כ הנסיכה די (דייט 69) - דף 7 - סקס אדיר

הנסיכה די (דייט 69)

61
[QUOTE=רימינג מעשי]
רבותי המלומידים. זה ויכוח סרק. שניכם צודקים, כל אחד מנקודת המבט שלו.
[/QUOTE]
....... עין תחת עין...שן תחת שן ...וכל העולם יסתובבו עיוורים ובלי שיניים....... Shocked
...אישה/זונה...
...גבר/חבר ...
שלום חברים מקסימום ואכילס לא יכולתי להחריש עוד...הויכוח בינכם ירד לפסים לא נעימים ....
בחרתי לצטט את רימינג מעשי,משום שלדעתי זו הייתה העצה המעשית ביותר בפוסט המכוער הזה !!!
שניכם שייכים לדור המייסדים של הפורום הקדוש הזה ...
הויכוח אינו מכבד אתכם !!! ולא מכבד את הפרום ....
משחר ההיסטוריה ...זונה היא זונה !!!
זונות באות ...זונות הולכות ...אנחנו תמיד נשארים !!!
ובכלל מלבד האמא של כל אחד מאיתנו רוב הנשים(לא כולן) הן זונות !!!!! ודי לחכימא ברמיזא ....
מקסימום צודק ...בכדי לקבל יותר מאישה חייב לתת לאישה כבוד כאישה !!!
אכילס צודק ...הוא רוצה לגמור חמש פעמים בשעתיים זו זכותו.(בנושא יופי תמיד יהיו ויכוחים).
בל נשכח ...50 אחוז מהעולם הן נשים...ואת ה50 אחוז השני יצרו נשים !!! בואו לא נשכח מאיפה באנו ....
אך חברים בואו נתחיל לכבד אחד את השני !!!
ולומר זבל אחד על השני זה לא כבוד !!!
אתם לא חייבים להתייחס לבקשתי... אך בבקשה מכם אל תתחילו את השבוע החדש עם העלבות חדשות !!!
תסדירו את הדברים בינכם בפרטי ...למען תשרור שלוות זיונים בפורום הקדוש !!!
לסיכום : יאלה סולחה !!!
.....בהתנגדותנו לשנאה באמצעות שנאה אין אנו גורמים אלא להפצתה ......
בברכת שבת שלום ...שבת מנוחה ...
נ.ב
כולנו כאן גברים ...וטוב שכך !!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

הנסיכה די (דייט 69)

62
[QUOTE=roni golan]

[QUOTE=רימינג מעשי]
רבותי המלומידים. זה ויכוח סרק. שניכם צודקים, כל אחד מנקודת המבט שלו.
[/QUOTE]
....... עין תחת עין...שן תחת שן ...וכל העולם יסתובבו עיוורים ובלי שיניים....... Shocked
...אישה/זונה...
...גבר/חבר ...
שלום חברים מקסימום ואכילס לא יכולתי להחריש עוד...הויכוח בינכם ירד לפסים לא נעימים ....
בחרתי לצטט את רימינג מעשי,משום שלדעתי זו הייתה העצה המעשית ביותר בפוסט המכוער הזה !!!
שניכם שייכים לדור המייסדים של הפורום הקדוש הזה ...
הויכוח אינו מכבד אתכם !!! ולא מכבד את הפרום ....
משחר ההיסטוריה ...זונה היא זונה !!!
זונות באות ...זונות הולכות ...אנחנו תמיד נשארים !!!
ובכלל מלבד האמא של כל אחד מאיתנו רוב הנשים(לא כולן) הן זונות !!!!! ודי לחכימא ברמיזא ....
אכילס צודק ...הוא רוצה לגמור חמש פעמים בשעתיים זו זכותו.(בנושא יופי תמיד יהיו ויכוחים).
בל נשכח ...50 אחוז מהעולם הן נשים...ואת ה50 אחוז השני יצרו נשים !!! בואו לא נשכח מאיפה באנו ....
אך חברים בואו נתחיל לכבד אחד את השני !!!
ולומר זבל אחד על השני זה לא כבוד !!!
אתם לא חייבים להתייחס לבקשתי... אך בבקשה מכם אל תתחילו את השבוע החדש עם העלבות חדשות !!!
תסדירו את הדברים בינכם בפרטי ...למען תשרור שלוות זיונים בפורום הקדוש !!!
לסיכום : יאלה סולחה !!!
.....בהתנגדותנו לשנאה באמצעות שנאה אין אנו גורמים אלא להפצתה ......
בברכת שבת שלום ...שבת מנוחה ...
נ.ב
כולנו כאן גברים ...וטוב שכך !!!

[/QUOTE]

רוני אתה יודע שאני מכבד אותך מאוד, אבל גם אתה פיספסת את העניין פה
זה לא הקטע של כמה לגמור בשעתיים, זכותו לגמור גם 50 פעם ואם זה מה שעושה לו את זה אז בכיף מבחינתי
העניין הוא כבוד לנשים!!
בוא תעבור על פוסטים ודיווחים, גם תגובות, של אכילס ותשפוט בעצמך
לא מאחד קיבלתי הודעה פרטית שמחזקת אותי, אנשים שלא מעזים להגיד את מה שיש להם מול כולם
העניין הוא אך ורק היחס המזלזל שיש לאדון לבחורות, נשים ועובדות בפרט
אין מקום בחברה שלנו לאנשים כאלה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

64
[QUOTE=roni golan]

[QUOTE=רימינג מעשי]

[/QUOTE]

אני חייב לציין שיש לך בעיה רצינית בגישה, ותפיסת עולם מעוותת.
רוב הנשים הן לא זונות!
תתנהג לאישה כאישה כי כך ראוי ולא כדי שתקבל יחס טוב יותר, עוד ליקוק לחור של התחת או השחלה אנאלית.

