כ באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום). - דף 7 - סקס אדיר

באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).

61
אני אתחיל בתודה לבחור בשם בודימן שנתן לי מספר של בחורה בשם נטלי מרחוב אברהם אבינו.
נטלי: גבוהה,רזה,חזה בינוני עומד,נקייה,תחת נחמד+.

התקשרתי למספר וענה לי בחור נחמד,ידוע לי שנטלי עובדת מהשעה 16:00 עד 20:00. קבעתי שעה והגעתי. הדירה ממש נקייה ובמקום שקט. אני אקדים ואומר שזאת החוויה הכי שווה שהיתה לי בבאר שבע.
זה התחיל בחיבוק וחירמונים שאני ערום והיא רק עם תחתון. עברתי למיטת עיסוי ונטלי התחילה לעסות עם שמן. לאחר 10 דק התהפכתי והיא עברה להרפייה. עד לכאן זה עולה 200 ש"ח. יש אפשרות להוסיף 50 למציצה חשופה או 100 לזיון. יש מצב שהיא לא תרצה זיון עם כל אחד אז קחו בחשבון. הזיון היה מושלם ממש כמו מאהבת,מתמסרת,מתנשקת,ונוגעת בעצמה כדי להינות.
הפגישה היא 30 דק׳
לסיכום: אני אחזור אך ורק אליה!
ניקיון: 9
לא היה תיקתוק

62
sharay20 בדייט69.
מבאר שבע.
פרטית.
צרו איתה קשר בדייט.

לי היה איתה מפגש מצויין של כשעתיים בצימר.
לקחה 700.

בת כ 30. גובה 170. חטובה. חזה סיליקון קשה ותחת לא הדוק אבל חוץ מזה גוף מעולה. לי היה איתה סקס טוב מאוד.

חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

65
[QUOTE=תומך מחיפה]sharay20 בדייט69.
מבאר שבע.
פרטית.
צרו איתה קשר בדייט.

לי היה איתה מפגש מצויין של כשעתיים בצימר.
לקחה 700.

בת כ 30. גובה 170. חטובה. חזה סיליקון קשה ותחת לא הדוק אבל חוץ מזה גוף מעולה. לי היה איתה סקס טוב מאוד.

[/QUOTE]

לשמור מרחק ממנה כמו מאש חבר שלי נפגש איתה הבחורה עשתה רושם כבחורה אמינה רצינית וישרה. אחרי קטע חימום כשהגיעו לסקס היא לא הסכימה לשים גומי והבטיחה לו שהיא נקיה והוא כמובן כמו ילד טוב ירושלים האמין לכל מילה שלה ככה זה כשהזין עומד השכל בתחת ! בקיצור שכב איתה ללא גומי למחרת היו לו כאבים ושריפה באזור האשכים וזין. הלך למיון לקבל זריקה וטיפול. חברים אל תתקרבו ואל תתפתו במיוחד כשבחורה אומרת שהכל בסדר והיא נקיה.
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”