כ דייט 69, אשכול אזהרות ודיווחים - דף 6 - סקס אדיר

דייט 69, אשכול אזהרות ודיווחים

51
וואו! איזה פספוס! זה היה בתקופה שהייתי עם החברה ולא חיפשתי דברים אחרים. טעות...

[QUOTE=אוליגופול] בגלל שציינתי את מדד "לינה" שאני חי לפיו זה יהיה לא הוגן מצידי לא להראות מי העלמה ולכן צירפתי קישור לאחד מסרטיה:
נוסיף לכך את העובדה שהיא 1.80, יש לה puffy nipples ועושה אנאלי ללא שום בעיה.
היא היתה פה בארץ בתקופת שלטונו של אלכס הגדול ונתנה שירות שכלל הכל (כולל אנאלי ושלוש גמירות) ב 600 שח לשעה. זה מבחינתי ה-benchmark.
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

דייט 69, אשכול אזהרות ודיווחים

52
חברים, אני מבקש לתרום את חלקי לדיון על האתר. אני ביליתי באתר הזה לא מעט בחודשים האחרונים. יצא לי להיפגש עם 4 בנות מהאתר. רק עם אחת הפגישה הגיעה לכדי מימוש. (ועליה גם דיווחתי כמובן, מדובר בטלייה המוכרת..). למי שמחפש כמו שרבינו רוני כתב, לזיין על פי הכיס ולא על פי איכות הכוס... זה לא המקום. ונכון שיש שם הרבה יותר מתחזות פלצניות מאשר בנות שוות, אבל, חוץ משם ומאתר ממבה, אין אתרים (שאני מכיר) שיש סיכוי למצוא פרטיות באיכות מעט גבוהה יותר וברמת מסחריות נמוכה יותר ממה שיש בשוק שאנחנו מכירים.
ולכן, לי, ואני מדבר בשמי בלבד, שווה לשלם מעט יותר ולחפש הרבה יותר על מנת למצוא משהו קצת אחר וקצת יותר אישי...
לא, זה לא מובטח, זה לא אומר שלא צריך לבדוק (לעומק) וזה לא אומר לקפוץ על כל אחת שמוצאים שם. אבל זה אומר שיש לאתר הזה מקום, שוב, לדעתי.
בממבה, מאוד קשה להתנהל למי שלא דובר את השפה הרוסית, ואפילו גוגל לא תמיד עוזר... בכל מקרה אני שם ומנסה בכל דרך להשיג כמה מהמפרסמות שם אבל... עד כה בהצלחה אפסית, ומה שכן הצלחתי לא היה שווה..
אז איש הישר בעיניו, או בבין רגליו, ישעה
ושגלו ואל תותרו...
פידי
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”