כ עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי - דף 6 - סקס אדיר

עדינה ונשית עם כישורי עינוג | קטי

51

ביקרתי בשבוע שעבר אצל קתי.

קתי נראית לקראת 40 אבל שמורה היטב. חזה מלא ודי עומד ובעיקר ישבן מלא אך מטופח.

אחרי מקלחת זריזה נשכבתי על המיטה והיא התחילה בליטופים באזור הביצים עם גיחות חטופות ל קודש הקודשים. מהר מאד סימנתי להסתובב כך שהישבן המפואר שלה היה מול פני והמראה היה סקסי להחריד.

התחלתי בליקוק השבלול שהיה ריחני וטעים כשקתי במקביל (לא יודע איך היא הצליחה) תוקעת לשון שובבה וחודרנית בחור האחורי שלי שנהנה מכול רגע. אחרי זמן מה קטי עברה למציצה לא רעה תוך שילוב אצבע ואני עדיין עסוק במנוע הלוהט שלה.

לסיום קתי הבטיחה הפתעה ואכן קיימה. היא הלבישה לי את הגומי התישבה עלי כשגבה מופנה אלי והחלה לעבוד כמו בוכנה. לא החזקתי יותר מדקה.

סה"כ חוויה נחמדה. עבור 300ש"ח

52

אוקי. חברים ומדווחים יקרים, לאחר השתתפות פסיבית בפורום, כלומר בעיקר קריאת דיווחים (המצוינים ומפורטים ע"י

חלק מהמשתתפים, החלטתי "לדגום" כלשון הפורום את אחת הנערות העובדות. ראשית רציתי לפגוש את איב,

אך זו לא ענתה לטלפון. הבאה ברשימת המטרות הייתה קטי מהשרשור הנ"ל. יש לציין שזאת הבחורה העובדת

הראשונה שנפגשתי איתה, ובכלל עם עסקי המין בתשלום בארץ...

בשיחה הראשונה קיבלתי פרטים ומחיר, וכתובת, אבן גבירול ת"א. הגעתי בזמן, המיקום סופר דיסקרטי,

דירה פרטית בבית מגורים רגיל לכל דבר, למי שזה חשוב לו. הדלת נפתחה ובהתחלה כאילו רוח רפאים פתחה

אותה.היא כמובן "התחבאה" מאחורי הדלת, סימן טוב לדיסקרטיות מצידה. באתי בראש טוב ולא חשבתי על זה שהיא

"מסתתרת" עקב כיעור כרוני ושהיא בונה על זה שלא יהיה לי נעים לבטל. בכל אופן התמונה הנ"ל אמיתית ביותר.

היא פתחה בחלוק שקוף ששיקף חזה עסיסי וחוטיני תואם.

רשמיי למראה: קצת פחות מ1.70, עסיסית, לא שמנה ולא רזה, "מלאה במקומות הנכונים". חזה בינוני + טיפה

נפול, עור חלק כמו משי, וישבן מלא כל טוב ובשר. כוס עם זיפים קצרצרים. שיער בסגנון שפרה, שחורדינית.

מהלך הפגישה: הופתעה מהמראה הצעיר(אוטוטו 24), ואמרה לי שבד"כ מגיעים 30 +. אכן בתחילת השרשור

המדווח vnicorn ציין את העדפתה לבוגרים יותר, ואת החלק הראשון (מסאג' רגיל) העברנו בשיחה על הנ"ל.

לאחר כמה דקות עברה לבודי מסאג', והייתה התעוררות בגזרה הדרומית. (כמובן לאחר מקלחת).

הבודי מסאג' היה מחרמן ברמות גבוהות, כשהיא מתחככת עם חזה וגופה במקומות אסטרטרגים, ונוגעת ברפרוף

כן לא, בעדינות ורכות שממש מטריפה חושים. אני חלק בגב אז זה תרם לתחושת העונג...

עוברים למציצה, ופה היא השחילה קונדום במיומנות מרשימה, ובתור משתמש מתחיל בשירותי מין, לא דרשתי בלי,

והיא המשיכה מס' דקות במציצה מקודנמת. לפני הקונדום היא מלקקת ומלטפת, מה שתורם לחרמנות יתר.

לאחר שקלטה שאני חם אש מה שנקרא, עברנו למיסיונרית. היא חמה אש שפחדתי שהקונדום ישרף שם בפנים

נישקתי אותה בכל מיני מקומות, לא ממש זרמה לצרפתית אז וויתרתי. התחלפנו לדוגי, היא נותנת קונטרות מצויניות,

וברגע מסוים בקשה ממני לא לזוז, ו"זיינה" אותי... המראה של התחת העסיסי והחלק שלה העלה את סעיף החרמנות

לגבהים חדשים, והחלטתי לגמור בתנוחה החביבה עליי, השכבתי אותה על הבטן, ולאחר פמפום של מס' דקות תוך

כדי שיתוף פעולה מלא מצידה, ועשיית קולות של הנאה ודיבור מחרמן תוך כדי, נשיקות וליטופים בצווארה,

היא כיווצה את שריריה האחוריים, מה שהביא להשפרצה ארוכה בקונדום. מנוחה קלה לצידה מקלחת והביתה.

יתרונות: תמונה אמיתית, אמת בפרסום,מריחה נהדר, דיסקרטיות מירבית, בית יפהפה ונראה ממש חדש וריח נהדר

בכל הבית. חדר העבודה עם תאורה משולבת אדוםירוק, החמאתי לה על כך, ממש דירת רווקים, היא צחקה,

ואמרה לי שזו דירה שכורה. ביצועים ו"תרגילים" מצוינים, מרגישים שהיא יודעת לענג גבר. היגיינה מירבית.

חסרונות: הפליאה שלה על גילי הצעיר הביאה אותי להרגשה רעה בהתחלה, שהתבדתה אח"כ. שואלת מה המזל,

לא מובן לי למה... מציצה מקונדמת, ויחסית קצרה. יחסית יקר, 300 ש"ח למספר. אוהבת לכוון הרבה, וזה קצת

מעיב על הזרימה. gfe סביר מינוס.

לסיכום: בתור ספתח מארחות היה נחמד, הפקתי לקחים ולהבא אדע מה לשנות כדי ליהנות יותר.

אם אחזור? כן, אבל יש עוד כמה מטרות שצריך לתקוע בהן את החץ.

ותודה לכל המדווחים שהביאוני עד הלום.

הון ואון יחד לשלטון

54
[QUOTE=body100]האם היא מסוגלת לפמפום אנאלי חזק וארוך? (בדומה למרינה מוולפסון 55)[/QUOTE]

חח.. בזיון האנאלי שהיה לי עם מרינה, במהלך האנאלי התחילו לצאת מהרקטום שלה כל מיני חטיפי קינדר לא בריח הכי סימפטי.. כמעט הקאתי..
חשבתי להגיד לה שלא תאכל שווארמה לפני אנאלי.

58
מישהו יודע אם מדובר בבחורה שעבדה לפני שנים בדירה בפינסקר?
הייתי מס' פעמים, לפני כשלוש שנים שם אם מישהי בשם קטי, התיאור החיצוני נשמע זהה וגם השירות, במיוחד איך שהיא מלבישה את הקונדום עם הפה בלי שתרגיש... היא הייתה ממש טובה
מישהו יודע?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”