כ סשה בת 22 בת ים 175 סמ - דף 6 - סקס אדיר

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

51
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=bigdady]

[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=bigdady]
[/QUOTE]

יש לך אינטרס.

עשית לה בדיקת דם/שתן שאתה מגן עליה ככה בחרוף נפש? ( והכל כמובן "בשם האמת והצדק" )

ביגדדי שבשמו התיימרת לענות - התכוון בדיוק לההפך ממך (אבל אתה יודע את זה, אני בטוח)

תפעילו הרבה שיקול דעת

[/QUOTE]
[/QUOTE]

תגובה כזאת יהירה הפורום לא ידע מיום היווסדו, זה רק מחזק את מה שכתבתי קודם - לתשומת לבכם חברים.

אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי בתגובתי הקצרה למעלה.

שביגדדי כתב "מחלה" הוא התכוון ל"מחלה" וכל ניסיון לעשות לזה פרשנות רש"י זה ניסיון להוליך את החברים פה שולל.

תשמור את העצות שלך לעצמך ידידי

[/QUOTE]
אני קיבלתי מידע שהבחורה במחזור בצורה דיסקרטית, והיות והיה מדובר על יום העבודה הראשון שלה לא רציתי לפגוע בצנעת הפרט כי זה היה חושף את המקור, ולכן כתבתי ברמזים עבים שהיא במחזור ורוני קלט את כולם כאילו הוא כתב אותםStern Smile (רוני, צא לי מהראש).
אבל די הגזמת עם הכעס, ותאמין לי אני כועס על התאגיד לא פחות ממך.
אבל המטרה שלי היתה להעיר את החברים כאן ש"לא הנוצץ זהב" ושיש כאן בעיה ובשום אופן לא לעורר ויכוח בין חברים כאן הפורום.
מקווה שכאן נגגמר הויכוח ותחזרו לדיווחים.

[/QUOTE]
ערב טוב תמיר
אילו רציתי הייתי יכול עכשיו לרמוס את כבודך עד עפר !!!
יכולתי להשפילך במילים קשות,שהיית מתקשה אפילו להבין את משמעותם !!!
אך לא אעשה זאת...זו לא דרכי... וכך לא חונכתי !!!
לעולם לא אנצל חולשתו של חבר !!!
ולעולם לא אשמח בנפול חברי !!!
נהפוך הוא,אני קורא לך להמשיך לדווח...ולהמשיך להיות ביקורתי ...
תמיר אתה בחור שנון וחד !!!
אך השתמש בתבונה בסכין החדה שלך,לא בכדי לחתוך את בשר חבריך !!!
אלא בכדי לחתוך את לחמנו לחתיכות,בכדי להשביע את רעבונם של חבריך ...
בוא נשכח מהכל .... Handshake
מחכה לדיווחים שלך ....
[/QUOTE]

אני מצטער מראש אם אהיה עוקצני מאוד בתגובה שלי
אבל פירוש לTAMIR הכוונה פה היא לTAMIR למרות שהציטוט מהתגובה של ביגדדי
שפשוט לא יהיו אי הבנות

שוב מצטער אבל זה נדרש קריצה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

52
חברים , 3 דברים

הראשון -

הבהרה

שbigdady פירסם את התגובה הראשונה שלו לגבי אותה אותה "פקידה מנוולת" וה"מחלה", פניתי אליו בפרטי ושאלתי אותו אם אכן הבנתי נכון ואם היא אכן "חולה" כפי שכתב - הוא אמר לי שהבנתי נכון אבל שהוא לא יפרט מעבר בגלל צנעת הפרט

מההתכתבות איתו בהודעה הפרטית הסקתי מה שכנראה כל אחד ממכם היה מסיק - וזה מה שכתבתי לטובת כלל החברים.

השני -

שמועה

שחלק מהבנות שעבדו בתאגיד הביאו איתן כל מיני כולירות למיניהן ( ולא רק קארין)
אחרי ההודעה שאישרה שלקארין היה משהו , המידע הפך מבחינתי ליותר משמועה לא מבוססת ולכן היה לי חשוב להביא את הדבר לידעת החברים פה, שאני בטוח שבריאותם שווה להם יותר מבילוי חפוז עם תיירת רוסיה מזדמנת ונזק של 500 ש"ח.

אציין כי אין לי מידע ספציפי לגבי בחורה מסויימת וזה רק מידע שהיגע אלי בלי שיש לי שום יכולת לאשר/להפריך אותו

השלישי -

התנצלות

כמובן שלא היתה לי כוונה רעה (להפך!) כל מי שנפגע וכמובן רוני אני מקווה שעכשיו הדברים מעט יותר ברורים!

לסיכום

איש היישר בעיניו יעשה , כולם פה ילדים גדולים ואני בטח לא בא לחנך ולהגיד מה לעשות ואיך התנהג.

