כ בלה מבת ים - דף 7 - סקס אדיר

בלה מבת ים

61
[QUOTE=NeverNotEnough] לא יודע לגבי רימינג לא היה לי זמן לזה כשהייתי אצלה היא סחטה לי אותו אנאלית, 3 פעמים אנאלי (ונראה לי שאם הייתי משדר סימנים שיכול עוד היתה ממשיכה אבל אני יצאתי משם באפיסת כוחות) למי היה זמן לרימינג, למי היה זמן לחשוב מה זה רימינג.
[/QUOTE]

קראתי שוב את הפוסט הזה והתגלגלתי לעצמי מצחוק במיטה על הבוקר 😀☕️

בלה מבת ים

62
הרבה זמן רציתי לדגום מישהי ענקית (גבוהה ולא רזה) ובלה היתה הכתובת. הדבר הראשון שבדקתי הוא כמובן שהיא מתאימה למגבלת המחיר ובמקרה של בלה זה המצב (400 כולל הכל).

ההתכתבות בוואטסאפ ולכן התיאום קל. קבענו להיפגש והגעתי אליה מספר שעות לאחר מיכן.

מבחינת מראה מדובר בבחורה בשנות ה-30 המאוחרות. היא מאד יפה בפנים לטעמי עם עיניים מהפנטות. מבחינת הגוף היא אכן בחורה גדולה. היא לא שמנה ללא פרופורציות פשוט מאד עסיסית. הדבר היחיד שהפריע לי קצת זה שהחזה שלה לא נראה ענק ביחס לגודל גופה. אבל זה בקטנה היות וממש רציתי להיות עם אישה מסיבית כמוה (פנטזיה).

מבחינת ביצועים פשוט ללא גבולות...היתה גמירה על הפנים ובפה, היה אנאלי משובח והבחורה נקייה בלי תקלות מטרידות. באמת חוויה מעולה שאין שום מגבלה ואתה יכול לעשות כל מה שחפצה נפשך.

הייתי אצלה קצת מעבר לזמן ובתוכו גמרתי פעמיים אז יצאתי ממש מרוצה.

ממליץ בחום - עוד חוויה מעולה במחיר הוגן!

בלה מבת ים

67
חברים יקרים לא קוראים לה בלה או כל שם בדוי אחר שהיא משתמשת בו ... והיא משתמשת בפרסומים שונים באתרים שונים עם תמונות של בחורות אחרות לחלוטין ... אך לא עוד איתרתי את הפייסבוק האמיתי שלה עם שם המשפחה ושם הפרטי שלה כולל אתר נוסף שהוא מעין פייסבוק לרוסים , שם ניתן לראות תמונות מהממות שלה המבליטות את החזה הגדול שלה , כל המעוניין שיפנה אלי בפרטי ואתן לו את הפייסבוק כולל את הטלפון ברצון רב ... כך כל אחד יראה מראש למי בדיוק הוא הולך מבלי שהיא תרמה אותנו ותשים תמונות של אחרות ללא כל אישור מצידן !!!

