כ אווה+לנה.. שתי עלמות בסוויטה אחת... - דף 6 - סקס אדיר

אווה+לנה.. שתי עלמות בסוויטה אחת...

51
אז היום עבר על הרבנות הראשית יום מעניין...Tongue
תשמעו סיפור יפה .....
הכל התחיל במלון יפה מול הים בעיר הזונות...
מרגריטה האינדיאנית זכתה ממני היום לברכה לאריכות ימים.....Embarrassed
וסיפרה לי שבכל פעם שאני מבקר אותה,היא צריכה שעתיים להירגע ...Tongue
אמרתי לה את צריכה רק שעתיים? אני שלושים שנה עוד לא נרגעתי...מבולבל
ורגע לפני שעזבתי היא מספרת לי...שלנה חזרה מארץ הזונות,עם חברה חדשה מאוקראינה...Shocked
לא חשבתי פעמיים,התקשרתי ועליתי שלוש קומות נוספות באותו המלון...
לנה בת לשושלת זונות פותחת את הדלת,ובסלון ישבה נטשה הרזה....
מיד קפצתי על לנה...אך ראיתי שנטשה סגורה וביישנית,לכן החלטתי לפתוח אותה קצת...Embarrassed
כהרגלי בקודש כשאני רואה שתי נשים בחדר אחד,יש בי דחף עצום לפרק אותן יחד....
ושוב אין הסכמה לאורגיה...בכי חזרתי שוב על הפעם הקודמת שלי עם לנה ואווה...
לנה בסלון ,נטשה בחדר שינה ואני רץ בין שני החדרים....Tongue
נטשה בת 30 167 ס"מ מגיעה אלינו מאוקראינה,מילה באנגלית,ועוד הרבה מילים ברוסית...
שיער שחור ארוך,גבות דקות שחורות,עיניים כחולות,שיניים סבירות,שפתיים נחמדות...
בחורה רזה עדיין בהלם,שדיים לא יפיםDead (שקיות שוקו ללא השוקו מבולבל)רגליים רזות מדי (מעט ורידים).
מרעום לא יפה Deadלא הייתם מסובבים אחריה את הראש ברחוב...Ouch
מציצה טובה....ליקוק ביצים גרוע,אין רימינג,אין אנאלי...
זיון טוב הבחורה רזה וחלשה,אך ככל שזיינתי אותה חזק יותר,היא יותר איבדה שליטה...
החלה למלמל מילים בשפה שאני לא מכיר...Shocked רעדו לה הידיים ,גומרת כמו משוגעת,מתנשקת כאילו אין מחר...
כל פעם שהיא התעייפה רצתי לסלון ופתחתי ללנה את התחת לארבעה חלקים....Tongue
לנה היא זיון התחת האגרסיבי ביותר שהיה לי בשנים האחרונות....
רימינג קטלני...הכנסת ביצים לפה...חיוךזונה בת של זונה.....מוחא כפייה
הבחורה נולדה זונה,ותיקבר זונה,על קברה יהיה כתוב "כאן קבורה לנה הזונה" !!!!
את ההשפרצה לפנים שמרתי עבור נטשה החדשה....Embarrassed
לסיכום:
שתי בחורות לא יפות מבולבל אך מי שרוצה להשתגע...חיוך
שיזיין את לנה בתחת,יתן לנטשה רק למצוץ...יעבור בין שתיהן עד שיפלו לרצפה !!!
300 ש"ח ל30 דקות...500 ש"ח לשעה ... (לתת ללנה טיפ קטן עבור האנאלי)
מומלץ לשלם 600 ש"ח לשתיהן יחד ל 30 דקות חוויה טובה ....
לנה+נטשה........
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

