מי שאוהב GFE יהנה, נשיקות, חיבוקים, וכיף שהיא לא מלחיצה ואפשר גם לדבר איתה בין לבין, הבחורה אינטליגנטית.
מבחינת מראה, מי שאמר שהיא דומה לגניפר לאב יואיט, צדק, היא די דומה לה עם שיער שטני.
יש לה גוף רזה, חזה סביר, לא גדול, כך שאפשר לחפון אותו בכף היד. כשנוסעים דרומה, היא די צרה למטה, מה שהתאים לי מאוד, כי אפשר להרגיש את החדירה בכל תנועה ותנועה, פשוט תענוג.
מה שאהבתי בניגוד למה שרשמו פה, זו המציצה וליקוק ביצים, היא כל כך השקיעה, הליקוק היה מדהים שהרגשתי ב high , ובשלב מסוים עצרתי אותה כדי לא לגמור.
בבמהלך המשחק, שינינו כמה תנוחות, ניסיתי להגיע לגמירה בפה, אבל היה לי טוב מדי במיסיונרי עם נשיקות עמוקות כששנינו מיוזעים (שנינו= רק אני והיא בגללי) שכבר לא עצרתי.
היא לא סופר מקצועית אבל ייתכן שזה גם היתרון, כי זה משנה את ה GFE לכיוון אמיתי ותמים יותר, עושה אותה יותר חמימה ודואגת.
בקיצור, מקלחת לפני ואחרי, שיחה נעימה בסוף, חבל באמת שלא יכולתי להישאר עוד, היא גם ביקשה, אבל המחירים היום לדעתי "מעט" גבוהים, מה לעשות.
אני בוחר שלא לתת ציונים, כי זה לא אולימפיאדה, אני חושב שהדיווח די מפורט, מה גם שהבנתי תחת אילו תנאים ועומס היא עובדת, אז יש לי גם סימפטיה לאיך שהיא מרגישה.
לסיכום, חוויה טובה מאוד, אני אישית אוהב נשים עם יותר בשר, חזה גדול יותר ואני גם אוהב לגוון, עם זאת, היא עדיין באופציה לזה שאחזור אם היא תשאר בארץ.