אני פותח קודם כל בתודה מעומק ליבי לחבר היקר שלי המכונה "רב רוני" על ההמלצה האישית שלו להיפגש עם טניה וסוניה

לפני החוויה עם הבנות עוד יצא לי לקרוא כאן כמה דיווחים מעט שליליים על צמד הבנות , אך האמונה והרצון לבדוק זאת בעצמי הכריעו וכך שמתי פעמי לכיוון העיר בת ים לכתובת מלון שתואמה מראש עם טניה .
חשבתי לעצמי , מה אני כבר יכול לכתוב שאולי יביא מעט אור חדש או זווית חדשה ? כי בעצם כמעט הכל נכתב הן לטובה והן לרעה , אבל בכל זאת אנסה להביא הסתכלות מנוקדת המבט שלי לחוויה וזו בהחלט היתה חוויה !

אז הבנות הגיעו בשעה המדויקת עם מצב רוח טוב ואווירה קלילה ביותר !
לבושות בשמלות ערב שירדו עוד לפני שהספקתי להוציא מילה מהפה

עברה דקה והן ערומות מול העיניים שלי .
לשניהן למרות גילן הלא כזה צעיר ( סביבות 35 )גוף מצוין .
טניה רזה גבוהה אלגנטית , סוניה עם גוף מטורף ותחת שהמון זמן לא ראיתי תחת יפה שכזה והיא עוד דואגת "לתקוע " לי אותו מול הפרצוף בכוונה כל הזמן ורק שואלת נו איך התחת שלי ? אהבת ?
רק תיגע , תחפון , תלטף , תתעסק בו כבר !

התקשורת איתן היתה מעולה ( אני מעריך שהיות ואני דובר רוסית עילגת אבל איכשהו מובנת אז היה לי יותר קל איתן בתקשורת ).
כמובן ששמו של רוני עלה עוד בתחילת המפגש ועשה פלאים ביחס הבנות שנראה שכבר רגילות לשמוע את שמו לא מעט.
עכשיו אני אגיע לעיקר ואומר שהבנות אכן מקצועניות .
הן יודעות את העבודה , לא מבזבזות זמן מיותר ושואלות ישר מה תרצה לעשות ?
מה אתה אוהב ?
מה בא לך ?
רק תבחר , תדמיין , תממש פנטזיות כי הן כאן בשביל להגשים אותן !
אני מתחיל להתנשק עם טניה ( נשיקות של מאהבת ) ומיד סוניה יורדת למציצה והעסק מתחיל להתחמם . טניה מצטרפת אליה ושניהן במציצה חלומית משותפת פשוט חוגגות על הזין על הביצים על המסביב בתאווה אדירה !
המציצה שלהן פשוט מצוינת והן עובדות בסנכרון מושלם יחד !
התחת של סוניה מול הפרצוף שלי תוך כדי שהן מוצצות ואני אפילו לא מספיק לעקל את מה שעובר עליי באותו רגע

זה פורנו אמיתי ,זה הדבר , זה מה שרואים בסרטים ואומרים לעצמנו ככה אני רוצה גם .
הגמירה לא איחרה להגיע וגמרתי בפה של טניה כשברקע עדיין סוניה מוצצת לי את הביצים ומלקקת ולא מפסיקה !
הן עוד מתבדחות בינהן על טעם הזרע ואם כדאי לבלוע או לירוק ? חחח
מקלחת של כולנו בזריזות , מנוחה קלה , שיחה קלה (איך לא גם על רב רוני) מדברי הבנות מבינים שהן לא שוכחות מה שהוא עושה להן

סיבוב נוסף בפתח והבנות שוב מתייעצות איתי מה בא לי ?
מציצה משותפת מחדש (הפעם התחילו גם לרדת אחת לשניה ) ,יש מצב שקצת בצורה מכאנית ומעט מזויפת (לי לא ממש אכפת) גם ככה אני מעדיף שיתרכזו בי

עברנו לזיון בפועל , זיינתי את שניהן בדוגי מאחת לשניה ושוב בחזרה (אגב מחליפות קונדום כל פעם שיש מעבר שכזה) .
לזיין את התחת של סוניה זה פשוט מחזה מרהיב !
היא נשכבה על הבטן , הצמידה את הרגליים ואני חודר ומפמפם ברצף !
הבנתי עכשיו שאני בעצם לא זיין כזה גדול . ראיתי שמה שעושה לי טוב באופן אישי זה לקבל פינוק ופחות "לתת עבודה ".
גם ככה אני לא מרגיש יותר מדיי עם הקונדום.
שלפתי את הקונדום ונתתי להן לעשות מה שהן לדעתי עושות הכי טוב וזה פשוט למצוץ!
שוב הכימיה עובדת , הן לא מתעייפות או מפסיקות לשניה. אחת מוצצת השניה מלקקת בתאווה ואף יורדת דרומה בתחושה מצמררת שרק עושה לי חשק לעשות זאת שוב.
הן מתחלפות לפי הוראה , רק צריך לדבר ולבקש והן זורמות.
גמירה נוספת בפתח , הפעם גיוונו בזה שאני עושה ביד תוך כדי ששניהן עם הלשונות משני הצדדים ועם הפנים על הזין ומחכות לגמירה שכמובן לא איחרה לבוא והן לא עוצרות עד לטיפה האחרונה ומלקקות לי את אצבעות הידיים !
מישהו אמר פה סרט כחול ?

אז זהו , אני מגיע לסוף , הבנות התלבשו דיי זריז והבנתי שהן כבר בדרך ליעד הבא שלהן (סה"כ זמן שעה ועשרים וחמש דקות).
מסקנות סופיות :
מחיר מפגש ( קראתי כאן מחירים שונים ) : 800 לבנות + 150 מלון.
זרימת הבנות : טניה אכן יותר פתוחה רגשית ומתנשקת , סוניה לדעתי שווה יותר מבחינת גוף אבל מעט עצורה ולא זורמת כמו טניה.
כימיה משותפת : יש יש ויש . רואים שהן יודעות מה לעשות גם אחת עם השניה וגם בשיתוף פעולה עם הגבר .
האם אחזור : בכנות המחיר מעט יקר , אני רוצה להאמין שאולי לפחות לעוד מפגש נוסף אני אלך על זה . אני לא מתכוון לזיין בו בכלל , אני הולך על שעה וחצי פינוק עצמי ואני עוד מתכנן הפתעות

אסיים בזה שאומר שזיון כזה עם שתי בנות זאת באמת חוויה יוצאת דופן.
זה משהו אישי שלי לפחות עדיין לא היה כמוהו ובתקווה שעוד יהיה עתיד הקרוב.
כמו שפתחתי ככה אסיים בתודה לאיש אחד שאני מודה שהוא גם חבר שלי והוא פשוט אדם מקסים.
תודה לך רוני גולן , האינספקטור , הרב , המכונה האנושית ( הוספתי לך שם חדש )