53
אם לנה נולדה זונה, רוני נולד שחקן פורנו..
ביקרתי את לנה סוף סוף! :) היא ונטליה נמצאות בבן גוריון בבת ים
נכנסתי לדירה, פתחה לי נטליה את הדלת, אכן גבוהה, אכן שדופה ורזה.
נראית כמי שקפאה שד! בהירה על גבול החיוורת, לוק מעט אנורקטי, אני אוהב רזות אבל יש גבול..
בחרתי בלנה שישבה על הספה, היא נראתה מופתעת מכך..יכול להיות שהרוב בוחרים בנטליה??
לנה נראית ממש חמודה, בחורה לא קטנה, גבוהה גם כן, רזה אבל עם בשר, שיער בלונדיני שטני, פרצוף חמוד, לא יותר מכך.
שלחה אותי להתקלח, הלכתי על חצי שעה+אנאלי, יוצא מהמקלחת היא מחכה לי בחדר ערומה חיוך
תקשיבו, יש לה גוף יפה! חזה חמוד ולא נפול, אחלה פטמות, בטן קטנטנה שלא גורעת מגופה היפה.
נשכבתי על המיטה, הבחורה לא מדברת מילה בעברית וגם האנגלית שלה לא משהו..אבל היא דוברת אוראלית שוטפת!!
התחילה ישר בליקוקי ביצים וזין ומשם למציצה מפנקת, בלי פוצי מוצי..ישר לעניינים, אהבתי :)
קונדום הולבש והיא עלתה עליי לרכיבה קצרה, כיוונתי אותה לדוגי, בדקתי אם אכן אצבעותיי יכולות לשוטט פנימה לישבנה בעוד אני בחריץ שמתחת ואכן כך!
אושר ושמחה, אצבע ועוד אחת ואכן הבחורה יודעת לקבל בתחת מוחא כפייה
הזין שלי עבר מיד לשם, מדוגי למצב שכיבה על הבטן ומשם לכפיות כשכל הזמן אני עמוק בישבנה.
לנה שקטה אבל מאד שירותית, לא מתעצלת ומלאת מרץ, סיימנו במציצה כשהא בדוגי ואני משקיף על גופה.
לסיכום, חוויה מאד נעימה, בחורה מאד שירותית וגוף ונקבים מאד אלסטיים וגמישים!!
ברוכה השווה והשבה!
ולרוני תודה..
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

54
דיווח ראשון
הזמנתי את עצמי ללנה במלון בבת ים
נכנסתי , שלחה אותי למקלחת כמו במסדר
שיצאתי חיכתה ערומה על המיטה וישר התחילה במציצות עמוקות ואיכותיות תוך שליקת הביצים, רף החרמנות עלה לי סובבתי אותה על ארבע , היא פיסקה את רגליה והניפה את ישבנה אל על ואני שאוטוטו התפוצצתי, ללא רחם חדרתי חזק לישבנה ופמפתי חזק עד האמירה המיוחלת
כנראה שהמאמץ והכח שהפעלתי היא החליטה לקצר ולא להמשיך לסיבוב שני
סהכ זיון סבבה
נראית 8
אם אחזור לא נראה

56

כל אישה היא זונה עד שהיא מגיע לישראל..ואז היא הופכת להיות בת זונה...

לאחר קריאת הדיווחים והמלצות רבות החלטתי לחקור את נבכי וכותלי המרעום של הגברת לנה...
הבאתי בקבוק יין כדי לשחרר את האווירה של בנות וגם כדי לשחרר את הגברת מביתולי בקבוק היין האנאלי המפורסם Embarrassed.

שיחה קצרה עם הבנות ואין ממש זרימה , הכל די טכני ומסודר, כאילו הגעתי לתאגיד עם החוקים והכללים והבנות המיובשות.
אך חרמן אנוכי...חרמן אש לתחת אוקראני חם ולוהט מבית היוצר של חוף בת ים.

לאחר מקלחת זריזה שלי, נכנסתי לחדרון הנחמד כאשר לנה מחכה לי ערומה ומוכנה,ללנה יש גוף שזוף עם סימני שיזוף של טונג על הישבן..סקסי מאוד.
אך מעבר לזה גוף מלא ובחלקו קצת מוצק, עם פנים מאוד סתמיות וצחקוק של חד מוח טיפוסי.

נגשים לעבודה, היא מתחילה במוצצת עצבנית כאילו מישהו הדליק טורבו על הפה שלה, הרגשתי כמו עיפרון בתוך מחדד של ילד בכיתה א'...עצרתי אותה והסברתי לה לאט!!, אין צורך למהר, לא הולכים לשום מקום..נהנים חיוך ...לא עזר בגרוש!

