סופיה תל אביב ילדה יפה !!!
62אני באמת לא מצליח להבין ,
אף אחד לא מתלונן פה על הריח הרע שיש לה בפה ? כאילו רק אני סבלתי ? אולי בגלל שהיא קיבלה אותי בסיום יום עבודה ?
64תרשום דיווח מלא בבקשה, סופיה אצלי ברשימת המתנה.
----------------------------
:)
65אני אהבתי , - סטייל נינט טייב עם נגיעות פוטין 

בכסף הזה אפשר לקנות אהבה אמיתית.
66[QUOTE=חיחיחי]אני אהבתי , - סטייל נינט טייב עם נגיעות פוטין
[/QUOTE]

חבל שלא רשמת דיווח כי יש לך חוש הומור ידידי...
----------------------------
67אוי... כל קשר בין סופיה שבפתיחת השרשור לזאת שבהמשכו כל כך מקרי...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
68אני טועה או שהתחלפו התמונות והטלפון?
[QUOTE=Mister Lek]סופיה היפה והמתוקה אכן חזרה, ביקרתי אותה בחמישי והיה מעולה.
[/QUOTE]
[QUOTE=Mister Lek]סופיה היפה והמתוקה אכן חזרה, ביקרתי אותה בחמישי והיה מעולה.
סופיה חזרה אלינו עם זוג ציצים חדשים ויפים, נעימים למגע. אני לא חובב גדול של סיליקון, אבל כאן נעשתה עבודה יפה לטעמי.
קיבלה אותי ללא איפור, בדיוק יצאה מהמקלחת ומה אומר לכם: הבחורה הזאת היא יפה אמיתית. עיניים, אף מושלם, שפתיים חושניות (משופצות
), שיער שחור ארוך, גוף חטוב, עור לבן ונעים, טוסיק מדההההים. יאמי. כפות ידיים ורגליים מטופחות עם לק אדום עז. נפלא.

קיבלה אותי בנשיקה, מקלחת מהירה ואנחנו מתגפפים במיטה. התנשקנו בכיף, אבל לא עם כל אחד היא תתנשק. עניין של כימיה כבר אמרנו?
השכבתי אותה על הגב וירדתי לה, אכלתי לה, שתיתי לה, אחחחח איזה כוס יש לה. אני מסוגל לאכול אותו כל היום ללא הפסקה. סופיה לא התלוננה ולו לשניה, להיפך, עודדה אותי להמשיך עד לרגע המיוחל מבחינתה.
לאחר מציצה טובה, רכבה עליי בפראות, ממש השתוללה על הזין שלי. זה היה מחזה מחרמם בטירוף. עברנו לדוגי, קונטרות מצויינות, נשכבה על הבטן ונשכבתי עליה. זיינתי אותה תוך כדי נישוקים מחרמנים לצוואר שלה, עד לרגע המיוחל מבחינתי.
נשכבנו אחד ליד השני, נשיקות, מזמוזים, מקלחת והביתה.
הדירה נקיה ומסודרת, המארחת נקיה ומחרמנת. 500 ש״ח.
היא כאן עד הסילבסטר, אני עוד אחזור אליה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
69אתה לא טועה, דובון אכפת לי מתוק שכמוך, סופיה היפה נטשה אותנו... 

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?