אדלין , לתור בבן יהודה יש סיבה מוצדקת !
חברי פורום אהובים שלי , אין צורך להלום אחד בשני ואין צורך לריב , הוויכוח מיותר והתור בבן יהודה 68 מתארך לו ויש סיבה לזה 
איני מרבה לדווח , מהסיבה הפשוטה שאני מנסה לסנן ושוב לסנן ואז עוד פעם אחת לסנן עד שאני מגיע למישהי שבאמת שווה מפגש לדעתי.
את הדיווח של הרב רוני גולן קראתי עוד באותו הלילה שנכתב , קראתי מספר פעמים ואמרתי לעצמי כמו שבדרך כלל אני אומר , בוא נחכה לעוד דיווח אחד או שניים לבדוק הכצעקתה ?
הנה עובר לו יום ונכתבו מעט מאוד דיווחים , נזרקו גדלים לאוויר חזה abcd כל ה abc כבר נכתב כאן , אבל החזה של אדלין המדהימה הוא הדבר האחרון שמצדיק ביקור אצל המתוקונת הזאת.
אני יודע שלפעמים הרב נסחף , שלפעמים המילים שלו כל כך חזקות והתיאורים שלו נראים כלא הגיוניים או מוגזמים , אבל זה רוני גולן , ככה הוא מתבטא , ככה הוא מתאר , ככה הוא מרגיש. משהו במה שהוא כתב גרם לי לתאם זריז ולהגיע אליה.
אז נקצר עניינים כי כולנו כאן בשביל התכלס וכולנו רוצים לדעת את האמת ( למרות שנאמר כבר שהיופי הוא בעיניי המתבונן ) , אז הנה האמת מנקודת מבטי האישית בלבד...
אני מגיע לכתובת לאחר תיאום עם הפקידה ומקבל הוראות כניסה לבניין. דופק בדלת והנה
פותחת לי את הדלת בחורה בלונדינית, לבושה בבגדים רגילים מעין טופ בטן כזה וחצאית הכי לא זונה שאפשר לתאר מהממת 
שיער בלונדיני חלק וארוך , עיניים כחולות מהפנטות , שיניים לבנות ונקיות , שפתיים יפות
בת השכן , בת הסנדלר , בת האפיפיור אם תרצו !
לשנייה לקח לי לעקל ושברתי את הקרח בערבוב שפות של אנגלית ורוסית ביחד ( הבחורה דוברת אנגלית לא רעה בכלל וניתן לתקשר איתה בקלות ).
סוכם על 500 שקלים לשעה ( אין הגבלת גמירות אבל מן הסתם היו 2 )
100 שקל תוספת לגמירה בפה
אנאלי זה 200 , לא היה רלוונטי.
לא התווכחתי , לא התמקחתי , לא היה צורך בכך.
מקלחת זריזה והופ אני חוזר לחדר ואדלין מחכה ערומה , גוף פשוט מהפנט !
חזה רך נעים למגע ויפה ( אני מודה שהרגשתי חזה בגודל שלה ואף גדול יותר שהיה טבעי אך מוצק וקשה יותר ) עדיין היה לו מגע מדהים.
היא נצמדת , היא מתמסרת , היא מתנשקת ואיך שהיא מוצצת !!!
פשוט חלום , אני נזכר במבט החודר שלה תוך כדי מציצה ושוקל להניע שוב לבן יהודה ( לך תמצא חניה שוב ) 
מציצה מדהימה , סבלנית , ליקוקי ביצים , כביסה , תלייה , ייבוש כל מה שתרצו.
גמירה בפה עד להתרוקנות מוחלטת וכל מה שעובר לי בראש זה הלוואי והסיטואציה הזאת היתה מתרחשת במקום אחר בנוף אחר ולא בחדרון מסריח בבן יהודה ( מה לעשות אני רגיש למקומות כאלה , וחייב להודות שהחדר הזה לא להיט והמיטה והכרית שלא נתחיל... )
אבל אדלין היא הנושא , בין לבין יצא לנו לשוחח קצת , אשכרה אפשר לדבר עם הבחורה ולהחליף מילה בכיף.
סיפרה לי קצת מאיפה באה ולמה ומה בתכניות שלה לעתיד .
כיף כיף כיף !!!!!
מקלחת , מציצה מושלמת שוב, סקס במספר תנוחות , ללא תלונות , ללא מענות , שיתוף פעולה מלא.
המגע של הגוף שלה מעביר בי צמרמורת , החזה שלה נעים , הריח שלה מדהים.
היא מאוד מקפידה על היגיינה , אין הכנסת אצבעות לבית הכנסת ( קיבלתי ממנה הרצאה שלמה על זה , הנהנתי בראשי לכל מילה והראש שלי בכלל מפליג למקומות אחרים
), יש לה שטיפת פה מיוחדת שהיא משתמשת בה , היא עצמה חלקה , נקייה מכף רגל ועד ראש.
יש לה קעקוע מטורף על כל הגב שבדוגי סטייל הוא פשוט להיט 
לאחר 2 גמירות מקלחת שלישית ופרדה לשלום אני יושב ברכב ואומר לעצמי , עכשיו חזרתי מבודפשט , יש יגידו אחד המקומות עם הבנות היפות שיש , תאמינו לי שהייתי שם עם לא מעט , אבל אדלין אחת לא היתה שם !
אולי זה נשמע עכשיו שהגזמתי , אבל אתם יודעים מה הכי יפה בזה ?
שזה ממש לא משנה , אני בטוח ששיש גם עניין של כימיה ודינמיקה בין שני אנשים , במקרה שלי איתה זה עבד ועבד נפלא !
אבל כל אחד חווה דברים בצורה אחרת , אני כותב עכשיו כדי לעזור לכל מי שלא היה סגור , לכל מי שמתלבט , לכל אותם חברים יקרים שאין להם את הכסף לדגום ולדגום ואולי ליפול על משהו טוב וחושבים כמה פעמים לפני ביקור בדירה כלשהי .
אני אהבתי !
הרב אהב !
למי שזה לא מספיק .......... זכותו.
לרוני גולן יש לי רק להגיד לך תודה אישית ( מחמאות קצרת ובצדק ללא הרף )
אפשר לאהוב את הסגנון שלך , אפשר גם שלא
אפשר להסכים עם שאתה כותב אפשר גם שלא
אפשר להאמין לכל מילה שאתה כותב , אפשר גם שלא
אני תמיד האמנתי לך ובך
תודה רוני
תודה אדלין
ולכם חברי פורום יקרים שלי , לכו תהנו כי היא עוד מעט הולכת ...
רוני גולן , אתה חסר חבר ...