כ יאנה תל אביבית - דף 6 - סקס אדיר

יאנה תל אביבית

51
אני עוקב אחר הדיון הזה, והדיון הראשוני של מריה כבר כמה חודשים, ואני שוקל ללכת ליאנה בתור הפעם הראשונה שלי..
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קצת תשובות לשאלות שלי. כיוון שמעולם לא הייתי אצל זונה, אפשר להבין את החששות שלי וחשוב לי לדעת למה לצפות.
החלטתי לבחור ביאנה כי היא נשמעת בול לטעמי (לא גבוהה - שזה חשוב מאד עבורי, חייכנית, סבלנית, צעירה, וכו'...)

- ראשית, האם יאנה נותנת GFE (בפרט, נשיקות עם לשון) ? הבנתי שמריה לא כל כך זורמת בקטע, אבל לא ראיתי אף התייחסות ליאנה.
- האם מעשנת?
- האם יש אפשרות למקלחת משותפת?
- יש מצב להתקל בעוד גבר בדירה במקרה?
- עד מתי היא בארץ? והאם יש סיכוי שתחזור מתישהו? (למי שיצא להכיר אותה קצת...)
- האם האנגלית שלה השתפרה מעט? כי להבנתי בימים הראשונים היה קשה מאד לתקשר איתה.

מודה לכם מאד על ההתייחסות!

יאנה תל אביבית

52
עדכון קטן לאחר שביקרתי את יאנה היום. היא עוזבת ב20 לספטמבר - מאד מקווה שיש לה תוכניות לחזור. האמת שרציתי לשאול גם את יוליה מה התוכניות שלה אבל היא היתה עסוקה.

לא נתקלתי מימי בתחום במישהי כל כך לבבית כמו יאנה. אולי זה כימייה ואולי זה משחק אבל אם זה משחק אז מגיע לה אוסקר. כל מפגש מתעלה על קודמו...נשיקות צרפתיות עמוקות...מלא יחס וחיבה...וכמובן הנאה אמיתית מסקס.

כל אלו שמחפשים את המפגש החם ולא המכאני תנצלו את ההזדמנות לפני שהיא עוזבת כי היא באמת משהו מיוחד.

יאנה תל אביבית

53
ביקרתי אצל יאנה כי מעודף הסופרלטיבים שנשפכו עליה לא רציתי להפסיד חוויה "שמיימית".ובכן ירדתי לארץ.מדובר בבחורה נאה אבל בהחלט לא סקסית וכוסית.השרות שלה טוב אבל נוטה לתיקתוק עדין.אני נהנתי במיוחד מזה שהיא נחמדה ולבבית ומהדירה שנותנת תחושה בייתית ויוקרתית.יתכן שהאכזבה שלי נובעת מזה שהייתי לקוח חדש כמה ימים לפני שעוזבת ואין לה צורך בשימור לקוחות.

יאנה תל אביבית

57
שלום לכם , אז לאחר שסיימיתי לדגום את שלוש העלמות (מריה,יאנה ויוליה)כל אחת בנפרד במהלך החודשיים האחורונים ברצוני לתת דירוג אישי :
1 . יאנה ומדוע מבין השלוש תודעת שירות הכי גבוהה גוף הכי יפה בדגש על גוף לא על פנים היתה הכי ליברלית איתי . ציון 8
2. מריה נראת טוב קצת גבוהה מידי עבורי זה מרתיע אני כ 173 מ פחות ליברלית מיאנה. ציון 7
3.יוליה עם הפנים הכי יפות ללא ספק אחרי הניתוח הצפוי בקרוב אולי גם תיהיה עם החזה היפה ביותר אך הבעיה הגדולה של יוליה שגם דוברת עיברית שהיא קצת נדבקה ב"ישראליות" יש לה פחות תודעת שירות פחות ליברלית ויותר מנסה לתקתק אותך .ציון6
סה"כ 3 בנות נחמדות אך המחיר שגובות לא תמיד מצדיק את מה שמקבלים לפעמים במחיר זהה ואף בפחות נהנתי יותר לדוגמא: ויקי המילפית מחולון לשעבר ב 300 ש"ח , לינה בימיה היפים כאשר לוינסקי היה יותר נעים וריק מזרים ושאר ירקות.
הבנות הנ"ל חוזרות כנראה לעבוד בחודש נובמבר טרם החלטתי אם אשוב לסיבוב נוסף.
עודף הרספקט והמחמאות בפורום זה הורס להן מעט את טיב השירות.(יודעות שעם פרסום כזה חיובי תמיד יהיה זרם של לקוחות).חיוך

יאנה תל אביבית

59
אז יומיים לפני שהן עוזבות (יאנה ויוליה) גם אני דגמתי.

אני לא צרכן גדול של סקס בתשלום (לא אוהב-> מתמקד בעיסויים) ולכן קצת קשה לי להשוות את השירות שלהן מול אחרות.

קבעתי ליאנה- אני לא יודע אם התמונות שיש כאן של יאנה הן אמיתיות, כי היא נראית קצת שונה במציאות- אבל לטובה. בחורה צעירה רזה ורוסיה- בסה"כ יפה.
גם יוליה יפה, אבל שונה מאוד מיאנה.

מה אהבתי-
תיאום קל, הגיינה, מחיר הוגן. יחס נעים.

לא אהבתי-
בטלפון אמרה שיש נשיקות בפה- אבל בפועל רפרוף ולא ממש נשיקות צרפתיות (וחבל כי באתי בין השאר לזה), לקראת הסוף היא הסתכלה על השעון וכל כמה דקות הזכירה לי שהזמן עומד להיגמר (בנתה על מקלחת שניה שלי- אבל אני לא מתקלח ביציאה).
האמת היא שבכלל לא שמתי לב כמה זמן הייתי אצלה..שכחתי להסתכל בשעון כשיצאתי צחוק
קצת קשה לתקשר- הם גם מדברות ביניהן ברוסית, גם תוך כדי הטיפול וזה מרגיש כאילו הן מלכלכות עליך בכי

עשינו 2 אקטים- אחד בדוגי והשני עבודה ידנית כאשר היא מלקקת לי את הביצים (אני מתקשה לגמור ממציצה מקונדמת).

בסה"כ נחמד מאוד, מראש אתה יודע שאי אפשר שתהיה פה נפילה גדולה כי המחיר הוגן.

יאנה תל אביבית

60
וואו - בפעם הראשונה שנפגשתי עם יאנה עוד למדנו להכיר אחד את השניה. היום שאני מגיע אליה היא בולעת אותי בנשיקות צרפתיות עמוקות. אני חושב שזה עניין של פתיחות ולא מגיעים אליה בפעם הראשונה (אני מניח שאתה מעדיף נשיקות בתשוקה אמיתית ולא באילוץ)

הייתי ממליץ לך לבוא שוב אבל יש לך רק את מחר כי בשבת היא חוזרת לבסיס האם - מקווה שיאנה וחברותיה באמת יחזרו כפי שהבטיחו :)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”