כ שונטל תל אביב - דף 6 - סקס אדיר

שונטל תל אביב

51
מה אני אעשה...הכל באשמת מלח פלפל, רוני גולן ,החפוז המכני...שוב נפלתי, אי אפשר להגמל אחרי הסיפורים והמעשיות שלהם.

אז את הסיבוב הראשון של שונטל (זה לא באמת השם שלה, בחורה כזאת יפה אין מצב שתקרא שונטל), אבל הידיעה על שובה גרמה לי לחזור לסם.

קבעתי לי לשעה מאוחרת (אך לא מידי), חיזקתי את עצמי בשני בקבוקי בריזר מוחלשי אלכוהול ויצאתי לדרכי.
הגעתי 2 דקות אחרי הזמן שנקבע ועליתי במעלית המתפרקת.
פתחה לי בחורה נאה עם עיניים אפורות-ירוקות ומעט קרה על עקבים סקסים, קיבלה אותי פנימה ושאלה לכמה זמן, בהחלטה מהירה אמרתי לה שאני אקח שעה מלאה.

הציעה לי מקלחת, סרבתי בנימוס (התקלחתי לפני)
הצעתי לה בריזר, סרבה בנימוס (לא נוגעת באלוכוהל, לא מעשנת, ילדה טובה).
המשכנו לחדר השינה, שם היא התפשטה ואני גם, התחלנו בנשיקות וליקוקים לחזה שלה (שהוא אכן סילקוני מעוצב וקשה) לאחר מכן היא ירדה לי (חייב לציין שהיא נעימה ועדינה) בשלב מסויים עצרתי אותה ואני פינקתי אותה בלשוני, נראה שהיא נהנה, אבל לא נענת לאצבע באזור האחורי, בשלב מסויים היא הייתה כבר מספיק מוכנה ועברנו למיסיונרית שבסופה גמירה.
לאחר שנרגענו, הציעה מסאז', השבתי בחיוב, המסאז' שלה לא באמת מסאז' מקצועי (אבל נעים) בשלב מסויים הצעתי לה את המסאז' המקצועי שלי (והוא אכן מקצועי והיא בהחלט נהנתה ממנו), בסיום המסאז' ליטפתי אותה (יש לה גוף חלק) והדרמתי לבין רגליה והיה ממש רטוב, כשהרגיש מספיק מוכנה קראה לי לזיין אותה בדוגי, הדוגי היה אחד הפרועים שלי!

לאחר מכן ישבנו קצת בסלון ונרגענו, דיברנו קצת יותר עליה ועלי ומה עושה וכאלה (היא באמת נפתחת).
הלכתי להתקלח נשקתי לה לשלום ויצאתי לרחוב אפוף עשן המדורות.

סיכום:
מעלית-6
מראה - 8
שדיים - סיליקון (למי שמפריע)
GFE - התחיל 6 אבל הסתיים 9 (אחרי שהקרנו היא ממש נפתחה ונישקה בתשוקה)
אנאלי - לא
מציצה - 8
גובה - על עקבים 1.70 ללא עקבים 1.60

יש מצב שאחזור, אם לא אגמל, גם ככה המצב בשוק לא משהו...

שונטל תל אביב

52
הייתי אצל הגברת היום,

מקבלת בדירה שבה קריס נהגה לקבל, למי שיצא לבקר - מה שגרר השוואה בלתי נמנעת.

שונטל בחורה נאה ונעימה, אבל יותר עושה הצגה של סקס מאשר סקס, לפחות בהשוואה לקריס שבאמת זרמה ונהנתה וגם הייתה אחלה אשת שיחה. חשוב לציין שגמירה בפה היא בתוספת 100 ש״ח (מה שגם מייקר קצת את הדיל אם זה חשוב לכם).

שונטל תל אביב

54
אז אחרי כל התשבחות גם אני הלכתי לבקר את שונטל...

הבחורה אכן כוסית חלקה ללא גרגיר מיותר של שומן!
הבחורה יודעת למצוץ! אבל צריכת חלבונים בתוספת תשלום :(
ממושמעת ונותנת קונטרות טובות.
אמרה שמתה על הים ורואים ושהיא מבלה בו הרבה,אכן הספיקה לתפוס אחלה שיזוף!

לכו ותיהנו :)

שונטל תל אביב

56
ביקרתי את העלמה אתמול. תיאום חביב עם הפקידה הקבועה (מתפללת בבן יהודה בבית המדרש של אלישה).
הגעתי בזמן. פתחה אתה הדלת ילדה יפה (לא מסובבת ראשים). אחרי מקלחת זריזה המתינה בחזייה,תחתונים לבנים ונעלי עקב בצבע ירוק (?!). גוף פצצה עם סימני שיזוף מוגזמים שהיו גורמים לרופאי עור/אונקולוגים להזדעק. חזה עבר תיקון (400 CC) מהפעם הקודמת והוא הרבה יותר רך למגע.
התחילה בשליקה ועברה לאט למציצה חשופה נחמדה ללא שיניים. לא קיבלתי טיפול מרעום (לא ביקשתי וחבל), יחד עם זאת, הגברת צורכת חלבונים בתוספת של 100 ש"ח (בנוסף ל - 500). הבחורה מאוד נחמדה עם אנגלית בסיסית ויודעת להשמיע קולות עונג שמקצרות את היכולת של בנאדם סביר להחזיק מעמד לאורך זמן. שורה תחתונה:
פנים - 8
גוף - 9
GFE - 8
שליקה - 8
מציצה - 6
כיבוס מרעום - לא בדקתי
נסיעה ברוורס - לא בדקתי. מניח שלא.
בית כנסת - צר, נקי וריחני
בניגוד לאלישה שחזרתי אליה למחרת בריצה, לא בטוח שאחזור אליה. לא יודע להסביר למה. סה"כ שווה ביקור וללא ספק טובה יותר מכל בנות התאגיד הבת ימי שבחודשים האחרונים ממש מזלזל...