בלה מבת ים

69
כעבור חודש של אי ביקור אף נערה/גברת עובדת, המטען דורש לצאת החוצה. לאחר חיפושים ואי מציאת משהו מספק בסגנון של סבטה או ולנטינה החלטתי לחזור לבלה החמודה והגדולה. אבל לא סתם לחזור אלה עם גיוון קטן. טלפון לתיאום, קובעים לשעות הערב הלא הכי מאוחרות של יום למחרת. ביום המיועד מרים טלפון שוב ומוסרת לי את הכתובת החדשה ואני בדרך אליה.
נכנס אליה, מסתכלת עלי שיה ואז אומרת-"היתה אצלי כבר?". מגיב בחיוב ומזכיר לה כמה פרטים מהמפגש שלי איתה, נזכרה די מהר חייכה ואומרת לי בתגובה "אז מה, מה מעיין נעשה הפעם?". מחייך בחזרה ואומר לה שהפעם מחכה לה הפתעה עם בונוס. שוב מסתכלת עליי עם חשד בעיניים ומגיבה בטענה שרק אם היא תסכים לזה. בטח בלה רק אם תסכימי (ואת תסכימי ועוד איך) הרי שאחו איתך במשקלים שונים ואין לך שום בעיה לרמוס אותי תחתיך.
מתקדמים לעבר המיטה, תוך כדי שאני מחזיק ביד אחת שכית שהבאתי איתי וביד אחרת מלטף את ישבנה. דרך אגב פגשה אותי בשמלה שחורה שמבליטה את החזה והתחת שלה כך שישר בא לכם לתפוס אותם. כזכור בלה לא אוהבת כששמים דברים כמו תיקים על הרצפה לכן שמתי את השכית על השידה שהיתה ליד. מפליק לה על התחת, מסובב אותה אליי ונצמד עם הראש בין שתי כריות האוויר שלה ומנסה למצוא את הפתמות שלה דרך השמלה. נושך בעדינות שד שמאל וביד ימין לש לה את הימני. צוחקת ואומרת "שובב רוצה לשחק". מצמידה אם הידיים שלה את הראש שלי לשדייה בעוצמה ככה שחשבתי שאם לא תשחרר אותי אחנק ככה. משחררת אותי ואני מכניס אוויר כאילו רק עכשיו צללתי לעומק של 50 מטר. מצחקקת לה ומלקקת לי את האוזן אני במקביל מנסה להוריד ממנה את השמלה (מטלה לא הכי פשוטה בהתחשב במיימדים שלה) מוצא את הריצ'רצ' שעל הגב ופותח אותו, היא עוזרת לי לשחרר את עוצרות שלה מהשמלה, מנצל הזמנות נצמד אליה מאחור, מפליק בעוצמה בתחת שלה ומשחיל יד אחת מתחת לשמלה. היר מסובבת את ישבנה בכאילו היא מתנגדת עד שלא הבינה שאגודל שלי עוד מעת יכנס לחור שמאחור, משתחררת מאחזתי במיומנות רבה כך שחצי התחתון של השמלה עולה למעלה וחושף לעיני בהתחלה תחת עסיסי ולאחר שהיא מסתובבת אלי כוס מגולח וחלק ללא סימי שערות בכלל וזוג שדיים ענקיים מלעלה. אך איזה מראה, נזכר בו עכשיו ובא לי להרים אליה טלפון ולקבוע שוב. מנדדת עם האצבע-"נו-נו-נו". מחייך לה בחזרה, אומר לה הבאתי לנו משהו מיוחד, ניגש לשכית ושולף משם דילדו למשחקים אנאלים אם מנוע רטט בגודל לא קטן אבל גם לא ענק מדי כדי לא להפחיד אותה על ההתחלה. עיניה מתרחבות ושואלת למה זה? מחייך ואומר "בלה, סיכמנו שיהיה ערב מעניין ומגוון, אז הנה תראי בהמשך למה זה:)". שוב חוזרת על המשפט האהוב עליה-אם לא אוהב את זה לא נעשה את זה. כמובן בלה (אבל את הולכת לאהוב את זה). זורק את הצעצוע על המיטה נזרק ליד, ומסמן לה להתקרב ולהפשיט ממניאהת מכסניים שכבר לוחתים יותר מדי על חבריקו. מחייכת ניגשת לעשייה ישר, השמוליק שלף וקופץ ישר לפיה החם והעמוק. תוך כדי מציצה מכוון אותה לפי הקצב והעומק שאני רוצה בעזרת ידי ללא התנגדות מצידה. איזה מראה זה חבריי, פשוט מדהים, עינים מדהימות שדיים ענקיים, פשוט כיף לראות את זה. כעבור כעשרת דקות של מציצה רטובה ועמוקה בקצב מתאים שואל את בלה האם אפשר לגמור בפה. משיבה בחיוב מבלי לעצור לרגע, מגבירה את הקצב לבד וממשיכה בו עד הגמירה המיוחלת. לא בלעה, הלכה לשטוף את הפה, בנתיים הורדתי מעצמי שאריות בגדים. חוזרת אליה מריחה ממי פה, טופס אותה, מסובב ותוך כדי מנשק לה את אחת הפתמות, דוחף אותה למיטה פוסק לה את הרגליים ומתחיל לרדת לה, אין התנגדות מצידה, יד אחת לשה לה את השד יד שניה חופרת בשבלול ביחד עם הלשון. הגמירה לא גרמה לה לחכות, השפריצה ברעידות וחזק. תופס את הדילדו שהבאתי, מסובב אותה לדוגי, משתמש בנוזלים שלה בתור חומר סיכה ודוחך לה את הדילדו לתחת בעדינות. מפעיל את הצעצוע ונהנ ממראה איך שבלה מטפתלת ונאנחת, טופסת סדינים. מסובב אותה על הגב, עולה עלי ומבקש שתמצוץ, מוצצת בלי התנגדות. כעבור כמה דקות של מחזה מרהיב זה, מוציא את השמוליק מפיה, שם כובע, מפסק לה רגליים ונכס לכוס שלה עד הסוף. חברה פה הגענו לשיא ההצגה. בלה הפזיקה להחזיק את עצמה ולהשתיק את הקולותיה, התחילה לצרוח, להתפתל, ואני בתוחה יחד עם הצעצוע רוטט שתקוע בתחת שלה. תענוג, חוויה שחייבים לנסות פעם אחת בחייים. ככה המשכנו כעשר דקות. עד שבלה לא גמרה שוב ואני איתה. נחים מדברים במיטה, היא קצת כבק לא בעניינים ואפשר לעשות עמה הכל. לאחר כרבע בעה של דיבורים על כלום ומנוחה, אומר לה בא לי אנאלי. מסתכלת עליי ולאחר מחשבה קצרה, מסכימה. חובשים קובע נוסף, וחודרים מאחור בקלילות. ככה המשכנו כ 20 דקות בכל מני תנוחות כשאני בתחת שלה. לבסוף גמירה.
משאיר את בלה על המיטה לוח, הולך למקלחת להתרענן. חוזר היא הולכת. כשבלה חזרה, המשכנו לעוד כמה סיבובים של מציצות, זיון בין השדים, מספר גמירות שלי ושלה. היתי אצלה בערך יותר משלוש שעות, אבל נהנתי וכראה שגם בלה.
תהנו חברה ותשמרו עליה. זה עניין של גישה איתה.

