מעדיף שתבוא אליי. יש הצעות? מבטיח לתת דיווח מפורט
באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).
53שלום לכולם,
ביקרתי לפני כמה שבועות בדירה המפורסמת בגאולים ורציתי לשתף את הפורום בחוויות שלי (שכפי שתיווכחו די שונות מהתגובות למעלה).
חשוב לציין שהייתי בדירה רק פעם אחת, ורק עם בחורה אחת - קרן.
התרשמותי:
דירה:
די מטונפת, ריח של סיגריות בכל מקום, די זוועתי, מזל שהן דואגות שהדירה תהיה חשוכה.
הבחורה (קרן):
מראה סביר. גבוהה, רזה (אחרי לידה או שניים), פנים חמודות, לא כוסית, מקועקת למכביר, נראית סטלנית, חזה קטן (לא נותנת לגעת בפטמות), תחת בסדר (לא אלוהי ולא נעליים, היו לי ציפיות גבוהות יותר בעקבות פוסטים קודמים). הערכת גיל - נושק ל-30. בקיצור, אם אני משווה לרגע, היא לא ברמה (מבחינת מראה) של הממוצע בתאגיד הבת-ימי למרות שהמחיר די דומה.
אקט:
מתחילה במציצה בלי. מוצצת טוב (הרבה רוק), לא שלקה ביצים, אין רימינג. כמה דקות ואז מושכת לכיוון סקס. קצת דוגי, קצת רוכבת והביתה. היא לא תקתקנית באופן בוטה (כנראה מודעת למחיר של תקתוק - הכפשות בפורום הזה), אבל יש תחושת תקתוק שמרחפת. אני מאמין שהייתי שם סביבות ה-20 דקות ברוטו.
היגיינה:
לא התקלחה לפני או אחרי ולא הציעה לי. מצעים מסריחים, נדמה שהוחלפו די מזמן..בנוסף, קרן די מסריחה מסיגריות.
סיכום:
לדעתי, לא שווה את הכסף (למען האמת, אני די המום שזה המחיר שהן דורשות). אני לא אחזור (זה מה שאני אומר לעצמי..אני מקווה שאני לא אשבר :)).
ב-350 שקל לאקט אחד אני מצפה ליותר - או לכוסית או לשירות (או שניהם). לתחושתי, הבנות מנצלות את ההיצע הדליל בבירת הנגב. לצערי, אני אמשיך לבקר בנות עובדות בגוש דן, עד שתגיע חלופה אחרת...
תומר
54שאלה לי אליכם אנשי באר שבע, לפני מספר ימים נפתח שרשור לשדרוג האתר והפורום והתבקש בו לכתוב המלצות וביקורות לפיתוח של האתר ופתיחת קטגוריות..תקנו אותי אם אני טועה אבל אתם לא מוצאים את עצמכם לפעמים צריכים לחפש בפינצטה הודעה על העיר באר שבע וסביבתה?.. כי אני המון פעמים כן..בכל מקרה אם כך המצב אז כנסו לשרשור ותציעו כמו שאני הצעתי לחלק את הפורום לפי אזורים.
55ספיר : מהדירה המפורסמת בגאולים
טוב אז יום שישי תקפה אותי חרמנות על והחלטתי שהגיע הזמן לדגום את ספיר
מגיע לדירה , פותחת את הדלת (היתה לבד וריח של בישול לשבת בדירה) ספיר קטנה חצי תמנייה חצי מרוקאית
חזה קטן אבל רך ונעים כוס מגולח כהה מבחוץ אבל ורוד מבפנים
תחת קטן וסביר
מתחילים במציצה חשופה , העלמה לא ממש אוהבת לרדת , מוצצת בלי הרבה סקשיין מעדיפה ללקק ביצים - חוויה לא רעה בכלל
במקום הנחתי את הכלי שלי בין השדיים שלה תוך שהיא מפעילה לחץ עם היד
לאחר מכן מחליפים תנוחה כשהיא על הצד ורגל אחת מורמת גונחת מהנאה ומרטיבה , משם בקלילות לדוגי
שאני חייב להגיד התנוחה המועדפת עלי וכנראה שגם עליה ... יורדת נמוך ומרימה את התחת ..תחת קטן מזיין אותה חזק תוך שהיא נותנת קונטרה ומשחקת עם הכוס שלה ככה כד להשפרצה על השפתיים שלה (אוהבת ..)