...................

Boom Boom Chuck

הנסיכה די (דייט 69)

65
[QUOTE=אחים של גברות]מקסימום ידידי....הוא גורר אותך למקומות שאתה לא שייך.
גם לי זה קורה.
עצה מחבר טוב...רד מזה,לא תצליח.
חבל על האנרגיות שלך.
לפעמים השתיקה חזקה יותר מצעקה
[/QUOTE]

אני לא עצבני ואני נהנה מוויכוחים כאלה, אני אדם שאוהב להתווכח אז הדלת פתוחה אני ממשיך בכיף
הוא ישתוק אני שותק, הוא יגיב אני מגיב
ככה זה עובד מצויין
בסופן של יום אני יודע שהלב שלי נקי והוא נשאר עם הלכלוך
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

66
https://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQuAIwBGoVChMI1oHF2YL2xgIVyNEUCh3U_wv_&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DRYHci_KYIT4&ei=4F2zVdaRGMijU9T_r_gP&usg=AFQjCNEZiibSVPPyrDgvjwsrXFW6uhZbxQ
הכבוד של האישה יותר חשוב מרצונו של גבר....!!!

הנסיכה די (דייט 69)

68
I agree with you Maximum, people that have no respect for woman are animal not Human and for theses people if there was no bitches for their pulsations they will finish in Jail so they have to say thank you to אצבע למעלהtheses woman who agree to give them some pleasure against money and here respect is the minimum>
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

הנסיכה די (דייט 69)

69
חברים, אני לוקח את עצתו של רוני בשני ידיים ומברך עליה,
מקסימום אמר שהוא יוצר נקי, זה העיקר, אני יוצא גם נקי, אין לי לכלוך אחד על היד.
אני ממליץ שאת המריבות נשאיר לפרטי.
אם מקסימום רוצה לזיין כונפות שעושות פרצוף ורוצות על פגישה 800 שקל למרות שהם נראות כמו בסטיונר בשוק, זכותו. כמו שיש כאלו שאוהבים קוקסינלים ויש כאלו שרחמנט ליצלן אוהבים לקבל גם בתחת, זכותו המלאה לזיין כונפה במחיר מופקע על סעיף שהוא "התייחס אליה כמו אל אישה" - העיקר שהוא משלה את עצמו שהיא מתייחסת אליו כמו אל גבר ולא אל ארנק. :-)

הטעות היחידה שעשיתי היא להגיב על הטרחנות של מקסימום בטרחנות משלי ועל כך אני מצטער. אם מישהו הבין פה שאני לא מכבד נשים, זה לא נכון ולא מתקרב לאמת.

מקסימום, שיהיה בהצלחה. אני מסכים (אומנם עם עצמי) שלא אסכים איתך ועם גישתך.

הנסיכה די (דייט 69)

70
[QUOTE=maximum]כל הכוסיות שהייתי איתן, הייתי עם הרבה מאוד כוסיות מגיל החוקיות הכי תחתון, נשים שלא מבקשות תשלום על סקס אלא רוצות סקס כי הן אוהבות סקס. נשים שאכילס לא ישיג בימי חייו ובגלגול הבא. נשים שמחפשות משהו ספציפי בגבר שלאכילס אין וזה לא רק האופי הגברי שהוא לוקה בו, אלא מבנה אנטומי מסויים
למדתי דבר אחד ממאות הנשים שהייתי איתן בחיי, המשפט הזה אומר הרבה מאוד
[/QUOTE]
מקסימום היקר, נשמח אם תחלוק איתנו מהו המבנה האנטומי המסוים
[QUOTE=roni golan]ובכלל מלבד האמא של כל אחד מאיתנו רוב הנשים(לא כולן) הן זונות !!!!! ודי לחכימא ברמיזא ....בל נשכח ...50 אחוז מהעולם הן נשים...ואת ה50 אחוז השני יצרו נשים !!! בואו לא נשכח מאיפה באנו ....
[/QUOTE]

חברים יקרים, עסקינן הסוגיה מורכבת. אסביר. עקב היותנו יצורים תבוניים, ה"טובין" אותה אנו מקבלים לא אמורה להתקבל כחלק מעסקה (אלא אם כן אתה אכן מחפש אך ורק חור לתקוע בו את הזרג). אמנם מדובר באקט פרימיטיבי וחייתי, אך כזה שמשלב רגש עמוק ואנושי. ולראיה: רובנו אכן מעוניינים ב-GFE. משכך, יש למצוא את הסינתזה, שביל הזהב בין שתי הגישות המיוצגות ע"י שני החברים הנצים אכילס ומקסימום: לא למסור לבחורה את הכסף, להורות לה להתפשט ולתקוע אותה כמה שיותר פעמים - הקצנת גישתו של אכילס; ומאידך, לא להגיע עם בקבוק יין של 140 שקל או להעניק תשר בגובה 25% מהעלות - הקצנת גישת מקסימום. לא להתייחס אליה כמו אל חתיכת בשר (הגם שבחלק לא מבוטל מהמקרים היא מתייחסת כך אל עצמה) - ולא לקחת אותה לנמל ולשבת איתה במסעדת יוקרה.
צום מועיל...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”