נוור, שוב: לא נכנסים לאף אחד לכיס. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ובכמה שהוא רוצה. אבל! אל תיכנסו לאף אחד למקלדת. לגבי הרף העליון: כמו שכבר כתבתי, זה ריאלי.
[QUOTE=צ׳אק נוריס] מה שיותר הזוי הוא שהחבורה המטומטמת הזאת באמת חושבת שהיא משפיעה.
חפוז, מזיין פעם בחודש, במקרה הטוב, במחיר 500.
צעיר לנצח, בחיים לא זיין או התקרב למישהי ב 500.
אוליגופול, חוץ מלזיין אצל יוליה כולו דיבורים.
......
אתם טיפה בים.
בכלל רוב מי שהצטרף למחאה ההזויה הזו לא דרך מימיו אצל הבנות האלה.
לכו חפשו לעצמכם חיים ותנו לזיין ולדווח בשקט.
מדהים לראות את עומק הטיפשות והאי הבנה.
[/QUOTE]
צ'יקיטה... עוד קריזה? את במחזור? אין לך מושג את מי ובאיזו תדירות אני מזיין, אבל להזכירך: לא מזמן זיינתי את השחקנית שלך, כריסטינה, שגם דיווחתי עליה. אולי את מעדיפה להצניע את זה...
[QUOTE=pinnochio] חפוז, הטיפשות שלך זועקת לשמיים.
או שאתה עושה את עצמך, או שאתה לא יודע לקרוא, או שאין לך הבנה בסיסית.
אני בכל מקרה לא מתכוון להתייחס אליך יותר, יש גבול לסבלנות, אתה כל כך חסר הבנה שזה מתסכל מדי ומוריד כל חשק לנסות להבין כי כנראה שאין מה להבין, הקופסא ריקה,
[/QUOTE]
פינוקי, מתוקי, ענייני משהו... מה לעשות, "כשהטיעון חלש - תאמר אותו חזק!" אני רואה שגם אתה מתכעס כמו צ'יקה

אה, סליחה, "מתסכל" (מה אתה יודע, פינוקי, הבנת הנקרא שלי משתפרת

) אז בוא נעבור ביחד שיעור בהבנת הנקרא, בסדר? להלן דבריו של סאנקן360:
[QUOTE=sunken360] באמת לא מבין מה מצאתם בבחורה הזאת... תסתכלו על התמונות גוף ישר כמו סרגל ולא נשי בכלל
בטן פשוט לא מושכת בעליל ולא פלא שהיא מסתירה אותה עם כעלק בגדים תחתונים
תחת שלא קיים וציצי קטן ובנוסף בצבע העור הלא נכון... רמת תחנה מרכזית ב 200 שקל
500 זה לכוסית על לא פחות ולא יותר נ-ק-ו-ד-ה ומה שאנחנו רואים פה אפילו לא מתקרב חוץ מזה שלרוב המציאות בדרך כלל לא משתווה לתמונות... בזבוז כסף נטו לטעמי
[/QUOTE]
ולהלן דבריך - באותו השרשור: "אני לא ראיתי שום דבר שלילי בשרשור הזה על השירות של הבחורה". צודק, פינוקי, טעות שלי: המסקנה העולה מהנ"ל הוא שהראייה שלך לא משהו...