כ מרטינה 22 תא (אני מאוהב !!!!) - דף 7 - סקס אדיר

מרטינה 22 תא (אני מאוהב !!!!)

61
[QUOTE=אכילס]אני רוצה להשלים את הצד שלי בדיווח,

הייתי שם היום וברחתי. כמה דברים הפריעו לי מאוד:

1. אין דיסקרטיות עם הפקידה, הפקידה לוקחת את הטלפון שלך ומחזירה לך הודעה, אח"כ היא עוד מתכתבת איתך על מתי אתה מגיע, האם הגעת וכו'. על הפנים מבחינתי כי זה גורם לבעיה של דיסקרטיות חריפה.

2. הבחורה לא יפה, נכון היא חטובה, היא ליבראלית, היא נחמדה וצעירה (די צעירה) אבל היא לא יפה, בסכום כזה אני רוצה לזיין כוסית על, לא את הבת דודה הקטנה והפחות יפה של הזונות מהתאגיד הבת ימי (אני מצטער שאני משווה אבל מבחינתי מלאני היא מקום ראשון בחצי שנה האחרונה מבחינת יופי)

לבחורה שפתיים עבות ולא יפות או מתאימות לה, הגוף כפי שנאמר פה לא פחות ממדהים, השיער לא בלונדיני אלא שאטני, והחזה די קטן, כמו כן צריך לשמור בדירה על שקט כדי לא להפריע לשכנים.

דיברתי איתה קצת, צחקנו קצת, אמרתי תודה וברחתי.[/QUOTE]
נשיקות היה ? זורמת ?

62
תודה אכילס,

שכחתי לציין זאת, שהפקידה מרשה לעצמה להתקשר חזרה לטלפון שלך או לשלוח הודעות, משהו שלי אישית לא מפריע אבל לאדם נשוי יכול להרוס לו את היום או אולי את הנישואים.

גאמא,
מסכים איתך לגבי האמינות, הם משקרים וזה חלק מעסק ולכן מדוחים כמו רוני שדגמו את התאגידים לרוחב סיפקו מעין גישוש למצב הבחורות של התאגידים בטרם הגעת לדלת, וזה לפעמים כבר מאוחר מדי, כמו שכולנו יודעים.

.You so need a Daddy, little girl

63
ביקרתי שוב את מרטינה. אין ממש מה לחדש פשוט רציתי לשתף :)
פתחה לי את הדלת ומיד נזכרתי ביופיה ורעננותה, ממש כמו פרח במדבר.

בילינו ביחד שעה מהנה. מדהים שכמה שהבחורה הזאת שווה ככה הדירה שהיא קיבלה מוזנחת.
עוזבת אותנו בעוד שבוע. למי שלא הספיק מומלצת בחום

66
לשמחתי הרבה הצלחתי להספיק לדגום אותה היום בפעם הראשונה (וכנראה האחרונה כי היא טסה עוד יומיים). לא יודע אם זה כבר רלוונטי הדיווח, אבל כל מה שנאמר די נכון. ילדה כוסית עם פנים נאות (לא מדהימות, אבל נאות) ושפתיים גדולות (אלה שנמצאות אצלה על הפנים). מתנשקת וזורמת, גמישה ושירותית. פשוט קסם של בחורה. נראה לי שקצת הגזמתם עם הדירה. היא לא מפוארת, אבל מספיקה למטרה שלשמה באנו. הדיווח לגבי הדלת החומה אכן מנע ממני פאדיחה. דווקא המים במקלחת היו חמים ונעימים והמיטה נסבלת. באתי מגולח והתקלחתי כשהגעתי אז אין ספק שזה תרם לביצועים שלה עם הפה (לא רעה בכלל). לצערי, לא הצלחתי להביא אותה לגמור (זה די חשוב לי), אבל חוץ מזה פשוט תענוג. מי שלא הספיק, נא למהר. לפני שהיא תתעופף מפה.

68
חזה קטן, אבל קיים.
מבחינת מראה, לדעתי גם קמילה וגם איזבל שמקבלות בתל אביב נראות יותר טוב ממנה.
הפלוס הגדול מבחינתי הוא שהיא דוברת אנגלית מעולה, ו בנוסף היא פשוט מותק.
אחרי המספר הראשון שכבנו במיטה ודיברנו במשך חצי שעה, למרות שהציעה מספר נוסף, העדפתי להמשיך לצחוק ולדבר איתה, מותק של ילדה.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

70
בשליפה מהירה, איזבל.
בחורה מרטיבה, זיון חזק עם קונטרות, מציצה מעולה, גוף חטוב מתוח, ישבן פגז.

מרטינה בשבילי יותר עדינה, בחורה טובה כיפית. יותר gfe, נשיקות ליטופים, כיף לדבר איתה.

אבל לזיון פרופר, הייתי הולך על איזבל. גמרתי אצלה פעמיים, לרוב לא קורה לי.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”