אדמין יקר, אדמין חביב,
אם אתחיל להתנהג בתינוקיות, באי-פירגון, בשפה נמוכה
בפולניות, בקיצור לא אכבד את הפורום,
אקבל גם עוד כוכבים או אותות הצטיינות?
אני רואה שזה עובד.
הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס
62אני ממש לא אכנס למי צודק ומי לא, רק אזהרה קטנה למעורבים....ההיסטוריה חוזרת..
.You so need a Daddy, little girl

63המשך ניסיוני עם פרטיות:
9. [QUOTE=החפוז המכני] הרצת מניות, גרסת הזונות: יוליה פרטית מבת ים
בראשית דבריי אומר תודה לרב רוני על שמסר לי את המספר של הגברת
ועל כך שבעזרתו ביתקתי את בתולי עם "פרטיות"
(למרות שהיא לא ממש פרטית: מפרסמת באתר אחר. מה שרק מחזק את הסברה ש"פרטית" זה המצאה).
לאחר מספר ניסיונות כמו כולם, שבהם יוליה חוזרת להודעות לאחר זמן לא מוגדר (שעתיים? 6?), קבענו להיפגש. הגעתי בשעה היעודה למקום המיועד. ניסיוני המר עם "פרטיות" (ראו שרשור בנושא) לימד אותי להקשיב לחושיי ולבחון את השטח - ולא משנה מה נכתב על מי. פותחת את הדלת יוליה: בחורה יפה ודקת גזרה. אומרת שיש נשיקות, ולמרות שהבהרתי שאני מקולח התעקשה על מקלחת.
יוליה התנשקה קלות - ממש לא התמסרות טוטלית (אבל יש לה טעם טוב). התפשטה, ולעיניי נגלה זוג עופרים קטן וטבעי. המשכנו למציצה חשופה אך שטחית. ליטפתי את שיער ראשה החלק ברכות ובעדינות, מנסה לרמוז לה שתרד לעומק העניין. אך יוליה הסיטה את ידי. לשבחה ייאמר שהמשיכה במציצה - עד לגמירה. כנראה שלמרות שהגיעה ארצה לא מזמן מכירה את הג'ינגל לחיסכון במים - חבל על כל טיפה - כי היא לא בזבזה אף טיפת חלבון. יפה, לא מצופה מנערה יפה שכזו (אבל כן מצופה לאור הדיווח של רוני...)
לדעתי, זונה נמדדת המון בסיבוב השני. ובמבחן הסיבוב השני יוליה... נחלה כישלון. מעבר לכך שלא הציעה מסאז', היא שידרה מכניות וקור. אז אני הצעתי לה. בשלב מסיום התנעתי שוב והיא חזרה למצוץ. החלטתי שלא תהיה חדירה: האזור הרגיש שלה מלא בפצעונים יבשים, חלקם כהים (בכלל, על כל גופה יש פצעונים יבשים, לא נעימה למגע
) שאלתי אותה תוך כדי פעולה אם היא מסכימה לרדת יותר (ללקק ביצים) - והיא ענתה בשלילה כי... נאמר רק שבכל הנוגע לאזור הדרום חפוזי מקפיד על איסור תער (לא שאלתי בשלב הראיון, כי זונה או לא, מרגיש לי משפיל לשאול בחורה את זה. "אז מה, את מלקקת את הביצים? ומה עם החור של התחת?"). הבנתי מכך שעל רימינג אין מה לדבר. כשראיתי שהמציצה השטחית לבדה לא מספיקה, הפכתי אותה ל-69. היא היתה יבשה כמו אדמה בשנת בצורת!
אז ניסיתי לעזור לה להתניע - אך היא הסיטה גם את אצבעותיי מהבאר היבשה שלה. ואם הייתי חושב על רימינג הפוך, אין מה לדבר מאותה סיבה - יש לה שיערות תחת
אז המכניות והקור שלה, הפער האדיר בין הדיווחים על נשיקות לוהטות ומתמסרות וליקוק ביצים וחור התחת, המדבר שיש לה בין הרגליים והשיח מעל חור התחת - כל אלו הורידו לי את החשק, והשמוק הבהיר לי שהוא לא הולך לירוק שוב.
מדובר בדירת חדר קטנה (עם ריח מוזר
והיינו בה שני אנשים, ואיכשהו הרגשתי לגמרי לבד
התקלחתי, התלבשתי ויצאתי מבולבל
לסיכום
מראה: 7 נאה בפנים, גבוהה ורזה, אך שדיה קטנים פות רווי פצעים ולא נעימה למגע
5 מתנשקת - אך לא במסירות כי אם במשורה GFE:
שירות: 7 קרה ומכנית. ליקוקי ביצים אין, רימינג כנ"ל, אך מקבלת חלבון לפה
לא אחזור
נ.ב,
dror25 וירון-ירון: רכשתם את אמוני...[/QUOTE]
9. [QUOTE=החפוז המכני] הרצת מניות, גרסת הזונות: יוליה פרטית מבת ים
בראשית דבריי אומר תודה לרב רוני על שמסר לי את המספר של הגברת

