אז את הסיבוב הראשון של שונטל (זה לא באמת השם שלה, בחורה כזאת יפה אין מצב שתקרא שונטל), אבל הידיעה על שובה גרמה לי לחזור לסם.
קבעתי לי לשעה מאוחרת (אך לא מידי), חיזקתי את עצמי בשני בקבוקי בריזר מוחלשי אלכוהול ויצאתי לדרכי.
הגעתי 2 דקות אחרי הזמן שנקבע ועליתי במעלית המתפרקת.
פתחה לי בחורה נאה עם עיניים אפורות-ירוקות ומעט קרה על עקבים סקסים, קיבלה אותי פנימה ושאלה לכמה זמן, בהחלטה מהירה אמרתי לה שאני אקח שעה מלאה.
הציעה לי מקלחת, סרבתי בנימוס (התקלחתי לפני)
הצעתי לה בריזר, סרבה בנימוס (לא נוגעת באלוכוהל, לא מעשנת, ילדה טובה).
המשכנו לחדר השינה, שם היא התפשטה ואני גם, התחלנו בנשיקות וליקוקים לחזה שלה (שהוא אכן סילקוני מעוצב וקשה) לאחר מכן היא ירדה לי (חייב לציין שהיא נעימה ועדינה) בשלב מסויים עצרתי אותה ואני פינקתי אותה בלשוני, נראה שהיא נהנה, אבל לא נענת לאצבע באזור האחורי, בשלב מסויים היא הייתה כבר מספיק מוכנה ועברנו למיסיונרית שבסופה גמירה.
לאחר שנרגענו, הציעה מסאז', השבתי בחיוב, המסאז' שלה לא באמת מסאז' מקצועי (אבל נעים) בשלב מסויים הצעתי לה את המסאז' המקצועי שלי (והוא אכן מקצועי והיא בהחלט נהנתה ממנו), בסיום המסאז' ליטפתי אותה (יש לה גוף חלק) והדרמתי לבין רגליה והיה ממש רטוב, כשהרגיש מספיק מוכנה קראה לי לזיין אותה בדוגי, הדוגי היה אחד הפרועים שלי!
לאחר מכן ישבנו קצת בסלון ונרגענו, דיברנו קצת יותר עליה ועלי ומה עושה וכאלה (היא באמת נפתחת).
לאחר שנרגענו, הציעה מסאז', השבתי בחיוב, המסאז' שלה לא באמת מסאז' מקצועי (אבל נעים) בשלב מסויים הצעתי לה את המסאז' המקצועי שלי (והוא אכן מקצועי והיא בהחלט נהנתה ממנו), בסיום המסאז' ליטפתי אותה (יש לה גוף חלק) והדרמתי לבין רגליה והיה ממש רטוב, כשהרגיש מספיק מוכנה קראה לי לזיין אותה בדוגי, הדוגי היה אחד הפרועים שלי!
לאחר מכן ישבנו קצת בסלון ונרגענו, דיברנו קצת יותר עליה ועלי ומה עושה וכאלה (היא באמת נפתחת).
הלכתי להתקלח נשקתי לה לשלום ויצאתי לרחוב אפוף עשן המדורות.
סיכום:
סיכום:
מעלית-6
מראה - 8
שדיים - סיליקון (למי שמפריע)
GFE - התחיל 6 אבל הסתיים 9 (אחרי שהקרנו היא ממש נפתחה ונישקה בתשוקה)
אנאלי - לא
מציצה - 8
גובה - על עקבים 1.70 ללא עקבים 1.60
יש מצב שאחזור, אם לא אגמל, גם ככה המצב בשוק לא משהו...