כ יוליה שוגאר ליידי במצוקה... מארחת בבת ים +תמונות - דף 6 - סקס אדיר

יוליה שוגאר ליידי במצוקה... מארחת בבת ים +תמונות

54
[QUOTE=ALEXXX] הבחורה נחמדה ונותנת מעצמה, אבל היא רחוקה מלהיות יפיפייה כמו שנראית בתמונות. היא מומלצת למי שלא מחפש כוסית צעירה. [/QUOTE]

התמונות מלפני 4 שנים, אבל הצילום מאחור אז אין פה הטעיה של יופי פנים. גם לדעתי כמו של אוסקר יוליה מאוד חמודה גם בפנים. והגוף שלה הוא בדיוק כמו שהיה בתמונות. היא באמצע שנות 30 אז לדעתי היא יחסית צעירה. השירות שלה כולם משבחים. נכון לא כוסית, היא מאוד מכובדת, אבל דווקא תענוג לזיין בת שכן. והיא יוצרת אווירה של תענוג הדדי.

56
הייתי אתמול עם יוליה מבת ים.
הטלפון שלה הוא זה המסתיים ב- 71 , זמן רב החמצתי אותה כי התקשרתי לטלפון השגוי המופיע בתחילת הפוסט.

יוליה היא ישראלית מרקע רוסי, בסוף שנות השלושים.
גוף מעולה לגילה ובכלל, חזה קטן, עומד ומעוצב, גבוהה.
מותניים צרות, תוסיק מלא וחטוב - גנטיקה של אוקראינית כוסית, כ"י. אשה קלסית ממש.
יוליה שרותית, נעימה ואינטיליגנטית, וכמובן עברית מושלמת (הכותב לא יודע רוסית, לדאבוני).
ישנו GFE , ולא מעט.
אלמנטים של השרות ניתן למצוא בפוסטים הקודמים, לא התרשמתי ששנו שינוי.

העלות כולל החדר 350 ל- 40 דקות, החדר ס"ה נקי ושימושי, במלונית הישנה ברמב"ם שבבת ים.

הייתי, נהניתי, ואחזור.

58
[QUOTE=אשי]אחלה גברת היא לא מתקתקת נשארתי כמעט שעה וחצי איתה בלי שום טרוניה ממנה מותק[/QUOTE]

האם אדוני מבין את ההבדל בין לא לתקתקת ולהשאר הרבה מעבר לזמן שסוכם?

המחיר של שירותי מין הוא לפי הזמן שהוקדש לשירות. יש מחיר לחצי שעה, לשעה, לפעמים ל40 דקות. נוצרה כימיה או מסיבות אחרות ונשארת ללא תשלום מעבר לזמן הנקנה - יופי. אבל לתת השארות הרבה מעבר לזמן כדוגמא - ממש מגוכח. לא לתקתקת זה לתת שירות טוב תמורת כול דקה שהזמנת.

59
אני לא מזיין מהיום שלא כמוך וסליחה על הגסות מזיין את המוח
ידוע שאתה יחצן של כריסטינה ואחותה שלדעתי בחורות נחמדות
אני הייתי עם יוליה והיא נתנה לי את עצמה וכשנותנים גם מקבלים וחלק מהעניין זה השיחה והצחוקים
לגמור אני יכול לבד מול המחשב
אז אל תבלבל יותר מדי את המוח ואל תנסה להוציא אותי איזה פרייר תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר/כותב

60
לא הגבתי לגסות של אשי נגדי כי הוא פשוט לא הבין מה כתבתי: אם מסיבות אישיות בחורה נמצאת עם לקוח מעבר לזמן שנקבע לא משנה לסקס או שיחה וצחוקים - סבבה. אבל שרות טוב ואפילו מצוין לא אמור לגלוש מעבר ולא צריך לצפות לזה.
אבל אשי צודק בדבריו אל יוליה: היא ממש נותנת את עצמה. נכנסתי איתה אחרי תקופה ארוכה שרק פטפטנו שאני לפני או אחרי פגישה עם ליסה או כריסטינה. בזמן אחרון היא נראית פשוט נהדר. כול כך מרשימה. אני יודע מחברי שהמלצתי להם אל יוליה שהיא, אם הגבר נחמד - מתמסרת מכול הלב (מכול הגוף). מאוד נדלקתי לגוף שלה והיא יודעת איך להדליק. מקלחת משותפת שהיא כבר מלטפת את כלי שלי ונשיקות כול כך חמות ועמוקות. הטוסיק שלה לדעתי מדהים ותענוג לראות אותו זז בדוגי.
אחר כך דברנו הרבה שהיא מאוד פתוחה וחביבה. לומברוזו צודק שמדגיש שהיא ישראילית ( ממוצאה רוסית). מענין לדבר איתה על כול דבר כי היא חיה פה ולא רק מתפרנסת.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”