כ אדלין - דף 7 - סקס אדיר

אדלין

61
ערב טוב גם לך רוני,
תודה על העידוד ועל הסרטון החמוד והמשכיל...
כנראה שהייתי צריך את הרמיזא כדי להיות חכימא...
משמע: אולי הנפילה תרגיע אותי קצת ותגרום לי לתקופת גמילה קצרה כי באמת הגזמתי בזמן האחרון...
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

אדלין

62
ביקרתי את העלמה בשעת ערב
ניראה כי עבר עליה יום קשה כי היחס שלה לא היה משהו (לזכותה יאמר שהיא התנצלה על כך מספר פעמים - אבל ההתנצלות לא החזירה לי את ה500 שקל)
מציצה גרועה ביותר
סקס סך הכל סבבה, מדי פעם עצרה כי כאב לה/לשים ג׳ל
מתנשקת בקטנה (לפחות איתי)
לא הייתי חוזר בחיים אבל כניראה שבאמת מדובר בעניין של כימיה במקרה שלה.

אדלין

66
שלום שלום - חודש липень( יולי באוקראינית ) הגיע

זהו הפוסט הראשון שלי , סלחו לי אם יש חריקות .

אתמול הייתי אצל אדלין ( טעות מרה ) כפי שיתברר בהמשך . התקשרתי לפקידה שפעם עונה ופעם לא . ממש עושה טובה . היא נימנית בקבוצה של Друзья Путина ( החברים של פוטין ) וחושבת שהיא מנהלת את העולם .

טוב , הגעתי למקום , באלנבי בניין די יפה , מושקע ושקט . נכנסתי וראיתי את הגברת שאמרה לי שלום בעברית . ביקשתי שתשב על ידי כדי לתהות על קנקנה . אני יודע ממש מעט רוסית ומניסיוני עם הבנות הללו זה מאוד עוזר . היא לבשה חצאית שלדעתי מאוד יפה והחמאתי לה על כך . בדיעבד זאת הייתה טעות כי הבחורה התחילה במסע יהירות ושחצנות , ואמרה שהיא יפה ויודעת עד כמה היא יפה ולא הפסיקה להלל את עצמה ובלה בלה בלה . אמרה לי שאתמול מישהו דחה אותה כי אמר שהיא ניראית מודל , והוא מחפש אחת מלאה יותר . אמרתי לה שהיא לא מודל ולא תהיה מודל וזאת כדי להורידה מהענף שעליו נתלתה . היא לא קיבלה זאת "באהבה" , אבל זה עבר . היא ממוסקבה , אך אינה רוסיה -בדוק , ויש לה מראה יותר של Смуглянка-молдаванка ( מולדובנית כהה מי שמכיר את השיר )

במשך השיחה הקצרה התחלתי לנשק אותה והיא נענתה ברצון , אבל אמרה שהיא לא אוהבת יותר מדי נשיקות . פתאום ניגשה למכשיר הנייד והחלה קצת לכעוס . אמרה לי לגשת להתקלח וחיכתה לי בחדר השינה . אוקי חברים , מבחינת הפנים ניראית כמו הישראליות , בהחלט לא משהו , אבל הגוף תאוה לעיניים . אין לה שומנים ומבחינים שהיא מטפחת את הגוף . ישבן עגלגל ומושך , בטן שטוחה רגליים סקסיות , אבל לדעתי השדיים מסיליקון לא מתאימים למידתה ( גדולים מדי ולא פרופורציונאליים לגופה הקטן ) .

התחלנו להתנשק . החלה במלאכת המציצה . אמרה שיש לי זין יפה , ואמרתי לעצמי "יופי , יש סיכוי למציצה איכותית" . אבל זהו שלא . מציצה חלשה , ממש עושה טובה שהיא מוצצת . ניסיתי להאיץ את הקצב , ואז פנתה ואמרה לי שיש לה בעיה בפה . ממש "האמנתי" לה .

אחרי דקה של מציצה שאלה אם אני רוצה גומי או לא ? כמובן שכן , מתחילים להזדיין , בתחילה בתנוחה המסיונרית , ופה היא מתגלה כמומחית , פותחת רגליים , סוגרת , זזה ומאפשרת אווירה כיפית . אוהבת להזדיין חזק וגם כאשר האטתי את הקצב , חזרה ואמרה חזק , ומושכת אותי אליה כדי שאמשיך . במשך הזמן הזה כל הזמן רצתה להתנשק ואמרה לי כמה פעמים Поцелуй Меня ( נשק אותי ) ותפסה אותי כדי להתנשק . נזכרתי שאמרה בסלון שהיא לא אוהבת להתנשק , וחלפה בראשי המחשבה שהבחורה משנה את עורה כמו זיקית או שהיא באמת נהנית . לאחר עשר דקות , הציעה לשנות פוזה לדוגי . גם כאן הבחורה זזה ואוהבת זיון חזק . השכבתי אותה על הבטן והמשכתי לזיין , ואכן לדעתי היא נהנתה . פתאום שאלה אותי אם יש לי חבר , כי היא רוצה ששני גברים יזיינו אותה במקביל . לא עניתי וחשבתי נראה איך יסתיים היום . היא ממשיכה לנשק אותי ודורשת להתנשק גם בתנוחה הזאת . אמרה שאמשיך חזק ככל האפשר מפני שהיא עומדת לגמור . גמרה . ולצערי , מרגע זה הגיעה הנפילה . אמרה שהיא זקוקה למנוחה ושאלה אם ארצה לרדת לה עכשיו . ירדתי לה . הלכה למטבח ודיברה בנייד . לאחר כמה דקות רציתי להמשיך ( אני לא גומר מהר ) . נותרו לפי דעתי 20-25 דקות לפחות . אני לא טיפש והבחנתי שכבר לא מעניין אותה כלום . המשכנו בזיון . היא רצתה תנוחת דוגי , אך לא שיתפה פעולה עכשיו או נהנתה . שיניתי תנוחות , אך ראיתי שהיא רוצה שאגמור ואלך . ניסיון לתקתוק . גם אמרה שלא לעשות מהר , ופתאום כואב לה פה וכואב לה שם . מעניין , קודם שזיינתי אותך רק לפני רבע שעה ( לפני שגמרת ) רצית כל כך חזק שחשבתי שאתמוטט . פתאום את קרה . עשיתי סוויטש וגמרתי מהר כדי ללכת הבייתה .

