כ חיילת משוחררת - דף 7 - סקס אדיר

חיילת משוחררת

62
טכנית הפסיק שלך היה במקום הלא נכון, למרות זאת אתה צודק כי הייתי צריך להיות קצת יותר מרוכז ולהבין את כוונתך...
בכל מקרה לפי מה שידוע עד כה (שזה בערך רק הדיווח האחרון) היא לא מצדיקה את המחיר
לופין2011-10-09 15:04:13

חיילת משוחררת

63
Reporter01 שוב מכניס אי-ודאות שמקורה באבחנה לקויה...

העובדה שבשתי המודעות הבחורות מופיעות בתחתונים וחזיה שחורים - אינה מוכיחה כי זו אותה בחורה ! ! !

ראשית - לשתי המודעות יש לינק עם מספר מודעה שונה, והמשמעות היא שאלה שני פרסומים שונים.

שנית - מספרי הטלפון שונים.

ועובדה נוספת - דיברתי גם עם שירה באותו יום של הביקור אצל יעל, אמנם נמצאת בקרבת מקום (לבנדה) אבל זו בחורה אחרת.
איצטגנין2011-10-10 15:04:16
המגביה עוף - ירחיק ראות

חיילת משוחררת

64
חברי הפורום היקרים,

אני רק מזכיר לכם שבהודעה הראשונה הבעתי חשש שמא מדובר בגבר לשעבר אולם השארתי מקום לספק סביר, אני לא נכנסתי כי עלה בי אותו חשש.

הזהרתי את חברי הפורום שישימו לב לנדון כי הרי זאת מטרת הפורום, לשתף, להזהיר, להמליץ....

לגבי הטלפון הנוסף של שירה, כיצד אני יודע שזו אותה אחת??? היא פשוט מפנה לאותה כתובת... לא זכור לי שבניין מסויים בדרום תל אביב (אכן בניין חדש) הפך לבית דירות דיסקרטיות קולקטיבי ומכאן שהעליתי גם את המודעה השניה.

לכל הספקנים שבינינו אני ממליץ לבדוק, כפי שציין ידידי איצטגנין (ואני מאוד מעריך את העובדה שנשכב על הגדר). לא פשוט להשיג אותה בטלפון, גם לא את שירה..

הקול נשמע דומה מאוד.

אז עם כל הכבוד, לכל אלו שקופצים עכשיו בטון "אמרתי..." אנא שבו בשקט ובפעם הבאה תקדישו מזמנכם ומכספכם למען החברים.

שתהיה לכולנו שנה טובה ומלאת מציאות חדשות (אם אכן מדובר בבחורה אז כן יירבו).

כי חיים רק פעם אחת

חיילת משוחררת

65
[QUOTE=wow][QUOTE=reporter01]עכשיו מפרסמת תחת השם שירה..
להלן הלינק

[/QUOTE]

מי אמר שזאת אותה אחת?

כי ב-2 הקישורים יש 2 מספרים שונים..

[/QUOTE]

WOW איזה ילד... כמה פעמים ראית שאותה בחורוה בחורות משתמשות במודעות שונות עם תמונות שונות ומספרי טלפון שונים?????
כי חיים רק פעם אחת

חיילת משוחררת

66
מדובר בשתי בחורות שונות. חדי עין יבחינו בשוני ביניהן (גוון שערות, גוון עור, ייציבה), וגם בין ההבגדים (רוחב התחתונים ודוגמת החזיה), אך בהחלט יש דמיון רב ובנקל ניתן להתבלבל, כפי שקרה ל- reporter01.

[QUOTE=reporter01] ......
מי אמר שזאת אותה אחת?כי ב-2 הקישורים יש 2 מספרים שונים..

[/QUOTE]

almoni20092011-10-09 17:38:12

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”