כ הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:) - דף 52 - סקס אדיר

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

512
לגבי המפגש עצמו היה מושלם!
המקום המעולה, החברים המדהימים שבאו והבנות המהממות הפכו
את המפגש של אתמול לאחד הטובים שהיו לנו מאז תחילת המפגשים.
האווירה היתה נפלאה הכל זרם,סקס ללא הפסקה בשני חדרים נפרדים,
היה ממש ממש כיף חיוך
תודה רבה לכל מי שבא והשתתף, לבנות המהממות מוחא כפייה
חג עצמאות שמח לכולם:)

516
הערב מוצ"ש בשעה 22:30 מפגש עם הישראלית
שאוהבת גאנג באנג,בחורה נחמדה מאוד נורמטיבית
שבעניין ונהנית מזה.
המפגש בצימר באזור המרכז בעלות 300 ש"ח
להשתתפות בהוצאות,מיועד ל 5 משתתפים.
מי שמעוניין להצטרף נא להשאיר הודעה פרטית ונתאם.
תודה רבה אצבע למעלה

518
אז תורי לדווח, כאחד שפוקד את הגאנג בנג בגרמניה לפחות 6 פעמים בשנה חששתי מהמפגש בארץ, הן מהזמן, הן מהבנות והן מגאנג בנג ישראלי, להפתעתי החששות התבדו במהרה.

הגעתי למקום, שעה 21:00 אציין שהמקום דיסקרטי, אנה אוקראינית הבלונדינית הגיעה, הורידה בגדים ואז נגלה אלי מחזה אלוהי של גוף מושלם מכל הבחינות ומכל החורים, ניראה כמו גנטיקה טובה, בעוד שאחרים פקדו את השחורה אנה ירדה לגבר ישראלי ואני בזמן שהיא על 4 יורד לה וחברים יצא לה משם דבש אין לי מושג, אבל היה לה כוסססססס מתוק, פשוט טעים,מצאתי את עצמי פשוט אוכל לה דבש מהכוס במשך כמה דקות, ואז מישהו זיין אותה בדוגי והיא ירדה לי כמו גדולה מציצה, גרון עמוק, העבירה את הזין מצד לצד עושה רעשים מדליקים עם הלשון, אני בלב אומר וואו היא ברמה של ברלין לא פחות, התחלתי לזיין אותה בדוגי, הקונדום קטן לי בכל אופן, אז העדפתי לתת לה למצוץ וגמרתי לה בפה כשהיא שואבת את הכל באהבה כאילו זה פרוזן יוגורט מאנדריי ביפו.

משם עברתי לשחורה, ישבן קטן שפתיים יפות, מציצה נחמדה זיינתי אותה בדוגי 10 דק אבל כל הזמן הראש והזין חשבו על אנה אז אמרתי שלום בנימוס וחזרתי לאנה, משום מה הזין עמד כאילו הוא לא גמר לפני 10 דק וזיינתי אותה שוב בדוגי ואז התחלפנו זיינתי לה תפה וחבר מהפורום זיין אותה בכמה תנוחות לאחר חצי שעה היא כבר התייאשה הזיעה והלכה להתקלח כמובן שרצתי למקלחת להתקלח איתה, חוויה כשלעצמה....

כשחזרה מהמקלחת שכבתי במיטה וחיכיתי כמו ילד טוב היא ירדה לי לפחות רבע שעה ואז גמרתי שובבבבב, שאבה הכל כמו גדולה, לא נשארה טיפה, חוויה מטורפת, בדיעבד כולם גמרו תרתי משמע ב 22:45 ככה שהזמן שעתיים זה מספיק בהחלט, חששתי שלא יספיק אבל זה בדיוק הזמן שצריך....

פגשתי הרבה חברים מהפורום שזיהו אותי חחח מהדיווחים הקודמים זה בכלל היה חוויה...

