לורן, תל אביב
62טוב, אז הסתקרנתי מבליל התגובות שהצטברו בפורום והחלטתי לנסות בעצמי. לאחרונה הורדתי באופן דרסטי את ביקוריי אצל נערות עובדות, האמת שיש תחושת מיצוי לצד סלידה מהסחורה שמגיעה לארצנו הקטנה. למרות זאת, חובב אחוריים אנוכי ולאור התיאורים הגרפיים החלטתי לנסות את מזלי.
גברת לורן או אליסה, היא בחורה לטעמי נאה. לא יפה במיוחד, עם גוף סביר ולא הרבה יותר מכך. יש לה נחמדות וחביבות טכניים, הייתי קורא לזה אולי תודעת שירות אם היינו מפליגים למחוזות אחרים. כך או כך, המראה הראשוני הוא טוב, אולי 6.5 מתוך 8. החלטתי להישאר, ושמתי את השטרות על השולחן. לצערי או לשמחתי, לא הבאתי לבחורה אתנן או מתנות אקזוטיות כמו מנגו, החלטתי כמו גברים רבים אחרים להסתמך על מזלי הטוב.
אני מוכרח לציין, שמציצה בעיני מפרידה בין שירות לטוב, בינוני או גרוע ושלה מציצה גרועה. חלשה לא מגרה, פשוט לא טובה. בנוסף היא מתנשקת בתשוקה של שכנה פולנייה, הבנתי במהירות שזה לא השטח החזק שלה. היא מחייכת לא מעט, משרה אווירה די נעימה לפחות יש לזקוף זאת לטובתה.
אני מוכרח לציין שגם לעשות ביד היא לא יודעת, למרות ניסיונה הרב כזונה. היא באמת די כנועה, אבל עם זאת פסיבית. הזיון היה סטנדרט, לא ניסיתי את אופציית האנאלי בייחוד כי זה לא השטח שלי. במילים אחרות, הסקס הכי בנאלי בעולם עם בחורה די ככה ככה, מבחינת יופי וביצועים.
מנגו, שוקלדים, או כל מתנה אקזוטית אחרת, לטעמי הבחורה לא שווה 500. לא הצלחתי בתקופה אחרונה, למרות מאמצים רבים למצוא מישהי שווה בייחוד בתל אביב שהיא עבורי מצבור ענק של נפילות ומעט הצלחות. לטעמי מסיבה כלשהי, רמת הבחורות שמגיעות לכאן צונחת יותר מהר מהבורסה היוונית. ואם זה כך, כפי שאמר התפוז אין כרגע סיבה לשלם 500.
לורן, תל אביב
63צר לי אך שיטת הטיפים לכולן על ביצועים סטנדרטיים מקלקלת את השורה.
אם הטיפ ניתן כמחווה מיוחדת על הצ(ז)טיינות יתרה זה בהחלט במקום.
בגדול אני מסכים עם אוליגופול רק חבל שאינני נוטף סקסאפיל כמוהו

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
לורן, תל אביב
65נתחיל מהסוף:
לא דיווחתי המון זמן, אבל תמיד המשכתי להיות משתמש פאסיבי בהפסקות מאוד קטנות של זוגיות קצרה.
אני צורך שירותי מין כבר 18 שנים, ולא חדש בעסק.
-שאפו על מחאת ה-400. כמעט בכל שיחת טלפון שלי עם משרד עם פקידה או פרטית, אני שואל בעדינות האם אפשר להוריד טיפה מהמחיר. הרבה פעמים אני לוקח את מסלול ה-40 דקות ב-400 שח. זאת מחאה שלא קל ליישם אותה, אבל תדעו שזה עוזר. להתקשר למשרד/פקידה לשאול כמה עולה ולהגיד שיקר לכם ולנתק - זה מבורך. גם כשאני סתם מתקשר כדי לדעת איפה הדירה, או כדי לשמוע את טון הדיבור של הבחורה.
-
לענייננו.
ביקרתי את לורן בתחילת השבוע, חזרתי חם הביתה אבל התאפקתי מלרשום דיווח, והעדפתי להתקרר קודם.
חם הכוונה למאוכזב מאוד. לא עצבים.
שוב חוזר הניגון ולא רק בקשר ללורן
- מצד אחד הצפיות לפינוק טוב גבוהות, מצד שני בחורה שדומה 1X1 לזאת שעובדת בטיב טעם מתחת לבית שלי, מקצוענית ברמות על, כזאת שיודעת איך לעשות כסף ולתקתק גבר בסטייל.