*** פניה אישית לאיגור - כדאי שתתאפס על עצמך ותתחיל לייבא סחורה איכותית כי ברחוב הרצל, בלפור, רוטשילד רבתי הרמה ירדה לגמרי!!!

שונטל תל אביב

57
שלום חברים, גם אני ביקרתי את שונטל. כוסית בת 24 מסנט פטרבורג. פעם שנייה בארץ. לא אחזור על מה שנאמר כדי לא להלאות. השיפור ברכות השדיים משמעותי. הקפידה לבקש לא לגמור לה בפה ולא מתמסרת בנשיקות צרפתיות. מעבר לזה יפה, משתפת פעולה ומשתדלת מאוד לרצות. אוהבת סקס וזורמת לכל התנוחות כולל אנחות מגרות. השוס זו המראה בחדר
בקיצור מומלצת ויתכן בהחלט שאחזור

שונטל תל אביב

58
אלפא דגם.

כבר תקופה שאני מנסה להיגמל מהעולם הזה. ממעט להיכנס לפורום, ממעט לדווח.
אבל מה דרוש כדי לחזור? מה? רגע אחד של חרמנות, רגע אחד של מחשבה על העולם הזה, והופ אתה בפורום האפל הזה.
והפעם מי שהפיל אותי זה הפוסט על שונטל.

קבעתי פגישה, הגעתי לבן יהודה. 500 שקל לשעה (בפועל ההיתי 45 דקות ).
הבחורה ההיא, שונטל, באה אלינו מרוסיה, בחורה יפה בהחלט תסובב ראשים.
היא יודעת להתלבש ולגרות.
בסה"כ היה בסדר, לא אחזור אליה. היא לא וואו. בטח לא שווה 500 שקל.
לא לאילו שאוהבים סקס אגרסיבי כי היא עדינה למדי.
בחורה חמודה בסך הכל. לא זונה.

לא אחזור ואנסה להמשיך להתנזר.
אלפא.

שונטל תל אביב

60
'שביל האושר בלב אדם, לא שתמיד בא בקלות, תקופה יפה לא מבטיחה
שלעולם תהיה יפה'

מוחא כפייה
היי חברים...אז ביקרתי אתמול בערב את עלמת החןמוחא כפייה...מה אגיד ומה אספר...הבחורה יפייפיה ברמה של דוגמנית
גוף חטוב ומוצק בלי גרם מיותר וחזה סילקון גדול ונעים שאני אישית אוהב הפנים יפות ועדינות כמו של אמריקאית מעורבת באשכנזיה...
הבחורה מאירה פנים מתוקה אמיתית ומדברת אנגלית כאילו היא מפרויקט תגלית ולא מסאן פטסבורג הקרירה... חיוך גדול
הדירה המחולקת בבן יהודה נעימה נקייה וכיפית ויש מים חמים במקלחת והמיטה אפילו לא חורקת.קריצה
הבחורה בכושר שיא זורמת ולא מתלוננת (גם שבדקתי ידנית את מצב המנוע) אני אוהב להיות השייך פארוק אז היה לי תענוג איתה
כי היא מאוד ספורטיבית ועושה הכל לבד...קבעתי איתה לשעה ושילמתי את המזומן בזמן בשטרות מגוהצים (500)
לפני כן הודעתי לפקידה שתקפיד על שעה מלאה שלא יהיו עצירות בדרך ותקריות דיפלומטיות....
אחרי מציצה טובה ושהיא מעלי ואז דוגי בעמידה עברנו למצב שליקה והתזתי לה חלבונים רבים ללוע ואז דרשה עוד 100 שח
בלי שידעה אותי מראש...או אמרה שנגמר הביקור אחרי 40 דקות (כאילו ניסתה לעביר אותי למסלול המקוצר ולקחת את ה 100 של הטל ומטר ללוע)...אבל אחיכם הקטן והצעיר לא פרייאר ישר יצאתי עליה בצורה החלטית ואמרתי לה שלא ידעה אותי קודם..היא הבינה שיש לה פה עסק עם עירקי שעשה כמה עסקים בחייו ויש התקפלה...
הציע מסאז ושנמשיך בחגיגה עברנו לעוד אקט הפעם מציצה וגמירה על הרי הרוקי שלה...
ואמרתי לה בסוף שאם היא רוצה "להצליח בחיים" (אם אני כותב עליה דיווח טוב היא כבר מצליחה לא?) קריצה
שתעשה דברים בצורה ישרה והוגנת (עצה מומלצת לכולם) תמיד עם לקוחות ותודיע להם קודם לגבי התעריפון ונתתי לה אפילו
דוגמא מהעבודה שלי והתנהלות שלי מול לקוחות...בקיצור למרות התקרית שבסוף הבינה שטעתה וכנראה שגם סידרתי לה את הראש בעניין הזה ללקוחות הבאים (ההיתי באותו רגע הסטרטיבי ומשכנע והיא הקשיבה כמו תלמידה שמורה מדבר אליה) צחוק
שווה לבקר את הגברת לא רואים יפה כזאת כל יום (ואפילו לא כל שנה באחריות)...ובכל מקרה אל תפזרו ממתרים באיזור
הלוע אם אין לכם רצון להוסיף עוד 100 שקל... שעה ועשר דקות יצאתי מאצלה שילמתי 30 לחנייה אכלתי את הפיצה המדהימה בבוגרשוב 51 (שווה לבקר) וחזרתי הביתה לישון לבד Star

הדיווח הראשון שלי מוקדש לרוני גולן היקר והמוכשר שאני שואב ממנו המון השראה..

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”