אגב זורמת לחריגים למי שאוהב
לסיכום :
גוף : סביר נראת הרבה יותר בתמונות
מציצה : על הפנים
כוס : מגולח
תחת קטן וסביר
זיון לא רע ...היו הרבה יותר טובים ... בטח ביחס לשרונה או קרן שנמצאות באותה הדירה
יאללה תהנו
56אז ככה הייתי שם ודגמתי את הבנות ... לפני שאני מתחיל זה לא הכתובת המדוייקת זה בבניין ממול
אני אתחיל מהסוף להתחלה ...
לא להתקרב !!!
קודם כל דיברתי איתן בוואצאפ (כל אחת בנפרד יש קרן שרון ועוד כמב שלא זוכר את שמותיהן ) שולחות תמונות ואומרת שמתנשקות יפות בפנים וכו יש לכל אחת ניסוח שונה לגבי האקסטות אבל בגדול אקט אחד 350 שח חצי שעה ויש שעה ב 500 בפועל לא דובים ולא סול מקסימום חולר
קבעתי איתן בשעה מסויימת התפנתה אחרי חצי שעה 40 דקות סקס ממוצע ומטה לא שווה את המחיר וגם לא ממש יפות ...
אז ... שלא יעבדו עליכםםםם
57שלום לכולם,
דיווח ראשון שלי.
אז ככה... בהמלצת הפוסט של handfull הגעתי דרך יד 2 בקטגוריה עיסוי למישל המדוברת בגאולים.
דיווח ראשון שלי.
אז ככה... בהמלצת הפוסט של handfull הגעתי דרך יד 2 בקטגוריה עיסוי למישל המדוברת בגאולים.
250 אקט אחד עד חצי שעה, 350 2 אקטים עד חצי שעה, 500 לשעה ללא הגבלה. בתוספת עושה גם אנאלי וגמירה בפה.
500 קרץ לי אך זה גם נורת אזהרה כאשר שאר הבנות בדירה לוקחות 500 לשעה ל 2 אקטים.
קצת על מישל, אמצע שנות ה 30, מדובר בבחורה גדולה ולא מלאה לפי דעתי כפי שציינו כאן, חזה גדול ותחת גדול.
קצת על מישל, אמצע שנות ה 30, מדובר בבחורה גדולה ולא מלאה לפי דעתי כפי שציינו כאן, חזה גדול ותחת גדול.
סה"כ מנסה לרצות את הלקוח.
מציצה חשופה סבירה לא מעבר, מנסה להכניס עד הסוף.
אחרי כמה דקות מלבישה גומי ועוברת לרכיבה. בחורה לא צרה כל כך, אין ואקום ורומזת להחליף תנוחה אחרי כמה דקות כשמתעייפת.
מציצה חשופה סבירה לא מעבר, מנסה להכניס עד הסוף.
אחרי כמה דקות מלבישה גומי ועוברת לרכיבה. בחורה לא צרה כל כך, אין ואקום ורומזת להחליף תנוחה אחרי כמה דקות כשמתעייפת.
עברנו לדוגי, תחת ענק, התנוחה היחידה שנהנתי בה איתה.
אחרי 3 גמירות אומרת "יפה הספקת הרבה ב X דקות" לקראת סוף השעה, זה הרמז לעוף משם כי מגיע כנראה לקוח אחר.
סה"כ חוויה סבירה מינוס לפחות בשבילי, לא אחזור אל מישל. הצטערתי שלא הלכתי אל קרן או שרון.
אחרי 3 גמירות אומרת "יפה הספקת הרבה ב X דקות" לקראת סוף השעה, זה הרמז לעוף משם כי מגיע כנראה לקוח אחר.
סה"כ חוויה סבירה מינוס לפחות בשבילי, לא אחזור אל מישל. הצטערתי שלא הלכתי אל קרן או שרון.
אולי בעתיד בהזדמנות וכשיהיה תקציב.
מושיק.
מושיק.
58יצא לי לבקר את מישל בבאר שבע.
את מישל אפשר למצא ביד2 תחת עיסוי, מופיעה בכמה וריאציות וכמה מספרי טלפון.
התקשרתי ומייד קיבלתי הודעה עם הפרטים, 250 לפעם אחת ו-350 לפעמיים, עיסוי מפנק + הרפיה 300 עד חצי שעה, ושעה שלמה וללא הגבלה 500.
לא היה לי הרבה זמן לחפש חלופות ועל זה כמובן משלמים, התקשורת עם מישל לרוב היא דרך הודעות, שולחת תמונות, לא ידוע באיזה גיל הם צולמו אבל לדעתי הרבה לפני שהגברת צברה משקל.
