כ מילף סקסית וחוקית אחת מפתיעה - דף 7 - סקס אדיר

מילף סקסית וחוקית אחת מפתיעה

61
[QUOTE=המנוסה]
אליסיה לפנסיה ?
עם כל הכבוד לך אכילס אליסיה שייתכן שהיא בת 50 אז מה ... יש לה גוף משגע הכל במקום מתוח חלק נעים וריחני.
הייתי אצלה אתמול ואני מוכן לקבוע שלא רק במונחים של עלות פר תפוקה היא העיסקה הטובה ביותר היום בעיר.
כמובן שאם רצונכם לזיין ילדה אוקראיינית ביישנית וחסרת נסיון רק בגלל שהיא בת 20 ולהשקיע בזה 500 שקלים אז בכיף לכו על זה .
אבל אם רצונכם באישה בכל רמח איבריה מנוסה, מנשקת נפלא ללא מתחרות, מוצצת במסירות , מלקקת ביצים כאילו היו גביע גלידה ביום קיץ , מזדיינת בכיף ולא טורחת להשמיע גניחות הנאה מזוייפות , ולסיום היות שהיא מסג'יסטית מקצועית היא מקנחת במסג' מענג - היא כרגע הבחירה שלי ואין לי שום סיבה להוציא כפול רק כדי לרדת בשנתון אך לא לקבל תמורה .
ייתכן שיש כאן כאלה שבשבילם גיל 50 שייך כבר לבית אבות אבל אם תבטיחו לי שבבתי אבות בארץ מסתתרות אליסיות אחדות , אתחיל להעביר חוגי מקרמה בבתי אבות ולו כדי לפגוש אותן .
ולסיכום ציון 9 בכל שהיא עושה כולל החדר הנעים המיזוג המעולה המיטה המרווחת המקלחת התקנית החנייה הנוחה והפקידה המתוקה
נהניתי ואחזור מהר ככל האפשר

[/QUOTE]

מסכים איתך

63
אני מצטרף לביקורות החיוביות על אוליסיה.
העלמה אמנם לא צעירה אבל נאה מאד עם גוף שמור להפליא.
נותנת שירות מעולה. GFE מלא וכל השאר כפי שתיארו כבר אחרים.
מאד נהניתי מהביקור אצלה.
לא מנדנדת ולא מזרזת. לקחתי מסלול של שעה (400) בפועל הייתי מעט יותר.
כולל מסג' מצוין (ציינה בפני שהיא מעסה מקצועית) ומקלחת משותפת בסוף.
מעט מאד אנגלית (וכמה מילים בעברית).
חנייה במקום. דיסקרטיות לא משהו כי ממעט החנויות ובתי המלאכה במקום רואים בדיוק לאן אתה הולך.
הפקידה מאד נחמדה והתיאום היה מצוין.
YMMV

64
אז גם אני זכיתי לבקר אצל אליסיה בשבוע שעבר ולהלן התרשמותי:

נתחיל מהפקידה והתיאום: הפקידה סבלנית ומאוד חשוב לה הדיוק בזמנים. אין אצלה מצב של "עקיפה בתור" ומי שמגיע פשוט נכנס. מתאמים. נכנסים. ככה צריך. שאפו ענק.

המיקום: דרום ת"א בואך יפו/חולון. איזור של מוסכים ובתי מלאכה, בית ספר תיכון ליד. המיקום עצמו מעין compound של חדרי אירוח. לא פשוט למצוא וממש לא דיסקרטי אבל החדר עצמו נחמד ביותר.

ועכשיו לעיקר, הבחורה, יותר נכון לאישה: אליסיה היא מילף בהגדרתה. תפתחו מילון, חפשו מילף תמצאו שם תמונה של אליסיה. אני מעריך את גילה בסביבות ה-45, גובהה כ-1.75, גופה שמור היטב, שיער ארוך-בינוני עד לכתפיים צבוע, חזה בינוני טבעי, פנים לא הכי להיט אבל בסדר, וקעקוע שובב של פרח מעל למקדש...

האמת שהיא מאוד הזכירה לי את כוכבת הפורנו alyssa lynn רק בלי החזה המפלצתי של הנ"ל.

