קסניה תא פרטית... ya tibya lublu cilna
52לא הייתי מאמין שהיא תישאר בארץ...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
54[QUOTE=gg-2]כן אני דגמתי אותה היום והיה נפלא ץודה לרבנו על האינפורמציה . היא אכן טסה הלילה חזרה לקחתי את המספר וייבר שלה היא משתמשת יותר בויבר ובכלל הרוסיות אוהבות ויבר משום מה זה עובד יותר טוב ברוסיה כנראה .

הייתי איתה שעתיים וחצי שבהם קיבלה עיסוי משובח הכולל החדרת אצבעות רימינג הדדי ובכלל היה מצויין , יש לה גוף צעיר מתוח ובכלל תחת אלוהי רציתי לצלם אותו אבל לא היה לי נעים .
נראה אם יאשרו לי את ההודעה הזאת מהר ואז אני אמשיך בדיווח
[/QUOTE]
טוב אז להלן המשך הסיפור . רובכם לא מכירים אותי אני מהדור הוותיק ולאחרונה הפורום הזה פשוט פורח וזה כמובן הודות לרבינו שעובד חינם אין כסף עבורינו .
שימו לב לקסניה (לא שמה האמיתי אגב ) יש גוף פצצה חוץ מפנים שלא מדהימות אבל חמודות (היא ג'ינג'ית אגב למי שמתעניין אבל גוון העור שלה לא לבן אלה יותר לכיוון חום בהיר וכמו שציינתי מתוח וצעיר.
האמת שהפוטנציאל לא מומש כלכך היום אבל היתה הסכמה לכל דבר שרציתי היא פשוט מפנקת את החור ברמות על .
טוב אני קצת חלוד מהדיווחים הרבה זמן לא שיחררתי משהו אבל בגדול קסניה היא באמת ממתק שצריך לשמור לשמר ולזיין !
יום טוב לכולם

55קבעתי עם העלמה להיום...מישהו יכול להמליץ על מקום בקרבתה...תודה חברים.
חייה ותן לחיות
56[QUOTE=frid] קבעתי עם העלמה להיום...מישהו יכול להמליץ על מקום בקרבתה...תודה חברים.[/QUOTE]
תן לי להמר
18:00-20:00
תן לי להמר
18:00-20:00
57חברים יש לי בדיוק רגע ואני ינצל אותו לטובתכם.
ראשית - קודם כל תודה רבה רבה לרב, הבטחתי שאדווח וכך אעשה.
בוצע תיאוס ב SMS בשפה הרוסית בלבד, אינה מבינה אנגלית אז אל תבזבזו זמן.
בקצרה - נלקח מקום ל 3 שעות בת"א, אספתי את קסניה, ונתנו בתוך החדרון 600 ש"ח, פינקתי ב 100.
מפה לשם התחלנו היא נראתה בסדר, לא דוגמנית מי שמחפש זאת שידפדף הלאה.
חזה טבעי, שופע פטמות שדורשות ביס, שיער קצר הבחורה חביבה גוף יפה וטוב אבל...
הגברת התחילה במציצה טובה, זורמת כמעט להכל, אני לא יורד לבחורות מטעמי היגיינה אלא אם הן סופר נקיות.
לצערי לאחר המציצה הגברת עברה לדוגי - והריח שנדף... אויש.. פשוט תוותרו.
לא להתבלבל - שוב רב תודות לרב, אבל לא יכולתי להמשיך הגעתי ל X ויצא ש Y.
הגברת נלחצה ואמרתי לה זה מבלי להתבייש, ושאנחנו מתקפלים. (היינו בקושי 30 דק'..)
היא הריחה את עצמה ואמרה שמבחינתה הכל בסדר, היא הבהירה שהיא לא זונה, ועושה זאת לכיף בלבד.. טענתי שהמצב ממש ממש
לא תקין מבחינתי ואיני ממשיך, סוכם כי היא מחזירה לי 300 ש"ח, מציצה, גמירה ואנחנו מתקפלים.
הגיעה הגמירה, הבחור החזיר לי 100 ש"ח על החדר (מתוך 350..) ובזה הסיפור נגמר.
לשיקולכם והמשך סופ"ש נהדר לכולם.
60[QUOTE=גבר עם כבוד]אורל היקר, נשמע כמו נפילה אצלך וחבל לי על כך,
[/QUOTE]
לגבי השפה הרוסית, שלחתי לה הודעה באנגלית והיא ענתה באנגלית בחזרה...
אז לא כל כך הבנתי שאמרת שהיא דוברת רק רוסית או שאולי השתמשה באותו זמן בגוגל טרנסלייט..
ושוב כואב לי על נפילתך אצלה...
אם ככה הבת כלבה התעלמה מההודעות גם..