה שקרה לה. להפתעתי היא המשיכה איתנו למרות שהיה במקום שתצא להתקלח.
בסופו של דבר זה כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו. ואם לא שווה לא, שלא יבוא.