כ הנוכלת מחולון - דף 6 - סקס אדיר

הנוכלת מחולון

52
מה אתם תוקפים את ביג מן כל עוד הוא מנסזה לסדר לכם כוס הוא כבר יצא גבר זה שהוא סידר לכם נעל בטעות בשביל מישהו אחר היא מטבע זהב ביג מן תמיד זורק מספרים של בחורות שהוא חורש אליהן אז אין מה לתקוף אותו מינית(גם אם הן דומות לרוב לקירח שלי אחרי גמירה) אבל הוא לפחות מחלק אין מה לכעוס יצא טעות וזה הכל
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

הנוכלת מחולון

53
כן, גם אני בדעה שהמקרה הזה יצא מכלל שליטה !
מדיווחים קודמים של ביג-מן לא היו פערים משמעותיים כמו הדיווח האחרון שסיפק,נהפוך הוא,
היו חברים שאמרו שהתיאור היה מדוייק.
חבל שברגע שהתגלו פערים משמעותיים כל כך לא נלקחה אפשרות שאולי בכל זאת מדובר בשתי נשים שונות,
הרי רק אידיוט גמור יספק מספר נייד של פצצה כדי שתפגוש בוודאות בעגלה...

שקרן, רמאי ונוכל הם מילים קיצוניות וקשות עבור אחד שמישתדל בכל דרך לשתף,
קצת מיהרתם ידידיי לשפוט ולזלזל.

הנוכלת מחולון

54
אני מצטרף לבבוקר זין בערב כוס. בכל אילו שביג מן נתן לי את הפון היו כדבריו. העובדה שעל טעם וריח אין מה להתווכח, לא קשורה אליו.ותאכלס למעט הקוגרית מצפון ת"א- גם היו הצלחה

הנוכלת מחולון

55
אין לי מושג איך הסיפור הזה הגיע לאן שהגיע
מה שכן , הערתי לביג מן מההתחלה שהסגנון המוקצן שלו -מעורר עליו ביקורת [אם נכונה ואם מקנאה ]
אני אישית מופתע ומאוכזב מההרחקה שלו שכן מדובר בגבר שבגברים שתמיד ענה להודעות באישי וחלק את
המס' שברשותו עם החברים .
אני חושב שההנהלה היתה צריכה להעיר לו על הירידה לפסים אישיים ועל הקללות אם היו [כשנכנסתי כבר צינזרו הכל ]
אבל יכלו לנהוג איתו בנסיבות מקלות לאור תרומתו
אני חייב לו הרבה טובה ולו רק על כך שהכיר לי את הגב' הצדיקה מבית שמש שמה שהיא חוללה בי ואני עוללתי לה - לא קרה לי שנים
ולסיום פן אישי , אני מקווה שביגי יחזור ויתרום מהגילויים שלו למרות הנפילה הנוכחית , כי מי שעושה טועה !!
לא חכמה לעמוד בטריבונה ולבקר .

הנוכלת מחולון

57
הרגעו - ביג מאן לא מושעה, החשבון שלו פעיל
הההלה העניקה לביג מאן דרגה: ׳מדווח סקס תורם עם עתיד׳
משמע ההנהלה חושבת שדיווחיו אמינים והוא לא פנטזיונר או שקרן
סמכו על ההנהלה והאמינו לדיוווחיו ...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

הנוכלת מחולון

58
2 דברים למדתי בחודש הראשון שלי בפורום.

1. אל תפנה לקישקשתא לעזרה.צחוק

סתם, קיש עזר לי מאוד בדרכו, העניק לי דחיפה, ואילץ אותי ללמוד בדרך הטובה מכולן, ניסיון ניסיון ניסיון.

2. לא להתקרב או להתעסק עם ישראליות בתחום.
כי רוב הסיכויים שאתה נופל ומושפל, ובאחוז קטן מהמקרים, אתה נופל על מציאה משובחת.

הדיון הזה לא איכזב את הידע הקדום, רק חיזק את האמירה, "כשהזין עומד, השכל בוגד."(במקום -בתחת- שמתי בוגד, תזכרו איפה ראיתם זאת לראשונה!)

צייד מוצלייח.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

הנוכלת מחולון

59
[QUOTE=קישקשתא]הרגעו - ביג מאן לא מושעה, החשבון שלו פעיל

הההלה העניקה לביג מאן דרגה: ׳מדווח סקס תורם עם עתיד׳

משמע ההנהלה חושבת שדיווחיו אמינים והוא לא פנטזיונר או שקרן

סמכו על ההנהלה והאמינו לדיוווחיו ...[/QUOTE]

אתה כניראה לא מבין, זה כמו כתב מראה שלא כתוב הפוך.
זין גדול=אצבעוני
רזה=שמנה
כוסית=חנין זועבי
חזה גדול מעט נפול=הפרה מהשוקולד,
עכשיו כשפתרתי לך את כתב הסתרים תדע לקרוא.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

הנוכלת מחולון

60
חברים תודה רבה על התמיכה , אך לאחר מה שעברתי בעקבות הפוסט הזה החלטתי לא לדווח יותר ישנם פה כמה חברים שרק יושבים פה ושופטים אנשים מתיי הם דיווחו פעם או שיתפו משהו , הם פה רק בשביל להתעמר ולחפש מדון .

ולכן לא ארד לרמתם ולא אתן להם לשפוט אותי יותר אני אמשיך לחגוג כמו שרק אני יודע והחברים הקרובים שלי יהנו מהדיווחים האישיים שלי . בהצלחה לכולם .
אכול ושתה כי מחר תמות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”