אבל אם את התאגיד מעניין רק כסף
ואם הפקידה שולחת את הבחורה לעבוד שהיא במחזור
ואחרי המקרה של קארין שנחשף פה בפורום

תעשו טובה ושמרו על עצמכם

שלכם,

TAMIR

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

53
טוב בעיקרון הייתי עם סשה לפני כמה ימים ואני פשוט לא מבין
מה רוצים כמה משתמשים/חברים, הבחורה כוסית לא חולה ולא שטויות במיץ
יש לסשה פנים מהממות עיניים מהממות, ציצים יפים עומדים וטעימים,
הסקס איתה היה ממש לא טכני , הבחורה זורמת , ומפנקת, מציצה טובה
עם בליעה, הבחורה חייכנית, יש לה שיער
ארוך שחור ויפה , גוף יפה ללא טיפת שומן, לא אמרה
לא זה ולא זה, הכול זרם , הזיון היה חזק ומצויין והיא זרמה
איתי לכול הרצונות ושטויות שלי.
פשוט שתבינו כדי לגרום לבחורה לרצות אותנו
אנחנו צריכים לפנק אותה קצת, במילים יפות, בשוקולד
בחיוך , בחיבוק נעים, לא ישר לקפוץ עליה להוריד מכנסיים
ויאללה תמצצי, אהה היא לא רוצה למצוץ אז היא לא טובה
כאילו מה , קודם לרכך ואחרי לזיין אותה כמו שצריך.
בקיצור אני מאוד נהנתי עם סשה סך הכול ממליץ עליה
היא זיון לא רע, בחורה חייכנית ודי מצחיקה, ואני אחזור
אליה שיפנה זמן, ואם יש שאלות לא להתבייש
לשאול כי אנחנו אחרי הכול אנשים בוגרים.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

56
קודם כל ארצה לפרגן לרוני היקר על עוד דיווח מצויין!
גם חברנו שקע ותקע סיכם את זה ממש יפה...
אז אחרי קצת זמן שאני מטייל בפורום הגיע זמני לדיווח ראשון.
הייתי היום אצל סשה, התקשרתי לפקידה אשר כיוונה אותי למקום בבת-ים, הגעתי לדירה והיא באמת כוסית חבל על הזמן וממש חמודה ומצחיקה, לדעתי חצי מהזמן רק צחקנו ביחד, יש לה הומור לבחורה.
קיבלה אותי בשמלת מיני שחורה וחיוך גדול, הייתה מאוד סימפטית.
איך שנכנסתי ביקשה לשים כסף על השולחן - בחרתי במסלול של ה40 דקות.
אחרי כמה דקות של דיבורים והכרות הציעה לי מסאג׳, שהאמת היה לא רע בכלל וכמובן שהיא הורידה את השמלה.
היא מאוד מגרה גם רק עם תחתונים וחזיה אז תחשבו מה קורה כשהיא מורידה...
תוך כדי דיבור במהלך המסאג׳ התחלנו להתגלגל לסקס, ישר תקפה אותי במציצה מדהימה!!! באמת איכותית כמו שרק רוסיות יודעות לתת וכל זה כשהיא רק בת 19...אחרי זה עשינו סקס וזרמה עם כל מה שביקשתי.
לא העירה לי בכלל כהגיית לה בחזה, רק לצערי בגלל המסאג׳ בהתחלה היה זמן רק לאקט אחד אבל בוודאות אחזור אליה!
מומלצת בחום!

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

57
[QUOTE=שקע ותקע]
פשוט שתבינו כדי לגרום לבחורה לרצות אותנו
אנחנו צריכים לפנק אותה קצת, במילים יפות, בשוקולד
בחיוך , בחיבוק נעים, לא ישר לקפוץ עליה להוריד מכנסיים
ויאללה תמצצי, אהה היא לא רוצה למצוץ אז היא לא טובה
כאילו מה , קודם לרכך ואחרי לזיין אותה כמו שצריך.
[/QUOTE]
אין לי מה להוסיף !!!!מוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

58
במוצאי השבת אנחנו שרים.."הַמַּבְדִּיל בֵּין קדֶשׁ לְחול חַטּאתֵינוּ הוּא יִמְחול...."
אבל השבת כבר יצא מזמן, אך לא כולם כנראה שמו לב...
מה שנשאר זה לבור את המוץ מהתבן על מנת להבין את המובן מאליו.

אחלה דיווח קריצה

.You so need a Daddy, little girl

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

59
אחרי שראיתי את התמונות שלה ולמרות שחלק מהדיווחים לא היו אוהדים במיוחד החלטתי שאני חייב לבקר את סשה.
הגוף שלה אכן מדהים, פשוט שלמות! הפנים בסדר אבל ציפיתי להרבה יותר לאור ההתלהבות של חלק מהמדווחים.
לצערי היחס שאני קיבלתי היה ממש גרוע. איך שהגעתי ניסיתי לדבר איתה קצת ולהצחיק אותה והיא פשוט שמרה על פנים קפואות אמרה תשים את הכסף על השולחן ולך למקלחת. ניסיתי שוב כשחזרתי לדבר איתה והיא לא הייתה מעוניינת בשום תקשורת, ישר אמרה לי לשבת על המיטה. לא זרמה בכלל (למעשה פשוט נתנה לי פקודות). לא הסכימה להיות למעלה, לא הסכימה לנשיקות ולא חושב שראיתי אותה מחייכת אפילו פעם אחת.
בקיצר עשיתי הכל כדי לגמור כמה שיותר מהר וללכת משם. למזלי שילמתי רק ל-40 דקות כי גם ככה הייתי קצר בזמן.

בשורה התחתונה- כוסית לא נורמלית, אבל יחס מזעזע. אפשרי פעם אחת בשביל החוויה של לזיין את הבחורה הכי כוסית השכונה אבל לא מעבר. אני לא אחזור שוב.

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

60
Hi Friends I had some time this afternoon and I decide to go to Sasha, she is a lovely girl but unfortunately she is broken by some behaviour not really respectful from some guys> So I agree with the friend, here we need to give respect and consideration to the girls if we want to receive something back> It is so sad to saw that she want to be back to Siberie as soon as possible because of the treatment she receive here, she is a 19 years baby not a machine and after some good words I can assure that sex with her was wonderfull
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”