בלה מבת ים

70
טוב בעקבות החגים תקפב אותי חרמנות. רציתי משהו לא סתנדרתי עם חזה גדול עד ענק בעדיפות. נזכרתי בבלה ובמשהיה לי איתה. תיאום זריז - אמם זריז אבל הדליק אצלי נורה אדומה, הרגשתי זהיא מתלבטת או משהו, לא הרגשתי איזשהו רצון מהצד שלה. אבל בכל זאת נסעתי אליה. נכנסתי לדירה- לא קיבלתי פגישה מחוייכת או אפילו חיובית. אלה ההפך, הרגשה של בחורה עייפה ולא אחת שמוכנה לזרום להרפתקאות. תיאום ציפיות קצר, מקלחת. ובשלב של נשיקות שהיו יותר ברמה של ליקוקים הבנתי שזו כבר לא בלה של פעם אז החלטתי לתת באורלי עמוק בלבד. מתישב על המיטה ואומר לה למצוץ. תוך כדי מציצה משחק לה בשדיים. המציצה היהתה מאוד מכאנית אז החלטתי לקחת את היוזמה לידי. השכבתי אותה על הגב על המיטה כך שהראש יורד מהמיטה והמשכנו במציצה-לא גרון עמוק כי לא הלך לה עם זה. גמירה והבנה שלסיבוב השני עם בלה כבר אין סיכוי. חייב לציין שהבחורה השמינה עוד. סה"כ חצי של אורלי די סתמי. האם אחזור? בספק.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”