המפגש עצמו: כמו שהרבה תיארו, המפגש מתחיל בריקוד סקסי שלה עליי, הבהרתי לה ברוסית שאני רגיש ושתיקח בחשבון שחשוב לי שתי גמירות במסגרת הזמן שלנו (40 דק'). אמרה שאין בעיה.
פה המקום לציין, שמלבד לרוסית היא לא מבינה מילה בעברית או אנגלית, אז יכול להיות קשה למי שלא יודע קצת רוסית. אני יודע קצת אז הסתדרתי, אבל חייב להודות שמעדיף כשהבחורה מבינה עברית...
מהר מאוד קילפנו את הבגדים מעלינו, התמזמזנו בעמידה עם צרפתיות סקסיות ואז היא החלה לרדת לי. עצרתי אותה וירדתי לה ואז עברנו ל-69. לא החזקתי הרבה והתפוצצתי לה בפה. היא לקחה את כל המטען בסבלנו ואז הלכה לכיור לירוק.
המשכנו במסאג' מפנק שלה. היא יודעת מה היא עושה. לאחר כמה זמן במסאג' ושיחות סרק (אלוהים, אני יודע לא יודע על מה מדברים איתן?!) היא החלה בנגיעות סקסיות לאיזור ואז בליקוקים שם. חבריקו התעורר. היא המשיכה במציצה מאוד טובה, בהתחלה בטיזינג כזה ואחרי זה בפול גז. ביקשתי שתשב לי על הפנים והמשכנו ב-69. לאחר כמה זמן שמה גומי (מילה שהיא כן מכירה בעברית תודות לנו), והחלה ברכיבה. עכשיו, זו לא סתם רכיבה אלא כזו כמו בסרטי פורנו שהיא עושה מעין סקוואט כזה על הזין. מאוד אהבתי!
המשיכה ברכיבה פראית ואז התחלפנו, הייתי מעליה , שתי רגליים באוויר על הכתפיים שלי, רגל אחת באוויר, ללא תלונות או מענות.
לאחר כמה זמן, החלטתי שזהו ומשכתי החוצה לגמור לה על הגוף.
סיימנו במסאג' קצרצר, מצברוח טובה ומקלחת שלי.

חייב להודות שיאן הרגשה של תקתוק אבל היא בהחלט יודעת לנהל ת'זמנים ככה שזה יהיה בדיוק 40 דק' ולא יותר. היה יכול להיות נחמד אם היה קצת פחות לחוץ בזמן, אני שומע פה על מסללול של שעה ב-400 אבל לא יודע אם שווה. תכלס ב-40 דק' מספיקים הכל. אולי כשיהיו מזומנים מיותרים נשקול את השעה.

בגדול ביקור ממש מוצלח ומומלץ!

66
וואלה מה אני יגיד. מחכה כל יום להגיע אליה. שבוע שעבר טעיתי ונכנסתי עם זאנה . וואלה ילדה לא יודעת כלום, התבאסתי.
זאתי אליסיה היא מוכתרת כזונת השנה. צריך להוציא לה עיכוב יציאה מהארץ. רבנו צריך לדאוג לזה . נסדר לה ניירות של מומחית ללחצים. אני אומר לכם את כל המטורפים ממלחמות או נכים .היא תטפל בהם והם יגמרו מכל הבחינות עם הבעיות. עד אז מחר אני שם פותח תוכניות חסכון ומשעבד פנסיה וקרן השתלמות . למה חיים ? תשובות יגיעו מרבנו הקדוש.

67
לא בת 30 ולא בת 40
היא מעל 50
קודם כל היא מקבלת בשכונת תל כביר
יש שם חדרי אירוח חפשו בגוגל "כפר בעיר"
מגיעים לחניית עפר מוזנחת, כאילו אתה בכפר אבל דרוזי, כן יש שם גם בית של ערבים
ומחנים שם אוטובוסים בלילה
כניסה למקום עצמו קשה לאיתור, סמוך לגדר של ביצפר
למעלה יש אורות מבחוץ מגיעים לדלת חשמלית מפח שממשיך לשער חשמלי מפח בדיוק כמו כניסה לכלא
וכך גם ההרגשה
מתקשרים לטלפון שבחוץ ומבקשים את חדר מס' 6
בכניסה כל מי שנמצא שם רואה אותך וברור לכולם לאן הגעת, חוסר דיסקרטיות בעליל
במיוחד חדר מס' 6 שהוא ממש חדר בחזית וראשי
בחדר פותחת ללא אור בחורה בלונדינית מעל 50, אני מעריך 55 (קמטים בעיניים)
הדלקתי אור כי רציתי לראות אותה יותר בברור
סך הכל היא דיי נאה, רזה, חזה בינוני רפוי, למצב גילה היא סבבה
הקעקוע שלה מעל הכוס דיי מגרה
אוהבת למצוץ ועמוק, בכלל אוהבת סקס
מראה רומני למרות שהיא רוסייה
מזיין אותה ושומע קולות מחוץ לחדר של עוברי אורח
אגב יש לה כוס רחב
חוסר דיסקרטיות בעליל
גם לא מצאתי בהתחלה את חדר מס' 6 ונאלצתי להסתובב במתחם שם ולחפש,
חדרים ללא מס' רץ (3-5, ואחרי זה קופץ ל8 והלאה)
חדר מס' 6 הוא הכי גרוע מבחינת דיסקרטיות הוא גם סמוך לחדר של המשרד
סך הכל לא להיט, עוד התנסות
אני אישית לא אחזור

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

69
הייתי היום..........
מכתיר אותה באותה השורה עם השלישייה :
שילה,
כריס
ועוד בחורה שהייתה פעם בתאגיד ואף אחד לא שם לב אליה כאן....(ועד היום אני מנסה בנרות לאתר אותה, מוכן לנסוע אליה לכל מקום בעולם שהיא נמצאת בו, לא צוחק בכי)- כל שאר עשרות הנשים שהייתי איתן בתאגיד- סביר ולא יותר....

