כ הודעה חשובה לאומה (ריטה) - דף 6 - סקס אדיר

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

53
הייתי אצלה היום.

הבחורה חתיכה ברמות על.
שיער שטני, עיניים ירוקות, גוף פיצוץ. איך שראיתי אותה נהיו לי לבבות בעיניים כמו בסרטים המצויירים.
התמונות בפרסום שלה הרבה פחות יפות.

החנייה מאוד קשה. בפוקס מצאתי מקום באפור ברחוב על ידה, אבל אם לא זה, עד עכשיו הייתי מחפש. מי שיכול, שלא יבוא עם רכב.
האזור לא הכי דיסקרטי. הרחוב קטן, אבל היו הרבה אנשים ברחוב בשעות הערב המוקדמות.
גם הלובי היה מלא באנשים. ואם כל זה לא מספיק, דפקתי על דלת אחרת בטעות ופתחה לי מישהי מבוגרת והיה מצב קצת לא נעים.
הרגשה שלי- כולם בבניין יודעים מה יש בדירה שלה (שאגב מחולקת ל 3, ובכל אחת בחורה אחרת)..

כשבאתי אליה היה לי במקרה שוקולד עלי אז אמרתי נשחק אותה א-לה רוני גולן וניתן לבחורה שוקולד. היא שמחה.
בכלל, כמו שנאמר כאן, היא לא טיפשה ואשת שיחה מעולה, גם אם האנגלית שלה מוגבלת. דיברתי איתה לפחות 20 דקות.

היא לא הסכימה שאלקק לה את החור האחורי. את החור הקדמי נתנה בכיף, אבל ספק אם נהנתה. מתנשקת חופשי.
גמירה ראשונה במציצה לתוך הפה שלה.
גמירה שניה לקח לי זמן ולא הצלחתי לגמור כשהיא עליי (לא רציתי בדוגי), אולי גם כי פסיכולוגית היה חבל לי לפספס גמירה נוספת בתוך הפה שלה, אז חזרנו למציצה וגמרתי בתוך פיה בפעם השנייה.

סיפרה לי שבאים אליה הרבה מאוד לקוחות חרדים. ושהיא חולמת לעבוד בדובאי (באותו התפקיד).
נמצאת כאן עד ה 15/9.

בסך הכל מאוד נהנתי, אבל זה לא אינדיקציה כי אני כמעט לא הולך לנערות (מתמקד בעיסוי).
האם אחזור? אשתדל מאוד לפני שהיא תעוף בחזרה, אבל תלוי במצבי הפיננסי בקרוב. 1000 ש"ח על בחורה, יפה ככל שתהיה, זה הרבה כסף.

הודעה חשובה לאומה (ריטה)

58
חמש עובדות על ריטה ....
1 היא אחד הדיווחים הראשונים שלי שדיווחתי בפורום...אך מאז מים רבים זרמו במקלחות בבת ים...וזרע רב נשפך ....
2 ביקרתי אצלה יותר מכל זונה אחרת בבת ים (מלבד סבטה בולעת החרבות ה' יקום דמה).
3 כרגע בבת ים ריטה היא הילדה הכי טבעית ...
נטולת תוספות מיותרות כגון ...איפור כבד...כימיקלים...רעלים...צבעים...סיליקון...בוטוקס...וכו'.....
ילדה אמיתית...נטולת פוזות ומניירות מיותרות !!!
4 נותנת את מלוא השירות במגבלות שהיא עצמה מציבה !!! ולדעתי היא עדיין תגלית החודש !!!
5 נפגשנו שוב ...Embarrassed
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”