מנסה להוריד אותה לרימינג המפורסם והיא מודיעה לי שהיא לא עושה סוג כזה של שירות כועס...תמרור אזהרה ראשון.
אבל הזין עומד והמוח בלי דם ממש לא עובד.
ממשיכים במציצה המחודדת והיא תוך כ-5 דקות שולפת קונדום במהירות...שוב מסביר לה, אין צורך למהר,הכל בסדר, יש זמן!!!...ונשמע באוזני צליל צפוף שתגלה כצחוק היוצא מהבחורה.
מבין אנוכי שממציצה וחוסר רימניג לא יצא לי כלום, מלביש את הקונדום לבד, ונכנס בדוגי לזיון התחת המפורסם.
כניסה חופשי חודשי כאילו פיל זיין אותה קודם...חופר מספר דקות ולא מרגיש שום דבר, לוחש באוזניה אולי נשלב קצת את הבקבוק ויצא מזה חוויה מעניינת לשנינו...מקבל סירוב לפנים שדי באס אותי, אבל הכל מובן, אף אחד לא רוצה בקבקו בתחת צחוק.

נשכב על המיטה בניסיון לעבור למסיונרת והיא חושבת משום מה שאני מבקש שתרכב עלי, מקבל סירוב לפנים שהיא ממש לא עושה רכיבות והרכבות ולכן זו תנוחה לא מקובלת עליה.
לא חשוב, ממשיכים, עוברים למסיונרת ואני כדי להפיג את השעמום מנסה קצת לתת ארגסיה לזיון, קצת פליקים וחדירה יותר אגרסיבית, אבל הגברת בספרה אחרת , מזייפת לי צלילים ותנועות כאילו היא בסרט פורנו גרוע.
תנועה אחת טיפשית שלי מפסיקה הכל, היא מורידה את המסכה של השחקנית ומעלה את הפרצוף האמיתי של "תגמור כבר ותלך, אין לי זין יותר לראות אותכם, נמאסתם עלי אחרי 3 חודשים"
היות ובאתי לשעה של חפירה אנאלית לא התאים לי חצי שעה של זיון וגמירה עצבנית כאשר אני גומר והיא עצבנית.
ויתרתי על הגמירה וקיפלתי את הדברים אחרי מקלחת ממש זריזה...עם תשלום חציוני למורת רוחה.

לסיכום,
זיון סתמי עם בחורה מאוד סתמית בדירה מאוד סתמית עם אווירה מאוד סתמית.
היא שחוקה מאוד ומי שמחפש קצת חום שידליק רדיאטור ויוותר על הגברת.
לזכותה יאמר שיכולות האנאלי שלה מאוד מרשימות,פתיחת שתי הפלחים שלה חשפו בפני חור תחת שעם קצת מאמץ אפשר לראות את ה"וורד", ממש שחקנית מתחילה בAnal Gapes, מעבר לזה יש סחורות יותר טובות בבת ים לתקופה זו.

.You so need a Daddy, little girl

58
[QUOTE=bigdady]

מלביש הקונדום לבד, ונכנס בדוגי לזיון התחת המפורסם.כניסה חופשי חודשי כאילו פיל זיין אותה קודם
...חופר מספר דקות ולא מרגיש שום דבר,
לזכותה יאמר שיכולות האנאלי שלה מאוד מרשימות,פתיחת שתי הפלחים שלה חשפו בפני חור תחת שעם קצת מאמץ אפשר לראות את ה"וורד", ממש שחקנית מתחילה בAnal Gapes, מעבר לזה יש סחורות יותר טובות בבת ים לתקופה זו.

[/QUOTE]
ערב טוב ביג דדי יקירי חביבי ורעי...Embarrassed
זה לא היה פיל....Embarrassed זה היה שליח מטעם הרבנות...Tongue
כמה פעמים אמרתי לך לא לבוא מיד אחרי מבולבל אתה לא יודע שלרבנים יש כוח עליון בריקודים ובזיונים......מוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”