יסכימו איתי פה הרבה חברים שביקרו אותה וגם כאלו שלא ביקרו אותה, שאחרי קריאת הדיווחים והדיונים כאן, יש טעם חמוץ לאור ההערות השליליות שכתבו כותבי הדיווחים, והשד הטוב קורא לך להתרחק מהבחורה בעלת התחת המהפנט. אז השד הזה צודק, יש להתרחק ממנה.
מספר טלפון לחיפוש - 054-3578088
054-3578088
054-357-8088
054-357-8088
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9347
---
ועכשיו לדיווח:
הגעתי ללורן בשעת בוקר/צהריים המוקדמים בעודה עירנית. התיאום עם הפקידה היה מושלם.
לורן קיבלה אותי עם חוטיני וחזיה שעליהם מעין שמלה שקופה. בחיוך קפקזי לא מחרמן, שיער דליל ועייף, אודם בצבע אדום אבל לא מושקע, גבות לא מסודרות עם זיפים, ופנים מבריקות המעידות על חיסכון במזגן/חוסר הגיינה/חום בדירה.
גוף? וואוו. פצצה! חזה קטן אבל משורטט. תחת שאין דברים כאלה
. אבל מה יעזור גוף עם זה שמפעיל אותו בא לקשקש אותך וביוש?

נכנסתי, חייכתי, הייתי נחמד... הבאתי לה 500 שקלים לשעה.
נכנסתי להתקלח ויצאתי נקי.
פה אציין שאני נקי מאוד, מגולח, מריח טוב, מגיע עם שיניים נקיות ואין משהו אצלי שגורם לבחורה להירתע.
נשיקות? התנשקה ואף הוציאה לשון וכאלה. אבל עזבו.... שכחו מזה, אין בנשיקה שלה ולו חצי אמת. איך שהפה נפתח, הוא נסגר אחרי שניה. כאילו יש לה בחילה מידית. ולא, אני לא מכוער, אין פצעים על הפנים, ואני לא מריח רע.
לא ארחיב כי זה לא מעניין. מדובר במקצוענית שרוצה שתגמור מהר ואתה מרגיש את זה.
מקצוענית שמשחקת אותה מחוייכת אבל אתה קולט שהיא מערבבת אותך.
מקצוענית שמסתובבת לדוגי אבל סוגרת רגליים שיהיה לחץ על הזין - מכירים את זה מהתקתוקיות? הירקון 98 מישהו?
מקצוענית שבמסיונרית, כפות רגליה מהודקות למיטה, מה שגורם לזין לא להיכנס עד הסוף.
אציין שאם הייתי מפעיל טיימר בכל פעם שהיא הוציאה מילה, אז היא דיברה בכ-85 אחוז מהזמן בו הייתי בדירה. מקצוענית אמרתי? הכל רק לא להזדיין.
הפות שלה לא היה מגולח, היו הרבה זיפים. ריח לא משהו.
הפות די צר ולא מאוד רחב.
חור התחת היה נקי והיא נתנה לעשות רימינג.
100% מקצוענות, 50% שירות מזוייף (קולטים את החוסר מהימנות), 0% שירות אמיתי. 

הייתי 50 דקות, אמרתי יפה תודה וברחתי.
זה נעים לקרוא דיווח שמעמיד את הזין וגורם לחוש השמיני שלנו להשתולל, אבל באסה להגיע לדירה ולגלות את הקופאית בסופר עם פנים מבריקות, שיער יבש לא מסודר ודליל, וקומבינות מארץ הקומבינות של עולם הזנות באיך לתת מינימום שירות עטוף במקסימום זיוף.
יהיה נחמד אם בדיווחים תהיה השתדלות לאזן את הדיווח ולא רק להתמקד בחלקים הטובים של הבחורה.
גם לי הייתה תקופה שכל דיווח היה צבוע בעיקרו בפרמטרים החיוביים של המפגש, בניצוצות ובזיקוקים. אבל צריך להדגיש את החצי השני הפחות יפה.
תקראו שוב את אחת התגובות של רוני גולן, קראו טוב ותתמקדו בהערות השליליות שלו על הבחורה. זה בדיוק מה שתקבלו.
ואני מצטט את רוני:
[QUOTE=roni golan] [/QUOTE]
שיער שחור עד מעט אחרי הכתפיים (לא חלק די יבש).

עיניים חומות ...גבות טבעיות (די דקות)

לגבי הפנים...לא נפלתי ...לא התעלפתי...ולא זעקתי "שמע ישראל" לגבי הגוף אהבתי....

מרגע שנכנסתי הילדה החלה לקשקש פוצ'י ומוצ'י ...מיד קלטתי שהיא זונה מקצועית(מריח אותם עוד במדרגות).

ולמרות זאת יתרתי על הראיון ,לא התכוונתי לצאת מהדירה מבלי שאני מזיין את התחת הזה !!!
מתנשקת צרפתית (אך לא מתמסרת טוטאלית בנשיקה).

