כ ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה - דף 6 - סקס אדיר

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

52
לכל מי שכתב שלא זיינתי מעולם ביותר מ 500 ש"ח..
אז ראשית, לא חייב חשבון לאף אחד.
ולמרות זאת, ניסיתי גם ניסיתי זיונים יקרים, כולל 1,200 ש"ח לנטלי מלכת הפורנו בערך לפני 5-6 שנים (ואולי בכלל 2008?)
בכל מקרה, גם זיונים ב 800 וב היו גם היו700, עד שהבנתי שאין הבדל (לפחות מבחינתי) לגבי ההנאה שלי או הכייף שלי מהביקור אצל הבחורה (ואני מתייחס לכל ביקור כהרבה יותר מסתם זיון)

וגם הבנתי שלא משנה כמה אני משלם, הסיכוי הסטטיסטי ליפול הוא אותו דבר (לפחות על פי הסטטיסטיקה האישית שלי וגם מקריאה בפורום)
בכל מקרה, גם הרגשתי די מטופש לשלם 500 ש"ח וליפול..

בנוסף לזה, ראיתי שכל בחורה שמדווחים עליה, אפילו במחיר של 500 ו 600 ש"ח, פתאום מפוצצת בעבודה...
פוסט כאן מול האוכלוסיה כאן בפורום מספיקה להרבה מאד עבודה במשך כמה שבועות, ולא משנה המחיר של הבחורה.

וכדאי שפנימו שזאת התרומה של הפורום לעליית המחירים, ואגב - גם לירידה באיכות.

הרי מה אומרים לעצמם ראשי התאגיד..?
למה להביא מישהי שעולה לנו 20,000 $ אם אנחנו יכולים להביא מישהי שעולה לנו 6,000 $, לפרסם עליה פוסט בפורום וכל הטמבלים יבואו בלי קשר לאיכות?

אז תבינו שהכל קומבינה כלכלית. ובדיוק כמו עם סיפורי הקוטג' והגבינה "125 גרם" של תנובה..
הכל מנוהל בידי כלכלנים שרוצים להעלות באופן קבוע את המחיר וכל הדרכים כשרות.
ואם אי אפשר להעלות מחיר, נותנים פחות גרמים ולוקחים אותו מחיר.

איך אמרו פעם? זה הכלכלה טמבל!

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

53
התאגידים צוחקים עליכם,

הם אמרו לעצמם, בואו נביא להם בחורות תת רמה ב400 שקל
כדי שלבסוף הם יתחננו לשלם גם 600 שקל על בחורות כוסיות.

500 שקל לדעתי זה סכום סביר עבור כוסית עם שירות טוב.
לדוגמא, סופיה מתאגיד התל אביבי שקיבלה בירדן 14.

הבעיה מתחילה שלפעמים ב500 שקל אתה מקבל דירה מסריחה
בחורה עייפה ולא תמיד כוסית ובשביל זה קיים פורום כדי לתת דיווחים
ושכל אחד יחליט כמה הוא מוכן לשלם על סמך הדיווחים.

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

54
[QUOTE=צעיר לנצח]לכל מי שכתב שלא זיינתי מעולם ביותר מ 500 ש"ח..

אז ראשית, לא חייב חשבון לאף אחד.

ולמרות זאת, ניסיתי גם ניסיתי זיונים יקרים, כולל 1,200 ש"ח לנטלי מלכת הפורנו בערך לפני 5-6 שנים (ואולי בכלל 2008?)

בכל מקרה, גם זיונים ב 800 וב היו גם היו700, עד שהבנתי שאין הבדל (לפחות מבחינתי) לגבי ההנאה שלי או הכייף שלי מהביקור אצל הבחורה (ואני מתייחס לכל ביקור כהרבה יותר מסתם זיון)

וגם הבנתי שלא משנה כמה אני משלם, הסיכוי הסטטיסטי ליפול הוא אותו דבר (לפחות על פי הסטטיסטיקה האישית שלי וגם מקריאה בפורום)

בכל מקרה, גם הרגשתי די מטופש לשלם 500 ש"ח וליפול..