לאחר מספר ניסיונות כמו כולם, שבהם יוליה חוזרת להודעות לאחר זמן לא מוגדר (שעתיים? 6?), קבענו להיפגש. הגעתי בשעה היעודה למקום המיועד. ניסיוני המר עם "פרטיות" (ראו שרשור בנושא) לימד אותי להקשיב לחושיי ולבחון את השטח - ולא משנה מה נכתב על מי. פותחת את הדלת יוליה: בחורה יפה ודקת גזרה. אומרת שיש נשיקות, ולמרות שהבהרתי שאני מקולח התעקשה על מקלחת.
יוליה התנשקה קלות - ממש לא התמסרות טוטלית (אבל יש לה טעם טוב). התפשטה, ולעיניי נגלה זוג עופרים קטן וטבעי. המשכנו למציצה חשופה אך שטחית. ליטפתי את שיער ראשה החלק ברכות ובעדינות, מנסה לרמוז לה שתרד לעומק העניין. אך יוליה הסיטה את ידי. לשבחה ייאמר שהמשיכה במציצה - עד לגמירה. כנראה שלמרות שהגיעה ארצה לא מזמן מכירה את הג'ינגל לחיסכון במים - חבל על כל טיפה - כי היא לא בזבזה אף טיפת חלבון. יפה, לא מצופה מנערה יפה שכזו (אבל כן מצופה לאור הדיווח של רוני...)
לדעתי, זונה נמדדת המון בסיבוב השני. ובמבחן הסיבוב השני יוליה... נחלה כישלון. מעבר לכך שלא הציעה מסאז', היא שידרה מכניות וקור. אז אני הצעתי לה. בשלב מסיום התנעתי שוב והיא חזרה למצוץ. החלטתי שלא תהיה חדירה: האזור הרגיש שלה מלא בפצעונים יבשים, חלקם כהים (בכלל, על כל גופה יש פצעונים יבשים, לא נעימה למגע

אז המכניות והקור שלה, הפער האדיר בין הדיווחים על נשיקות לוהטות ומתמסרות וליקוק ביצים וחור התחת, המדבר שיש לה בין הרגליים והשיח מעל חור התחת - כל אלו הורידו לי את החשק, והשמוק הבהיר לי שהוא לא הולך לירוק שוב.
מדובר בדירת חדר קטנה (עם ריח מוזר

התקלחתי, התלבשתי ויצאתי מבולבל

לסיכום
מראה: 7 נאה בפנים, גבוהה ורזה, אך שדיה קטנים פות רווי פצעים ולא נעימה למגע
5 מתנשקת - אך לא במסירות כי אם במשורה GFE:
שירות: 7 קרה ומכנית. ליקוקי ביצים אין, רימינג כנ"ל, אך מקבלת חלבון לפה
לא אחזור