מציצה ללא גומי (לא נפלתי מהמציצה שלה).

מלקקת ביצים (לא נפלתי מהליקוק שלה).

תחת מדהים !!!גוף סקסי !!! פנים ככה ככה ....
הילדה לא קשורה לארגון נשות חב"ד...ולא לבני עקיבא ...זונה מקצועית עבדה בכל בירות אירופה ...
קחו את המילים השליליות הללו שרוני כתב על הבחורה ותגדילו אותן בשקל תשעים

אחרי לורן הלכתי לבקר את אמילי ואת חברה תוצרת חוץ שלה על מנת להשלים את החור החסר בראש החרמן שלי. גם פה הייתה חצי נפילה.
להיזהר.

לורן, תל אביב
66איינשטיין... היהודי החכם, איש אמת, מגדולי המדענים בכל הזמנים, אשר מזכיר לנו יחסיות מהי... לא בכדי הוצע לך לכהן כנשיא המדינה... בטוח שהיית מייצג אותנו ביותר כבוד מהשניים האחרונים בתפקיד...
[QUOTE=הלך רוח] צר לי אך שיטת הטיפים לכולן על ביצועים סטנדרטיים מקלקלת את השורה.
[/QUOTE]
הלך, מסכים איתך כל כך...
בכל טיעוניך, גם זה שבקשר לאוליגופול
עושה רושם של בונבון אמיתי... כך גם רב רוני החלקלק וצחור השיניים
ואם אני כבר מזכיר כוסונים בפורום, יש גם את אחים של גברות, עם גופו המשורג והבנוי לתלפיות
וכמובן מקסימום, שלא אתפלא אם עיריית תל אביב משאילה את הכלי שלו לעבודות הרכבת הקלה 
[QUOTE=הלך רוח] צר לי אך שיטת הטיפים לכולן על ביצועים סטנדרטיים מקלקלת את השורה.

הלך, מסכים איתך כל כך...

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
לורן, תל אביב
67:)
וחברים, אם אתם נכנסים לפוסט הזה, ועומד לכם הזין ואתם חרמנים. תשקיעו מאמץ בלקרוא בין השורות.
להתייחס יותר להערות המסתייגות מלורן כמפנקת טוב.
אם אתם רוצים מישהי שתארח אתכם, מישהי שתפנק אתכם - היא לא הכתובת.
לורן, תל אביב
68אגב בנוגע לקונדומים ניסיתי את הסגמי הזה וגם אקומוטו והרי לכם הרשמים. יש הבדל לא משמעותי אבל בהחלט מורגש ואם משקיעים כבר 500 בזיון אז לנצל אותו לתומו במסגרת האפשרית שזה אומר קונדום דק.
האקומוטו לסוגיהם נקרעים חופשי אם לא משתמשים בחומר סיכה כגון ky במיוחד שמכוונים לחור הקטן יותר
הסגמי שדווקא יותר דקים מגיעים עם חומר סיכה ופחות נוטים להיקרע. כמה פעמים הייתי בטוח שהקונדום נקרע יצאתי וראיתי שלא. לכו על הסגמי ולא אקומוטו.
אכילס קלטתי שאתה פדנט כמוני בהקשר למרטה חיצוני עם דגש על פנים אז טיפ.... מתי שרוני רושם ״לא נפלתי״ מהמראה זה סימן שאתה יכול לדלג
האקומוטו לסוגיהם נקרעים חופשי אם לא משתמשים בחומר סיכה כגון ky במיוחד שמכוונים לחור הקטן יותר
הסגמי שדווקא יותר דקים מגיעים עם חומר סיכה ופחות נוטים להיקרע. כמה פעמים הייתי בטוח שהקונדום נקרע יצאתי וראיתי שלא. לכו על הסגמי ולא אקומוטו.
אכילס קלטתי שאתה פדנט כמוני בהקשר למרטה חיצוני עם דגש על פנים אז טיפ.... מתי שרוני רושם ״לא נפלתי״ מהמראה זה סימן שאתה יכול לדלג
סקס מוריד עול מלבך
לורן, תל אביב
70[QUOTE=Einstein]

[/QUOTE]
היה נחמד עם בדיווחים תהיה השתדלות לאזן את הדיווח ולא רק להתמקד בחלקים הטובים של הבחורה.
גם לי הייתה תקופה שכל דיווח היה צבוע בעיקרו בפרמטרים החיוביים של המפגש, בניצוצות ובזיקוקים. אבל צריך להדגיש את החצי השני הפחות יפה.

[/QUOTE]
איינשטין, שאפו על התובנה, זו בעיה מהותית כאן בדיווחים.
אני מבקש לא להעתיק ממני את עניין התמונות בדיווחים על הנפילות!!!

.You so need a Daddy, little girl