כ אווה סנדרה - דף 6 - סקס אדיר

אווה סנדרה

51
הייתי היום.. הייתי, והתאכזבתי!!!
אמנם גוף ארוך ויפה.. אבל פנים ממש מכוערות.
בנוסף, שיניים קידמיות לא אסטטיות, לא נקיות ועקומות, כך שלא בא לנשק אותה בכלל.
נחמדה ומנסה להשרות אוירה טובה, אבל רחוקה מאד מלתת ‏GFE‏ מינימאלי לדעתי.
כשליקקתי אותה, הראתה חוסר נוחות ואמרה שמדגדג לה..
ולא במקום אחד, דיגדג לה ברגליים, דיגדג לה באצבעות הידיים..
וכשלא דיגדג, אמרה שכואב ‏‎ ‎:-(‎
ואני בחור ממש עדין.
בנוסף, החזה שלה ממש קטן.. ואין מה לתפוס..
ומה שיש, מוצק ולא רך בכלל.
ואפי' שבד"כ אני מסתדר עם כזה גודל, פה זה היה מוצק מידי וגם, שיחסית לגופה ואבריה הארוכים, החזה לא מתאים לגוף.
בקיצור, ממש לא נהניתי.‏
סה"כ הרגשה שאתה עם זונה מתיקתוקיה (אבל רק ממה שהגוף שלה משדר, מבחינת הזמן, נותנת זמן מלא)‏
גם המציצה שלה חלשה, אין שאיבות ולא מכניסה את כולו לפה.‏
בנוסף, סוכם מראש על גמירה בפה, ולמעשה הוציאה אותו לפני הגמירה ועשתה ביד.‏
סה"כ נפילה.‏
לא שווה את ה 400 ₪‏
ששמתי עליה פלוס 50 טיפ שניתנו בהתחלה כדי שתשתדל.‏‎ ‎אוריאל2012-04-22 23:42:16

אווה סנדרה

56
מצטער שלא נהנית טוחן הכל, הייתי קצת עייף באותו יום, מבטיח שתהנה פעם הבאה... קריצה

[QUOTE=טוחן הכל]קיש תודה נשמה אתה בנוסף לכל גם חבר טוב !!!!!!וזיין גרוע!![/QUOTE]
קישקשתא2012-04-25 15:54:15
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אווה סנדרה

57

שלום לכולם

אחרי שאלכס נסגר תרתי משמע אני פונה לאפיקים אחרים...
על סנדרה הזאת היו ביקורות טובות עד שהגיע אוריאל שציין שהיתה נפילה והיא עם פנים ממש מכוערות -שיניים לא אסטטיות ונקיות וכ"ו
לא ברור כל כך הפער הזה כי אף אחד אחר לא ציין זאת -אני מבין שיש 2 בחורות עם אותו שם אז על איזה סנדרה מדובר?

אווה סנדרה

58
[QUOTE=חתול שחור]

שלום לכולם

על סנדרה הזאת היו ביקורות טובות עד שהגיע אוריאל שציין שהיתה נפילה והיא עם פנים ממש מכוערות -שיניים לא אסטטיות ונקיות וכ"ו
לא ברור כל כך הפער הזה כי אף אחד אחר לא ציין זאת -אני מבין שיש 2 בחורות עם אותו שם אז על איזה סנדרה מדובר?
[/QUOTE]

הסנדרה שאוריאל מתייחס אליה היא אותה סנדרה שאתה נמצא בפוסט שלה.

מעבר לאוריאל, יש עוד משתמש שכתב לי בה"פ שהוא מאד לא אהב את המראה שלה (אני חושב שהיא נראית טוב וסקסית).

לגבי השרות שלה - אני בדעתו של אוריאל, אך מצד שני יש דיווחים של אחרים שנהנו איתה.

בכל מקרה - לא מדובר בבחורה שיש לגביה קונצנזוס, הדעות חלוקות. תצטרך לעשות את השיקולים שלך.

קישקשתא2012-04-27 13:10:16
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אווה סנדרה

59
[QUOTE=חתול שחור]

שלום לכולם

[/QUOTE]
נסגר סופי האתר?!? מישהו יודע למה כמה ואיך?!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

אווה סנדרה

60
שלום לחברי הפורום, לפני כשבועיים שידרתי דיווח שלילי על ג׳וליה מבת ים אך לצערי הרב הנהלת הפורום עד היום לא אישרה דיווח.
היום בקרתי אצל סנדרה. משיחה איתה התברר שאווה זה שם הקודם שהיה לה בדירה אחרת.
מדובר בבחורה שמקבלת במרכז בת ים ולא בטיילת.
גם הפעם היו לי חששות כי מדובר בסכום 400 ש״ח לשעה. אך יש לציין שבחורה באמת שווה את הכסף, אולי יגידו שהיא לא הכי כוסית בעולם אך הביצוים שלה פשות מדגימים.
לא אפרט כל תנוחות כי אני לא חזק בסיפורים אך באמת ממליץ למישהו לא היה, כי עוד שבועיים היא עוזבת את הארץ וחוזרת למולדתה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”