אני כבר לא יודע אם אצלה זה מצבי רוח או הצגה מתמשכת . שילמתי לך ממיטב כספי 500 ש"ח לשעה ולא לחצי שעה . כמה מאיתנו מרוויחים כמוה 250 נטו לשעת עבודה . היא מרוויחה פה סכומים פי שלושה וארבעה מאשר במוסקבה. במוסקבה אחת שמנסה לתקתק ככה אנשים , תוך יומיים-שלושה מראים לה את הדלת החוצה . הגיעו כל כך הרבה בחורות וחלקן מקסימות , ולכן אפשר לוותר עליה .

לסיכום :

מראה פנים - 6
גוף ופיגורה - 8.5
מציצה - עדיף לוותר
גמירה בפה - גם אם תרצה לא תגמור מהמציצה שלה
רימינג - "כן , בטח"
סקס - תלוי במצבי הרוח שלה

הפוך כל חסרון ליתרון

אדלין

67
[QUOTE=amit28]חברים, הכל תלוי בכימיה עם הבחורה.
[/QUOTE]
הרבה תלוי גם במצב הרוח של הבחורה באותו רגע שנכנסת, אם היא במצב רוח רע, תקבל שירות גרוע. אני יכול להגיד שאני נראה מצויין ומוצא חן בעיני 99% מהבחורות. אבל לפעמים גם אני חווה נפילות בגלל שלבחורה אין חשק באותו רגע.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

אדלין

68
אני מסכים שהכימיה עם הבחורה מאוד חשובה . האוווירה וכל האקט טוב יותר . אבל , אבל , אבל הבחורה באה לעבוד ומקבלת כסף טוב . נכון היא בת אדם ולא מכונה . אך אדם המנוסה בסקס מבחין אם הבחורה ( גם אם אין לה מצב רוח ) יודעת לעבוד או מטרתה לתקתק את "הקליינט" באופן שיטתי כדוגמת סשה מבת ים שהייתה יפה עם נתונים מרשימים , אך לא נתנה שרות ראוי .

הדבר שעיצבן אותי אצל אדלין שהייתה כימיה עד שהיא גמרה . פתאום לא עניינתי אותה . זה מראה על אגואיסטיות שאין כדוגמתה . בחורות אחרות שהצלחתי לספק אותן החזירו לי באהבה באותה מטבע .

אני חושב שהיא לא ראויה להתיחסויות נוספות , מפני שכפי שכתבתי אתמול , אנחנו מבורכים בתקופה האחרונה בנשים שהגיעו מרוסיה ואוקראינה . חלקן נאות וחלקן פחות אבל רובן מעניקות שירות ברמה .

גיוון זה השחור החדש
הפוך כל חסרון ליתרון

אדלין

70
הייתי אצל אדלין לא מזמן, עברה כבר לרחוב הירקון, לדירה קטנה ומסודרת.
הבחורה יכולה להיות שחקנית תיאטרון בלי שום בית ספר למשחק, בנוסף כפי שרבים כאן כתבו - היא נתונה למצבי רוח.
אני לא בטוח אם היא נוטלת כדורים, אבל אם כן אלו לא הכדורים הנכונים.
בביקור שלי קיבלתי את שני מצבי הרוח הקיצוניים, כך שיצאתי "ברגשות מעורבים".
החצי הראשון של החוויה איתה היה מדהים, הבחורה אקטיבית, אפילו היפר-אקטיבית. כל האנחות, גניחות, גמירות שלה היו מזויפים, אבל בכישרון של שחקנית פורנו. כמעט חצי שעה לא נחה לרגע - עד הפיצוץ.
קשה להסיט אותה לדברים שמחוץ לזרימה השוצפת שלה - אבל באמת לא היה צורך.
פחות מ 5 דקות מנוחה והיא מתחילה מחדש. להפתעתי עמדתי במשימה (תודה לחברת פייזר) אבל לא לגמירה.
וכאן התחיל החצי השני הפחות שמח. אחרי כ 10 דקות התחילה לאבד סבלנות. עצרה כל שניה, החליפה תנוחות בלי צורך, התלוננה תוך שהיא עוברת מאנגלית לרוסית וחוזר חלילה, בקיצור ניכנסה לטראנס, וזו בחורה שעושה שעה יוגה ביום...
בסוף ניתקה מגע עם תקתוק של כ 10 דקות.
מסקנה שלי בלבד - אם הייתי היה אפשר ואם הייתי לוקח ביקור של חצי שעה זה היה מהמם.
בקשר לקונדומים: לפני שהתחלנו חיפשה ארוכות קונדומים בתוך המגירות הניילונים וכו' עד שמצאה. אני לא בטוח אם זו היתה הצגה ורצתה לבדוק אם אני מוותר על השימוש או שבאמת הייתה מפוזרת (היה שימוש למי שתוהה).
למי שמעוניין הבחורה כאן עד ה 25 ביולי.
תהנו.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”