בנוסף לזה, ראיתי שכל בחורה שמדווחים עליה, אפילו במחיר של 500 ו 600 ש"ח, פתאום מפוצצת בעבודה...

פוסט כאן מול האוכלוסיה כאן בפורום מספיקה להרבה מאד עבודה במשך כמה שבועות, ולא משנה המחיר של הבחורה.

וכדאי שפנימו שזאת התרומה של הפורום לעליית המחירים, ואגב - גם לירידה באיכות.

הרי מה אומרים לעצמם ראשי התאגיד..?

למה להביא מישהי שעולה לנו 20,000 $ אם אנחנו יכולים להביא מישהי שעולה לנו 6,000 $, לפרסם עליה פוסט בפורום וכל הטמבלים יבואו בלי קשר לאיכות?

אז תבינו שהכל קומבינה כלכלית. ובדיוק כמו עם סיפורי הקוטג' והגבינה "125 גרם" של תנובה..

הכל מנוהל בידי כלכלנים שרוצים להעלות באופן קבוע את המחיר וכל הדרכים כשרות.

ואם אי אפשר להעלות מחיר, נותנים פחות גרמים ולוקחים אותו מחיר.

איך אמרו פעם? זה הכלכלה טמבל!

[/QUOTE]
מסכים עם כל מילה צעיר !
האיכות ירדה המחיר עלה והציבור משלם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" כדברי שלום חנוך.
והטימטום חוגג כאן בפורום,חלק מהאנשים לא קולטים שהבדיחה על חשבונם וחבל.

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

55
התאגידים לא צוחקים עלינו יקירי הם צוחקים על הפראייר שמוכן לשים עוד ועוד על בחורות ואומר לעצמו בראש..."וואו יש לי פה בוננזה...אני מעלה מחיר וממשיכים לבוא בלי גבול על אותם בנות ויחס פחות טוב...בוא נעלה עוד"

כמו שכבר אמרתי ...שכל אחד יעשה מה שטוב לו ואני חושב שנושא המחאה צריך להיות רק בשרשור המחירים ולא במקום אחר. בדיווחים צריכים להיות דיווח והתייחסות להאם שווה או לא.

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

57
כפי שאמרו פה לפני, מי שרוצה לא ללכת מעל 400 (אגב מי קבע ש 400 זה סביר? אולי 300? אולי 200? אולי 100?) שלא ילך, אבל אל תיכנסו לנו לכיס ותחליטו לאן נלך וכמה נשלם, ועוד לבוא בדרישה פתטית שלא לדווח אם הלכנו מעל 400 ש"ח.

אנחנו נמשיך ללכת באיזה מחיר שיתאים לנו, לא ניכנס איש לכיסו או לשיקוליו של האחר ונדווח ככל שנחשוק.

מספיק להיכנס לכל שרשור עם הטפות מוסר אוויליות.

מי שמאונן לא מזיין

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

58
ווואווו, פוסט עם 50 תגובות, חלקן של יחצנים וחלקן כנראה של מי שמיחצן אחרות ומנסה לבטל את דברי היחצנות, כל השאר בלה בלה, לא יאמן...

הייתי עם הגברת המדוברת, לא יודע אם צ'אק הוא יחצן או לא אבל בצורה מוחלטת הדיווח שלו מדוייק לחלוטין, כנראה הילל אחרי שהיה איתה ובדק את חוזקותיה.
היא במקור רומניה אבל גדלה במירב שנותיה בארה"ב ומדברת אנגלית עם מבטא אמריקאי מושלם, כל אחד שיגדיר בשביל עצמו מאיפה היא....
מתנשקת בטירוף, הלשון שלה דיגדגה לי את השקדים, מציצה רטובה, עמוקה ועם ואקום מושלם, אחת הטובות.
כיף לדבר איתה והיא מאוד סקרנית לגבי מה שקורה פה, בישראל.
הלכתי על מסלול השעה ב 500, סיימנו פעמיים בבערך 35 דקות (בדרך כלל לוקח לי הרבה יותר ) דיברנו קצת והגברת הציעה לי פעם שלישית כי עוד נשאר זמן....... זה לא קרה לי אף פעם, בדרך כלל אחרי השני הראו לי את הדלת :-)
לא הלכתי על פעם שלישית כי לא רציתי לסחוט אותה ואותי סתם, זה לא קרה מזמן ולא מאמין שיתחיל לקרות עכשיו.
בסך הכל היה מאוד מהנה, למרות הגניחות המוגזמות לעיתים.
בטוח אחזור.

