כ מריה, פיה עם קעקוע דרקון, תל אביב - דף 6 - סקס אדיר

מריה, פיה עם קעקוע דרקון, תל אביב

52
עוד יום של חרמנות עבר עלי... וכמו בכל יום כזה גם הפעם פתחתי את תנ"ך הזונות הלא הוא האתר הכתום
כמו שהכינוי שלי באתר מעיד אני בדרך כלל נוהג לחפש בחורות מלאות עם חזה כמה שיותר גדול
אבל הפעם באמת שמד החרמנות שבר את מחסום מהירות הקול...

מריה כותבת בפרופיל שלה שהיא בת 27 מתל אביב והכי חשוב - כותבת שהיא אוהבת אנאלי
עוד קצת דיפדוף קל בתמונות שלה וידעתי שאני הולך לסיים את קראש החרמנות הזה אצלה...
שלחי את ההודעה הרגילה ברוסית שתירגמתי בעזרת גוגל טראנסלייט
מהר מאוד קיבלתי תשובה, טלפון שלה ופרטים נוספים
בקצרה אסכם שהיא עושה הכל, בחורה כלבבי :) החבילה הבסיסית ב600 שקלים שכוללת סקס, אוראלי בלי, גמירה בפה, פטישים למיניהם ואנאלי בתוספת 200 שקלים
המחיר קצת ביאס אותי, ובמשך כל היום התלבטתי אם ללכת או לא ללכת
בסוף החלטתי ללכת... התמונות והחרמנות עשו את שלהן

תאום מאוד מהיר בוואטסאפ באנגלית עם דגש מספר פעמים מצידי על אנאלי ודגש מספר פעמים מצידה שזה יעלה 800 שח
מגיע לבית שלה בתל אביב, יש חניה!
עולה אליה במדרגות זריז, דופק בדלת, פותחת את הדלת כמיטב המסורת הרוסית ומתחבאת מאחוריה
נכנס פנימה, מלפני ניגלת בחורה גבוהה וחטובה, מאוד דומה לתמונות, סביר להניח שלא בת 27 אלא 30+
עדין, התמונות באתר הכתום אמיתיות וזאת אותה בחורה סקסית רק טיפה יותר מבוגרת עם חזה גדול יותר וקעקועים

מחליפים שטרות ומעט מיזמוזים ואז אני נכנס להתקלח, פה ראוי לציין שזאת אחת הדירות היפות שראיתי בתל אביב
מקלחת מושקעת ובית מסודר למופת עם כיבוד קל בכניסה ושתיה

מסיים את המקלחת ונכנס לחדר. מריה מחכה בשכיבה על המיטה, מתפתלת לצלילי מוסיקת דאנס
מתחילים סשן חיבוקים ונישוקים בכל הגוף והורדת בגדים איטית לצלילי המוסיקה
מריה נשכבת על המיטה, כשהורדתי את התחתונים גיליתי הפתעה - שפתי כוס ארוכים ובשרניים
אני חייב לציין שזה סופר חירמן אותי ורק הוסיף עוד טורים לאווירה המחרמנת שבין כה וכה כבר היתה בשיא
לא עמדתי בפיתוי וירדתי לה, לא היו שום טעמי לוואי או ריחות. מריה לא הפסיקה לגנוח ולהתפתל ואחרי כמה דקות אמרה - עכשיו תורי... נעמדתי והיא התחילה למצוץ לי כשהיא על 4 מזיזה את התחת לצלילי המוסיקה
התחלתי לדחוף לה אצבעות לכל החורים והיא דחפה את כל הזין פנימה לפה בלי שום בעיה
מציצה מאוד מושקעת עם המון רוק ושפתיים בולטות שכיף לראות אותם על הזיין שלך

נשכבתי על המיטה וסימנתי לה שתעלה עלי, שמה לי קונדום וקצת חומר סיכה בשבילה
היא עולה עלי ומתחילה לקפץ תוך כדי שאני תופס לה את השדיים ומידי פעם מפליק לה בעדינות
היא זרמה בכיף והקפיצות נהיו ממש אינטנסיביות ומוגזמות
ברגע מסויים זה ממש הצחיק אותי כי הרגשתי כמו באיזה סרט של אסקימו לימון
השכבתי אותה עם הגב אלי ואמרתי - אנאלי - היא ציחקקה הסתכלה עלי ודחפה את הזין שלי אליה
חור אחורי צר מאוד ונעים, הזין החליק לאט פנימה תוך כדי שהיא מסתכלת עלי ומזיזה את האגן
פה ממש הרגשתי כמו שלמה המלך - אני שוכב והיא מזיינת אותי עם התחת שלה :)
אני חייב לציין שהיא מקבלת אנאלי בכיף ולא התלוננה אפילו לשניה גם כשדפקתי אותה בשיא הכוח
הפכתי אותה על הבטן ופימפמתי אותה באנאלי עד שהתפוצצתי בפנים

מוטל חסר כוחות על המיטה, מריה מנקה אותי כימטב המסורת - שוב אציין שהשירות שלה פשוט מעולה

היא חוזרת לחדר אחרי מקלחת ואנחנו מדברים קצת על הא ודא
הייתי מרוקן לגמרי וכבר עברו 40 דקות אז לא היה סיכוי לעוד גמירה
התקלחתי והלכתי לשתות בירה בדרום תל אביב שמח וטוב לבב

דברי סיכום:
מריה, בחורה רזה, גבוהה ונאה בסביבות גיל ה30+
מפרסמת באתר הכתום תחת השם מריה, בת 27
כוס עם שפתיים ארוכות ומפתות, אין ספק שלא רואים כזה כל יום
חולת סקס, אנאלי אוראלי והכל מהכול
גונחת המון בזמן הסקס, אני אישית התחרמנתי מזה מאוד, אולי זה משחק אולי לא... לא אכפת לי חחח
זיון איכותי עם תודעת שירות גבוהה אך עם תג מחיר גבוהה של 800 שקלים
לא יודע אם אחזור אבל לחרמנות כללים משלה...

מקווה שנהנתם מהדיווח

דברים טובים באים בחזיות גדולות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”