כן, היא אמנם גדולה לדעתי לפחות ב-10 שנה משילה לדוגמא (שתהיה בת 32 בעוד חודש אגב, מזל טוב שילה...) אבל היא בהגדרה מילף פצצה וסקסית- לדעתי.

והביצועים......Tongue
הו הביצועים...............קריצהחיוך גדול

אז אחרי מספר נפילות רצופות בדירות שונות בבת ים (אני צריך להיכנס לפה יותר ולהקשיב, לנפילה האחרונה קראו אליסה אגב עם קעקועים ברגליים שבינתיים חזרה לחול), החלטתי שהגיע הזמן ללכת על בטוח, לא רוצה להתאכזב עוד פעם, נמאס, רוצה להגיע למישהי שתפתח לי את הצ'קרות כמו שאומרים ותטפל בי כמו שצריך, דבר שהייתי זקוק לו מאוד בתקופה הזו...
כמו שכבר אמרו פה, מתחם חדרים לפי שעה בתל אביב, מקום שהוא לא דיסקרטי בגלל האנשים שנמצאים בתוכו שיכולים לראות אותך ולדעת מה אתה עושה (בכל מקרה הם גם לא שם בשביל לשחק דוקים....), אבל הוא יותר דיסקרטי מכל דירה בבניין שבו השכנים יכולים להיתקל בך ולנחש למה באת, מה שיכול להיות נעים הרבה פחות...
לגבי השירות עצמו- בחורה חמה בטירוף, תרתי משמע, בלונדינית עם שיער חלק, גובה 1.65, חזה בינוני יפה ועומד, גוף סקסי ומתוח, רזה, פנים שכן - רואים עליהן את הגיל, שעבר את ה-40 (לדעתי בקצת) אבל בהחלט נאות בעייני. יש לה קעקוע מגניב ממש קצת מעל איבר המין, סטייל שחקנית פורנו..... מי שמחפש בחורה צעירה - אין לו מה לחפש פה, שימשיך הלאה, מי שמחפש מילפית מנוסה שרואים שחולה על סקס, שירוץ.
בחלק שמגיע לתיאור האקט עצמו - אני הופך לביישן.....רק אגיד שכמעט כל דבר שראיתם בסרטים, אני בהחלט מהמר שיכול לקרות גם פה...... אם יש את הכימיה המתאימה.......למרות שקינקים ופטישים לא ניסיתי (וגם לא אנאלי) - מניח שבקלות אפשר להגשים איתה דברים מסויימים עם הכימיה הנכונה....
אני רק אגיד שיש רימינג מטורף, ירידה מהחלל החיצון, ומסאג לא רע בכלל........
בכל אמת מידה- היא מקסימה, חמה, לבבית ואם היו עוד כמה כמוה בישראל, מבטיח לכם שאחוז הצפצופים בכביש והמריבות בישראל היה יורד משמעותית.........
אני אנסה להיות פלצן כמה שפחות ואבקש לכבדה כמו שאומרים.....
היא אישה חמה שרואים שמאוד מאוד אוהבת את מה שעושה והייתי שמח שימשיכו להיות כאן כמה שיותר נשים שנהנות ממה שהן עושות....למורת רוחן של כמה "נשמות טובות" בתקופה הזו....אל הטלפון שלה הגעתי דרך אתר ישראלי בצבע שחור בעמוד שנקרא "דירות דיסקרטיות בתל אביב" (מניח שזה מה שצריך לחפש, הייתי בתל אביב) שם אפשר לראות את אותה התמונה שיש כאן באחת ההודעות הקודמות בשרשור הזה. כתוב במודעה אליסה בת 40 מילה בת 28 (לא שאלתי לגבי הבחורה השנייה כי החלטתי ללכת לפי ההמלצות פה על אליסה - ואני מודה לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מושג לגבי הבחורה השנייה שם)
השיער שלה הוא בלונדיני חלק כרגע ולא אדמוני. אני מודה שהתמונה גרמה לי לחשוב יותר מפעמיים אם ללכת, אבל במציאות היא פצצה לדעתי בתור חובב בוגרות............ גוף מתוח וחלק. ולדעתי פנים יפות (חלק פה החמירו איתה וציפיתי לפחות............אבל שוב על טעם ועל ריח אין להתווכח...................) הטלפון שלה מפורסם שם (עונה פקידה). אז אם יאשרו לי אני יכול לפרסם אותו.
לסיכום- מי שרוצה מילפית אמיתית וסקסית עם גוף של בת 20 ועם ביצועים מהחלל החיצון שירוץ.....
אישית הכתובת הזו עוד תככב אצלי הרבה בוויז.....
מי שמחפש פרגית צעירה- ממש אין לו מה לחפש פה, שימשיך הלאה.
מקווה שעזרתי, אתם עזרתם לי בכל זאת...................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”