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

59
נוור, שוב: לא נכנסים לאף אחד לכיס. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ובכמה שהוא רוצה. אבל! אל תיכנסו לאף אחד למקלדת. לגבי הרף העליון: כמו שכבר כתבתי, זה ריאלי.

[QUOTE=צ׳אק נוריס] מה שיותר הזוי הוא שהחבורה המטומטמת הזאת באמת חושבת שהיא משפיעה.
חפוז, מזיין פעם בחודש, במקרה הטוב, במחיר 500.
צעיר לנצח, בחיים לא זיין או התקרב למישהי ב 500.
אוליגופול, חוץ מלזיין אצל יוליה כולו דיבורים.
......
אתם טיפה בים.
בכלל רוב מי שהצטרף למחאה ההזויה הזו לא דרך מימיו אצל הבנות האלה.
לכו חפשו לעצמכם חיים ותנו לזיין ולדווח בשקט.
מדהים לראות את עומק הטיפשות והאי הבנה.
[/QUOTE]
צ'יקיטה... עוד קריזה? את במחזור? אין לך מושג את מי ובאיזו תדירות אני מזיין, אבל להזכירך: לא מזמן זיינתי את השחקנית שלך, כריסטינה, שגם דיווחתי עליה. אולי את מעדיפה להצניע את זה...
[QUOTE=pinnochio] חפוז, הטיפשות שלך זועקת לשמיים.
או שאתה עושה את עצמך, או שאתה לא יודע לקרוא, או שאין לך הבנה בסיסית.
אני בכל מקרה לא מתכוון להתייחס אליך יותר, יש גבול לסבלנות, אתה כל כך חסר הבנה שזה מתסכל מדי ומוריד כל חשק לנסות להבין כי כנראה שאין מה להבין, הקופסא ריקה,
[/QUOTE]
פינוקי, מתוקי, ענייני משהו... מה לעשות, "כשהטיעון חלש - תאמר אותו חזק!" אני רואה שגם אתה מתכעס כמו צ'יקה אה, סליחה, "מתסכל" (מה אתה יודע, פינוקי, הבנת הנקרא שלי משתפרת ) אז בוא נעבור ביחד שיעור בהבנת הנקרא, בסדר? להלן דבריו של סאנקן360:
[QUOTE=sunken360] באמת לא מבין מה מצאתם בבחורה הזאת... תסתכלו על התמונות גוף ישר כמו סרגל ולא נשי בכלל
בטן פשוט לא מושכת בעליל ולא פלא שהיא מסתירה אותה עם כעלק בגדים תחתונים
תחת שלא קיים וציצי קטן ובנוסף בצבע העור הלא נכון... רמת תחנה מרכזית ב 200 שקל
500 זה לכוסית על לא פחות ולא יותר נ-ק-ו-ד-ה ומה שאנחנו רואים פה אפילו לא מתקרב חוץ מזה שלרוב המציאות בדרך כלל לא משתווה לתמונות... בזבוז כסף נטו לטעמי
[/QUOTE]
ולהלן דבריך - באותו השרשור: "אני לא ראיתי שום דבר שלילי בשרשור הזה על השירות של הבחורה". צודק, פינוקי, טעות שלי: המסקנה העולה מהנ"ל הוא שהראייה שלך לא משהו...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”