נ.ב,
dror25 וירון-ירון: רכשתם את אמוני...[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
64המשך ניסיוני עם פרטיות: 10.
[QUOTE=החפוז המכני] תודה לחבר היקר בקטוקר על שהפנה את תשומת פיני לכך שיש שתי לינות...
אך גם אנוכי לא איש בשורות:
לינה מפנה לירקון בתל אביב (אלא מה?). התיאום איתה קשה ומתיש ממש כמו שתואר בפתיחת השרשור. אבל זה עוד בסדר: היא לא מפנה לדירה - אלא יורדת לרחוב כדי להיפגש!!!!!!!! מפדח ביותר. אני משער שזה כתוצאה ממפגש עם לקוח בעייתי.
בכל מקרה, מובן שסקרנותי גברה ובכל זאת התוודענו. אבל לינה המדוברת... פחות מגעילה מלינה המשופמת... אולי זה גם המפגש בחוץ שמוריד פלאים מהחוויה. וההרפס שהבחנתי שיש לה על השפה.[/QUOTE]
[QUOTE=החפוז המכני] תודה לחבר היקר בקטוקר על שהפנה את תשומת פיני לכך שיש שתי לינות...
אך גם אנוכי לא איש בשורות:
לינה מפנה לירקון בתל אביב (אלא מה?). התיאום איתה קשה ומתיש ממש כמו שתואר בפתיחת השרשור. אבל זה עוד בסדר: היא לא מפנה לדירה - אלא יורדת לרחוב כדי להיפגש!!!!!!!! מפדח ביותר. אני משער שזה כתוצאה ממפגש עם לקוח בעייתי.
בכל מקרה, מובן שסקרנותי גברה ובכל זאת התוודענו. אבל לינה המדוברת... פחות מגעילה מלינה המשופמת... אולי זה גם המפגש בחוץ שמוריד פלאים מהחוויה. וההרפס שהבחנתי שיש לה על השפה.[/QUOTE]
65המשך ניסיוני עם פרטיות: 11.
[QUOTE=החפוז המכני] תודה לפיקסאר על המספר.
אלינה מפנה לרחוב מגורים שקט בבת ים. קשה לתפוס אותה, כי היא זונה רק כהשלמת הכנסה. הקדמתי, מולי חלפה פצצה משגעת ומטופחת בת כארבעים, עם חזה שופע והמון סקס אפיל. ייחלתי לכך שמדובר בה...
אז לא.
הכינוי MILF רחוק מאלינה כרחוק מזרח ממערב: קודם כל, היא אכן בשנות ה-30 שלה. דבר שני, ...היא מכוערת. יש לה לסת של סוס. לא התמהמהתי, שלפתי תירוץ וסבתי על עקבותיי.[/QUOTE]
[QUOTE=החפוז המכני] תודה לפיקסאר על המספר.
אלינה מפנה לרחוב מגורים שקט בבת ים. קשה לתפוס אותה, כי היא זונה רק כהשלמת הכנסה. הקדמתי, מולי חלפה פצצה משגעת ומטופחת בת כארבעים, עם חזה שופע והמון סקס אפיל. ייחלתי לכך שמדובר בה...
אז לא.
הכינוי MILF רחוק מאלינה כרחוק מזרח ממערב: קודם כל, היא אכן בשנות ה-30 שלה. דבר שני, ...היא מכוערת. יש לה לסת של סוס. לא התמהמהתי, שלפתי תירוץ וסבתי על עקבותיי.[/QUOTE]
66הוא מלקט מדיווחים שלו בפורום,
ואוסף אותם לפוסט אחד מרוכז "הניסיון של חפוזי עם פרטיות".
המגביה עוף - ירחיק ראות
67חפוזי היקר......
פוסט זה שכתבת הוא אחד המשובחים שלך ואחד הפוסטים היפים האמיתים והחזקים שנכתבו בהיסטוריית הפורום.
כל מילה אמת.כל מילה בסלע.
עברה שנה מאז כתיבת הפוסט וצידקתך רק מתעצמת......
זונות שביקשו 500 מכפילות את המחיר
צריך לארגן מקום מפגש
והשיא הגיע שהזונות החצופות מבקשות תמונה מהלקוח!!!!!!!!???????????
הזונה "הפרטית" עושה ללקוח מבחן קבלה שרק אם ייצלח אותו היא תסכים לקבל את כספו......
חפוזי אתה מלך
68כל זונה פועלת לפי שיקוליה.
קהל הלקוחות אמור להחליט אם "מתאים לי או מגעיל לי"..
אבל מאחר והגברים ממשיכים לנהור ולשלם לכל פוסקת ולציית לכל גחמותיה - הן מבינות ומפיקות לקחים.
הגברים הם עם של מטומטמים שנשלטים על ידי הזין שלהם, ובגללו משעבדים את כל חייהם לנשים שמשעבדות אותם עוד יותר...
המגביה עוף - ירחיק ראות