כ אירמה בתה של טאיסה,(מגדת העתידות) - דף 7 - סקס אדיר

אירמה בתה של טאיסה,(מגדת העתידות)

61
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13480
הנ"ל מופיעה תחת קטגוריית "תמונות אמיתיות"
ובכן, הבסיס נכון אבל נראתה כך לפני שנים
היום היא מלאה מאוד/שמנה
גדולה עם פנים ענקיים, ירכיים עבות ושיער מדובלל משהו.
לגבי הביצועים - היא בסדר, משקיעה ומשתדלת לרצות
הדיווח כאן (הראשון שלי) וכנראה אלה שיבואו בהמשך יתמקדו יותר בדיווח על התאמה של התמונות למציאות
במיוחד אלה שמצהירות שהתמונות אמיתיות

פקיד הקבלה

62
שלום חברים
לאור הדיווחים ובעיקר בגלל השירות הייתי אצל הגברת
התמנות שהיא מפרסמת ושולחת אינן משקפות. כמו שאמרו, פנים גדולות, חזה בינוני, ידיים ורגליים עבות, טוסיק בינוני נחמד, מנוע לא עושה חשק לרדת לו.
הדירה היא דירה משופצת מחולקת בעיר הזונות קומת קרקע והיא מתגוררת שם.
השירות, מציצה עמוקה, טוענת שיכולה להכניס כל כלי עד הסוף ופעם פרסמה שאם היא לא מצליחה להכניס את כולו היא נותנת כסף בחזרה, נראה לי סתם קוריוז שלה. נמשיך, נשיקות קלות, נשכבה לעמדת מציצה והחלה להכניס את כולו, דפיקת גרון, ליקוקי ביצים, רימניג מושקע בכל התנוחות, שאני על הגב, שאני עם התחת אליה, שאני יושב לה על הפנים והיא מלקקת בשמחה רבה, עוברת למציצה, ליקוקי ביצים ללא כל התנגדות. התהפכה לדוגי והחלה לקבל בתחת, לא בפראות כי לא היה לה שמן אז הייתי עדין איתה, נשכבה על הגב והמשכתי לזיין אותה בתחת עד הגמירה. הפסקה, קפה, סיגריה בחלון כי היא לא מעשנת בדירה, ושוב עברה לעמדת מציצת עומק וחוזר חלילה, הפעם שוב דוגי בטוסיק אבל לאחר שכאב לה גמרתי לה בדוגי רגיל. הייתי כשעה, שקלתי לבקש מציצה נוספת ולא נראה לי שהיתה מתנגדת, אבל קצת מיהרתי. סיכום, שווה, קצת יקר 500, שווה 400 לכל היותר. אם אחזור, אולי בגלל השירות.
GRANDE

64
העלמה הבאה מפרסמת באתר
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13480
טוב אז ככה החלטתי לשתף אתכם כי באמת קשה לי לקבוע אם אחיכם נפל או הצליח.
אז ככה החלטתי לדגום את העלמה למעלה היא נמצאת בבית ים. לאחר התכתבות באנגלית דרך הוואטס אפ להוראתה קבענו פגישה בעיר בת ים ברחוב על שם אחינו קטוע היד. בנוסף אמרה 500 שקלים לשעה הכל כלול...
ביקשתי ממנה לשלוח תמונות לראות שאכן מדובר בעלמה היפייפיה שצולמה במודעה ואכן שלחה לי תמונות שהעמידו לי את החבר!
הגעתי למקום שלחתי לה הודעה שאני למטה נתנה לי לחכות רבע שעה ועליתי, המקום בבניין מגורים בשכונה די פצועה יש בעיית חנייה.
נכנסתי לבניין נתנה לי את הקוד ופתחה את הדלת בחלוק לבן כשהיא לבושה בייבי דול, אבל זו אכן אותה בחורה בתמונות רק עם עוד 10 קילו, היא אכן דומה בפרצוף אבל הגוף לא קשור לתמונות הבחורה מלאה ובכל זאת אמרתי הגעתי עד לכאן לפחות נדגום בשבילכם.
לאחר מקלחת בדירה נקייה מאוד עם מוזיקת רקע נעימה מסבן את הגוף ויוצא והיא מחכה לי במיטה על ארבע כל השיח באנגלית מאוד טובה שלה ואומרת בוא אני אוכל אותך היום ואני עם חיוך כמובן נראה שזכיתי...
באמת הבחורה מצצה לי את החבר בצורה שלא ראיתי , עושה גרון עמוק עמוק עם זיון פה מטורף יורקת עליו ויורדת עליו כאילו אין מחר ואני מחזיק בראשה ומושך לה בראש מהעוצמות וגומר לה בפה הבחורה שאבה את הכל ונהנתה לאחר מכן אני נח על המיטה מציעה לשתות והשיח איתה מאוד זורם וגם היא ולאחר מכן מוצצת שוב מיוזמתה באנת דאגה לי עם שירות מטורף, מצצה לי ששוב ליקקה את כל איזורי הרגן שלי שאני מאוד אוהב ולאחר מכן עברנו לשבירה מאסיבית שלי בדוגי עד לגמירה נוספת בתוך הפה שלה.
יש לציין כי הדילמה היא כזו:
היא לא דומה בתמונות ( מומלצת לאוהבי מלאות) ולי יש בעיה כי ציפיתי למשו מפוצץ!
אבל..! השירות שלה אדיר ביותר דואגת מלטפת כמו מאהבת אמיתית.
מה אתם אומרים?

66

ראשית שמח שנהנית, זה הרי העיקר וזה בעצם מה שקובע אם זאת הצלחה או נפילה!

יופי הוא בעיני המשתמש ותמונות אמיתיות או כאלו שעברו שינוי זה דבר רגיל במחוזותינו!

יהיה נחמד אם תוכל להשלים פרטים מסויימים:

גיל הגברת?

מלאה או שמנה? בטן יציבה או רופסת?

גודל החזה, יציב או נפול?

ניהול זמן - זמן מלא או מתוקתק?

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

69
הייתי בביקור חוזר אצל הגברת. הפעם נתקלתי בה בצאט של וואלה. מה שמשך אותי לחזור היה הדיבור על נכונות לגמירה על הפנים (חולה על זה). הגברת, כפי שכבר נכתב, נראית הרבה פחות טוב מבתמונות שלה באתר ואילו ששולחת. הגוף פחות מוצלח והחזה הרבה פחות. אכן בעלת יכולת גרון עמוק בלתי מבוטלות, אבל יחסית די מהר רוצה לעבור לזיון. אנאלי, מקבלת בקלות, אבל גם לא לאורך זמן. לפחות לא לאורך זמן המובטח. גם לפנים לא הסכימה לקבל. לפה כן.
בקיצור- אין צורך בביקור נוסף. לא שטוח שגם בביקור ראשוני

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”