לגבי גאנג בנג ישראלי, היוזמה מבורכת, הישראלים יותר מתורבתים מהגרמנים אף אחד לא דוחף, לא לוחץ, אצל מוסטפא אם אתה מזיין 5 דק ישר מבקשים ממך להחליף, הפתעה נעימה, במחשבה לאחור, זה אני החוצפן בברלין שקופץ מחור לחורלחור בכל פעם שפנוי....

כיבוד: סבבה לגמרי היה גם אלכוהול, בירה קורונה..

קונדומים: ממליץ להביא מהבית במידה גדולה יותר לפחות 56 מידה.

מחיר: יקר אבל שווה בהחלט!!!!

לשאלת הזמן, כולם הספיקו ונהנו, הרבה היו עסוקים בלצפות במשחק של ליברפול ככה שהיה מספיק זמן לכולם, אני באופן אישי זיינתי יש מצב שלפחות שעה.

המארח, הוא קסם של בחור, מנומס, שלוו ורגוע, התשלום בסוף.

לשאלה אם נחזור לשם? ברור שכן...

חסרונות: קונדום קצת לחץ.

יתרונות: אנה אנה ואנה.

חווית גאנג בנג ייחודית בישראל.

לסיכום: השאיר טעם של עוד, אנה היא פשוט אלה רוסיה שיודעת לפנק לפנק לפנק, הייתי לוקח אותה לפרסומת של בנק לאומי...

519
[QUOTE=שחר סגל]
אז תורי לדווח, כאחד שפוקד את הגאנג בנג בגרמניה לפחות 6 פעמים בשנה חששתי מהמפגש בארץ, הן מהזמן, הן מהבנות והן מגאנג בנג ישראלי, להפתעתי החששות התבדו במהרה.

הגעתי למקום, שעה 21:00 אציין שהמקום דיסקרטי, אנה אוקראינית הבלונדינית הגיעה, הורידה בגדים ואז נגלה אלי מחזה אלוהי של גוף מושלם מכל הבחינות ומכל החורים, ניראה כמו גנטיקה טובה, בעוד שאחרים פקדו את השחורה אנה ירדה לגבר ישראלי ואני בזמן שהיא על 4 יורד לה וחברים יצא לה משם דבש אין לי מושג, אבל היה לה כוסססססס מתוק, פשוט טעים,מצאתי את עצמי פשוט אוכל לה דבש מהכוס במשך כמה דקות, ואז מישהו זיין אותה בדוגי והיא ירדה לי כמו גדולה מציצה, גרון עמוק, העבירה את הזין מצד לצד עושה רעשים מדליקים עם הלשון, אני בלב אומר וואו היא ברמה של ברלין לא פחות, התחלתי לזיין אותה בדוגי, הקונדום קטן לי בכל אופן, אז העדפתי לתת לה למצוץ וגמרתי לה בפה כשהיא שואבת את הכל באהבה כאילו זה פרוזן יוגורט מאנדריי ביפו.

משם עברתי לשחורה, ישבן קטן שפתיים יפות, מציצה נחמדה זיינתי אותה בדוגי 10 דק אבל כל הזמן הראש והזין חשבו על אנה אז אמרתי שלום בנימוס וחזרתי לאנה, משום מה הזין עמד כאילו הוא לא גמר לפני 10 דק וזיינתי אותה שוב בדוגי ואז התחלפנו זיינתי לה תפה וחבר מהפורום זיין אותה בכמה תנוחות לאחר חצי שעה היא כבר התייאשה הזיעה והלכה להתקלח כמובן שרצתי למקלחת להתקלח איתה, חוויה כשלעצמה....

כשחזרה מהמקלחת שכבתי במיטה וחיכיתי כמו ילד טוב היא ירדה לי לפחות רבע שעה ואז גמרתי שובבבבב, שאבה הכל כמו גדולה, לא נשארה טיפה, חוויה מטורפת, בדיעבד כולם גמרו תרתי משמע ב 22:45 ככה שהזמן שעתיים זה מספיק בהחלט, חששתי שלא יספיק אבל זה בדיוק הזמן שצריך....

