כ רימינג אנאלי תאגיד בת ימי ויקי - דף 7 - סקס אדיר

רימינג אנאלי תאגיד בת ימי ויקי

61
במקרה זה לתאגיד יש 4/5 דירות ולפי השירשורים כאן אני רואה שיש תנועה לא מועטה אצלן, זה לא העניין של 50/100 שקל זה פשוט הרגשה שאנחנו הפראייריח שלהם. ואם נעביר את יצר החרמנות שלנו לשבוע שבועיים למקומות אחרים אז האמינו לי שהם יבינו את הרמז ובהחלט אני בטוח שהם צופים בדיונים שלנו ואולי אפילו משתתפים בהם. לדוגמא בזמנו התלוננו על הפקידה האנטיפטית שהיית וכולם דיברו על כך והינה יום אחד היא נעלמה והגיע אחת נחמדה מאוד שכולם משבחים אותה.

62
חברים

דעו זאת - יש לפורום כח חזק מאוד !
כשיוצא לי לדבר עם העוסקות במלאכה הן מודעות בצורה מאוד מוחשית לעוצמת הפורום.
ביום שרושמים עליהן תגובה חיובית או המלצה הן מקבלות הצפת טלפונית של כמה ימים טובים (לפעמים שבועות)
ביום שתוקפים שרות / מחיר / התנהגות / תמורה - העבודה יורדת משמעותית.

אל תזלזלו בכוח של הפורום.

אני בעצמי החלטתי שלא ללכת בשום מצב לבנות התאגיד בעלות מעל 400 ש"ח (אם יעשו אנאלי יקבלו עוד 50 ש"ח מקסימום)
בעבר הייתי מתפנק פעם בשבוע/עשרה ימים בבנות התאגיד (אך אלונה-אלונה) אבל מאז שהפריזו לא הלכתי אף לא פעם אחת - כלומר רק אצלי הפסידו כבר 2,000-2,400 ש"ח

אם כולכם ינהגו כמוני (או לפחות רובכם) הם ירגישו זאת בכיס וישנו גישה

ואני קורא לכל מי שעובד קשה למחיתו והנאותיו שלא ללכת לבנות התאגיד עד שיורידו מחיר לתעריף הישן ו/או יביאו פצצות אנאליות שמוצצות בלי ועד הסוף.

אם תמשיכו לשלם את התעריף היקר - תמצאו את עצמכם מהר מאוד משלמים 600 ש"ח לזיון - ראו הוזהרתם !!!
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

65
אני מציע בכלל, יום אחד קבוע בשבוע שכל חברי הפורום פשוט לא ילכו לשום נותן/ת שירות מכל הסוגים.

אבל לגופו של עניין, האם יש משהו לחדש על השירות שלה?
אולי בכלל הפסיקה לעבוד? כי הטלפון שלה סגור.
bigdady2014-01-03 05:22:26

.You so need a Daddy, little girl

66
אני כבר קרוב לחודשיים לא מגיע לבת ים בגלל המחיר ומוצא פתרונות אפילו טובים יותר במחירים נורמאלים, ההיתי הולך פעמיים שלוש בחודש לתאגיד, גם המחיר עלה וגם הבנות מאכזבות, גם אצלי הפסידו הרבה כסף. כנראה יש פריירים שהולכים.
לא לשלם יותר מ-400 שזה גם מופרז לזיון......תתאפקו ותחפשו אלטרנטיבות.

69
הבחורה הזו שחוקה על סף השבורה !
מאז הדיווח הראשון עליה כולם התנפלו עליה
הן מהפורום והן אורחים שלא רשומים .
מהסיבה הפשוטה שכמה בחורות שנראות טוב עם גוף יפה
יסכימו להכל ! במחיר של 400 ש״ח .
כניראה ב 8 חודש האחרונים היא אכלה זין כמו שלא אכלה בחיים.
לפי דעתי מי שהולך אליה מבזבז את זמנו וכספו
חפשו מציאה חדשה זו כבר אזלה .
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”