כ לין מקרליבך 21 - דף 7 - סקס אדיר

לין מקרליבך 21

61
לגמרי מצטרף לדעתו של אלפא. עברתי חוויה דומה לפני כשבוע. תנסו לנטרל את עניין הגזענות כי יש גם בעייתיים וערסים משלנו.

אז ככה:
כשהגעתי אמרה לי המדאם שיש עוד שניים לפני בתור ללין. מסתבר שהיו שלושה.
פרטיות בהמתנה - תשכחו מזה.
מבחינת זמני השרות שלה - זה מאד תלוי. לשניים הראשונים עברו 20 דקות מרגע הכניסה שלה עד שהיא או הוא יצאו.
תחסירו זמן מקלחת ולבישת בגדים ותקבלו נטו גג 15 דק'.
הבחור השלישי שהיה כנראה לקוח מוכר ו'כבד' קיבל את כל הזמן. מאידך, הוא גם קיבל מעבר לדלת שיחות קולניות של הממתינים שהלכו והתרבו.
קודם אחד משלנו בליווי שני ידידים; אחרי מספר התלבטויות בקול "שהוא עדיין לא מתחבר לזה" יצאה החבורה. אחרי זה עוד שניים שהתבקשו לצאת כיוון שלא החליטו את מי הם רוצים, אם בכלל. ולקינוח שני בני דודים שהרעישו כאילו הבית שייך להם. הכי גרוע - כשאותו לקוח יצא הם שאלו אותו משהו בדרכו החוצה, אחוקים יענו.
כל הסיטואציה היתה כזו turn off שעזבתי, למרות, ואולי בגלל, שחיכיתי מעל שעה. אין לי שום חשק, תרתי משמע, לשמוע קולות מעבר לדלת או לדעת שזה שבצד השני שומע כל גניחה מהחדר או לנהל שיחות אחרי סקס, לא עם ערבים לא עם יהודים וגם לא עם אתאיסטים.

בסופו של דבר נסעתי לאפרודיטה באיזור הבורסה. אולי לא אותה חוויה אבל בשעה המאוחרת שהייתה - הפרטיות ללא השוואה.

לין מקרליבך 21

62

אלפאדיק - " יהודונים" זה ממש לא לעניין! ממליץ לך לערוך את הודעתך !!!

mommik2013-11-21 22:42:37
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

לין מקרליבך 21

64
[QUOTE=alphadick]לין או לא לין ,מה שקורה בדירה הזאת זה פשוט גועל נפש.

אריתראים, סודנים ובני דודים...
קחו בחשבון
[/QUOTE]

פשוט שאתה כתבת את זה לא רשמת מה הבעיה איתם בדיוק.
לאחר שתיארתם קבלתי תמונה טובה יותר ואני מבין היטב.
לכן גם אני לא הייתי רוצה לבקר בדירות כאלו.

לין מקרליבך 21

66
אחלה תחת יש לה.
ביום שני שעבר בשעות הערב המוקדמות קפצה עלי החרמנות ולאחר ששקלתי את האופציות שנותרו בשטח (משהו בין 0 ל 1 )החלטתי לעבור בקרליבך ולראות אם לין נמצאת. להפתעתי לין הייתה ואפילו פנויה. לאחר שלא ראיתי אותה כמעט שנה, היא אכן השמינה אבל בצורה יפה ופרופורציונאלית בכל הגוף. להפתעתי הרבה היא זכרה אותי ודיברנו קצת. נשמעת בחורה חכמה ולא ברור מה היא עושה שם. בכל מקרה, היה טוב כרגיל, ניסיתי לבדוק את האופצייה של כניסה אחורית אבל כנראה שהיא לא הייתה חרמנית מספיק... סיימנו, השארתי לה טיפ והלכתי הביתה.
למחרת בערב התחיל לכאוב לי הגרון, ושלושה ימים אחר כך הייתי מרותק למיטה משפעת. יכול להיות שחטפתי את זה ממנה ויכול להיות שלא אבל זה עוד משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתנשקים עם בחורה עובדת. גם לחטוף סתם וירוס זה לא נעים, לא רק מחלות מין.
שיהיה לכולנו חג חורים (סליחה חג אורים) שמח.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

לין מקרליבך 21

67
[QUOTE=Scorpio]... נשמעת בחורה חכמה ולא ברור מה היא עושה שם.
בחורות חכמות גובות כסף עבור הסקס שהן נותנות.... מתאים.
למחרת בערב התחיל לכאוב לי הגרון, ושלושה ימים אחר כך הייתי מרותק למיטה משפעת. יכול להיות שחטפתי את זה ממנה ויכול להיות שלא אבל זה עוד משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתנשקים עם בחורה עובדת. זה נכון לגבי כל בחורה, לא רק בחורה עובדת.
[/QUOTE]
המגביה עוף - ירחיק ראות

לין מקרליבך 21

69
חברים יקרים, לא מזמן שוב ביקרתי את לין- וכרגיל היה שירות 10 היא מוצצת בלי מתנשקת מחליפה תנוחות גונחת בקיצור הכל מהכל רק חדירות לטוסיק ולכוס עם גומי כמובן.
לצערי הרב חדרתי אותה בטוסיק ואחרי משהו כמו 10 שניות יצאתי כי לטענתה "כאב לה", כשיצאתי הקונדום היה קרוע (לא גמרתי לה בטוסיק) החלפתי קונדום ונתתי לה בכוס וגרמתי.
האם בכלל יש פה ממה לפחד חברים?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”