לגבי גאנג בנג ישראלי, היוזמה מבורכת, הישראלים יותר מתורבתים מהגרמנים אף אחד לא דוחף, לא לוחץ, אצל מוסטפא אם אתה מזיין 5 דק ישר מבקשים ממך להחליף, הפתעה נעימה, במחשבה לאחור, זה אני החוצפן בברלין שקופץ מחור לחורלחור בכל פעם שפנוי....

לשאלת הזמן, כולם הספיקו ונהנו, הרבה היו עסוקים בלצפות במשחק של ליברפול ככה שהיה מספיק זמן לכולם, אני באופן אישי זיינתי יש מצב שלפחות שעה.

לסיכום: השאיר טעם של עוד, אנה היא פשוט אלה רוסיה שיודעת לפנק לפנק לפנק, הייתי לוקח אותה לפרסומת של בנק לאומי...

[/QUOTE]
אלוף Hug
תודה רבה שבאת היה תענוג להכיר,לשמוע חוויות ולראות אותך בפעולה מוחא כפייה
בטוח שניפגש שוב באחד המפגשים הקרובים אצבע למעלה

520
[QUOTE=שחר סגל]
אז תורי לדווח, כאחד שפוקד את הגאנג בנג בגרמניה לפחות 6 פעמים בשנה  חששתי מהמפגש  בארץ, הן מהזמן, הן מהבנות והן מגאנג בנג ישראלי, להפתעתי  החששות התבדו במהרה.
<span style="font-size: 12px;"></span>
הגעתי למקום, שעה 21:00 אציין שהמקום דיסקרטי,   אנה אוקראינית הבלונדינית הגיעה, הורידה בגדים ואז נגלה אלי מחזה אלוהי של גוף מושלם מכל הבחינות ומכל החורים, ניראה כמו גנטיקה טובה, בעוד שאחרים  פקדו את השחורה  אנה ירדה לגבר ישראלי ואני בזמן שהיא על 4 יורד לה  וחברים יצא לה משם דבש  אין לי מושג, אבל היה לה כוסססססס מתוק, פשוט טעים,מצאתי את עצמי פשוט אוכל לה דבש מהכוס במשך כמה דקות, ואז מישהו זיין אותה בדוגי והיא ירדה לי כמו גדולה  מציצה, גרון עמוק, העבירה את הזין מצד לצד  עושה רעשים מדליקים עם הלשון, אני בלב אומר וואו היא ברמה של ברלין לא פחות, התחלתי לזיין אותה בדוגי, הקונדום קטן לי בכל אופן, אז העדפתי לתת לה למצוץ וגמרתי לה בפה כשהיא שואבת את הכל באהבה כאילו זה פרוזן יוגורט מאנדריי ביפו.
 משם עברתי לשחורה, ישבן קטן שפתיים יפות, מציצה נחמדה זיינתי אותה בדוגי 10 דק אבל כל הזמן הראש והזין חשבו על אנה אז אמרתי שלום בנימוס וחזרתי לאנה, משום מה הזין עמד כאילו הוא לא גמר לפני 10 דק וזיינתי אותה שוב בדוגי ואז התחלפנו זיינתי לה תפה וחבר מהפורום זיין אותה בכמה תנוחות לאחר חצי שעה היא כבר התייאשה הזיעה  והלכה להתקלח כמובן שרצתי למקלחת להתקלח איתה, חוויה כשלעצמה.... 
כשחזרה מהמקלחת שכבתי במיטה וחיכיתי כמו ילד טוב היא ירדה לי לפחות רבע שעה ואז גמרתי שובבבבב, שאבה הכל כמו גדולה, לא נשארה טיפה, חוויה מטורפת, בדיעבד כולם גמרו תרתי משמע ב 22:45 ככה שהזמן שעתיים זה מספיק בהחלט, חששתי שלא יספיק אבל זה בדיוק  הזמן שצריך.... 

[/QUOTE]

כיף לקרוא שזה מצליח כל הכבוד לך חולה...

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”