הגברת ממוקמת בקומה 3 ללא מעלית והכניסה לא דיסקרטית כלל, כשעליתי פגשתי את השכנים וכיצאתי נפגשתי עם הבא בתור. ולעניין: מקלחת לא הוצעה לי, מיטת משאז כמו במודעה ביד 2 לא הייתה, אגב בחרתי את המסלול של עיסוי + הרפיה חצי שעה, נאמר לי להתפשט ולשכב על המיטה, מישל התפשטה ונשארה עם תחתון, המראה שלה לא משך אותי, לפחות נהנה מעיסוי טוב, מעולם לא קיבלתי ליטופים כל כך יקרים, פשוט ביזבוז כסף וזמן.
מישל היא אדם נחמד ביותר, יש כאלה שיתחברו אליה, אני לא מאלה, היא ממש לא זולה ואיני מכיר את החלופות בבאר שבע, מי שבעניין של לללכת לפרוק "מטען" יכול שמישל תענה על הדרישות, מעבר לזה היא לא הכתובת.
לסיכום: לא אחזור.
את מישל אפשר למצא ביד2 תחת עיסוי, מופיעה בכמה וריאציות וכמה מספרי טלפון.
התקשרתי ומייד קיבלתי הודעה עם הפרטים, 250 לפעם אחת ו-350 לפעמיים, עיסוי מפנק + הרפיה 300 עד חצי שעה, ושעה שלמה וללא הגבלה 500.
לא היה לי הרבה זמן לחפש חלופות ועל זה כמובן משלמים, התקשורת עם מישל לרוב היא דרך הודעות, שולחת תמונות, לא ידוע באיזה גיל הם צולמו אבל לדעתי הרבה לפני שהגברת צברה משקל.
הגברת ממוקמת בקומה 3 ללא מעלית והכניסה לא דיסקרטית כלל, כשעליתי פגשתי את השכנים וכיצאתי נפגשתי עם הבא בתור. ולעניין: מקלחת לא הוצעה לי, מיטת משאז כמו במודעה ביד 2 לא הייתה, אגב בחרתי את המסלול של עיסוי + הרפיה חצי שעה, נאמר לי להתפשט ולשכב על המיטה, מישל התפשטה ונשארה עם תחתון, המראה שלה לא משך אותי, לפחות נהנה מעיסוי טוב, מעולם לא קיבלתי ליטופים כל כך יקרים, פשוט ביזבוז כסף וזמן.
מישל היא אדם נחמד ביותר, יש כאלה שיתחברו אליה, אני לא מאלה, היא ממש לא זולה ואיני מכיר את החלופות בבאר שבע, מי שבעניין של לללכת לפרוק "מטען" יכול שמישל תענה על הדרישות, מעבר לזה היא לא הכתובת.
לסיכום: לא אחזור.
59לפני מספר חודשים יצאתי באזור דימונה לנסיעה ארוכה עם נהג מונית שהתרברב בפניי שהוא מכיר את כל אזור הדרום.
ניסיתי לבחון את היקף ידיעותיו והוא אכן בקיא ביותר !
לאט לאט גיששתי בזהירות אם הוא מבין גם בנושא שלשמו אנו בפורום המכובד הזה והופתעתי מתשובתו שכן - למרות גילו היחסית צעיר.
שאלתי אותו מה הוא מכיר באזור הדרום והוא נקב בשמות של כל הבחורות והמקומות שאני כבר מכיר.
כשאמרתי לו את זה, הוא חש שהצבתי לו אתגר, אז הוא שלף פתק שהיה מקופל לו בארנק ונתן לי מספר טלפון של בחורה שלא מוכרת לטענתו.
טען שהיא מעסה מעולה וזולה יחסית מאזור באר שבע.
הוא לא ידע אם היא רגילה או אירוטית כי גם הוא קיבל את מספרה מנהג אחר.
שמרתי את מספרה.
הוא אסף אותי באמצע הכביש, כך שלא ידוע לי לאיזה תחנה הוא שייך ואין לי איך ליצור איתו קשר ולשאול אותו אם הוא דגם אותה.
חיפוש מספרה בגוגל אכן העלה חרס.
מי שרוצה שיפנה אליי בהודעה פרטית ויקבל אותו.
לא מכיר אותה, לא דגמתי, אשמח אם מישהו ידגום וידווח אם היא בכלל רלוונטית.
יש תמונה שלה בווצאפ.
יחס גורר יחס
60קבלו ביטול, אחד החברים עשה בירור והיא מקבלת רק נשים כי בעלה לא מרשה לה.
יחס גורר יחס