כ דיווח סשה מבן יהודה תל אביב - דף 7 - סקס אדיר

דיווח סשה מבן יהודה תל אביב

63
[QUOTE=שלמה המלך]בניגוד לדעתו של שקע ותקע
היא אחת הזיונים הטובים ביותר שהיו לי השנה .

[/QUOTE]

רק בגלל השרשור הזה נכנסתי אליה שוב פעם בכדי לנסות ולאזן את המצב.
פעם ראשונה כאמור הייתה נפילה.
הפעם קבעתי איתה סמוך לחצות לילה, נכנסתי לכניסה א'...עליתי במדרגות, נכנס איתה עולה לדירת הגג.
תיאור מדוייק יותר של הבחורה:

תקשורת - אפס. גוגל טרנסלייט לכל אורך הדרך. ולא מבינה פנטומימה.
מראה - לפי נסיון מאוד מאוד עשיר שלי בגוף של בחורות - היא לא פחות מגיל 30
לרוסיות בגיל 30 העור מתחיל להידלדל. זתומרת, העור כבר לא מתוח ומבריק ורך, אלא כמו איש הגומי, אפשר לאחוז בו ולמתוח אותו הרחק מהגוף. ובנוסף העור מאבד מהברק שלו.

בנוסף, קמטים רציניים מתחת לעיניים. פנים חמודות אבל אין לה סקס אפיל בשיט. גוף מאוד מאוד סתמי, כשהיא שוכבת על הבטן ואתה מעליה עושה לה מסאג' היא נראית ככה:

| |

מלבן קטן . קוביה בגובה 1.40 . ללא שום קימורים שהם. אין עליה גרם של שומן , גם לא במקומות הנכונים.

קטנה, קרה, סתמית. לא רעה ואכזרית , דווקא די עדינה. אבל סתמית לחלוטין.

אז אם כך למה חזרתי אתם שואלים?

בשביל לדפוק אותה חזק במסיונרית. לראות את הפנים שלה איך שהיא מקבלת זין חזק. אין לה כוס קטן, אבל כשהיא מקבלת זין חזק ועמוק ומהר בפמפום עצבני היא יודעת לעשות פרצוף של נאנסת...

שריטה שלי מה לעשות...

היא לא שווה לירה לדעתי. היא לא מאלה שאיך שאתה נכנס איתה לחדר ונועל אחריך את הדלת הזין מתקשה לך רצח בתחתונים....ממש ממש לא.

65
[QUOTE=שמחה]אחד אומר - היא נראית בת 19 ,

השני - לא פחות משלושים ,

הבדל של 180 מעלות , כמעט.[/QUOTE]

כל אחד רואה את הבחורה מזווית אחרת Tongue

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

68
לקח לי קצת זמן לדווח - אבל הנה אני כאן.
קודם כל, אני לא מהמדווחים יותר מדי. אני מנסה לעבוד על זה, אל תשפטו.

הייתי אצל סשה לפני כשבועיים.

500 ש"ח לשעה. נראית טוב לטעמי - אבל זה עניין של טעם.
מקלחת. כשאני יוצא היא חצי שוכהת על המיטה. ערומה. נדלקתי. הגעתי אליה התחלתי לנשק אותה וללטף אותה כשהיא יושבת. התחילה ללטף לי את הזין בזמן ששתי הידיים שלי מעסות לה את כל הגוף.
השכבתי אותה על הגב, ליטפתי לה את החזה ואת הכוס ואז בהפתעה רכנתי מעליה ל-69 הפוך שאני למעלה. שלחה יד לקונדון, הלבישה אותו והתחילה להכניס את חברינו לפיה בזמן שאני מכניס לה אצבע ועוד אצבע ומלקק לה את הדגדגן.
לא נראה לי שגמרה אבל התאמצה לזייף.
זה כבר הדליק את שנינו. התיישבתי על המיטה כהיא רוכבת עליי עד לגמירה המיוחלת, שלאור הגירוי שהיה קודם הגיע מהר מאד.

מיטה, מקלחת, הירגעות, מציצה מקונדמת ומשם לדוגי מפנק אם אחלה קונטרות. ההצלפה שלי הביצים שלי עליה נשמעה לדעתי בכל הסביבה והדבר היחיד שנצליח להחריש אותם היו האנקות של סשה. נראה לי שבדוגי היא גמרה. לא קריטי. אני גמרתי פעמיים ונהנתי.

מקווה להתחיל לדווח יותר.

ד"ש

69
[QUOTE=galsoer]לקח לי קצת זמן לדווח - אבל הנה אני כאן.
קודם כל, אני לא מהמדווחים יותר מדי. אני מנסה לעבוד על זה, אל תשפטו.

הייתי אצל סשה לפני כשבועיים.

500 ש"ח לשעה. נראית טוב לטעמי - אבל זה עניין של טעם.
מקלחת. כשאני יוצא היא חצי שוכהת על המיטה. ערומה. נדלקתי. הגעתי אליה התחלתי לנשק אותה וללטף אותה כשהיא יושבת. התחילה ללטף לי את הזין בזמן ששתי הידיים שלי מעסות לה את כל הגוף.
השכבתי אותה על הגב, ליטפתי לה את החזה ואת הכוס ואז בהפתעה רכנתי מעליה ל-69 הפוך שאני למעלה. שלחה יד לקונדון, הלבישה אותו והתחילה להכניס את חברינו לפיה בזמן שאני מכניס לה אצבע ועוד אצבע ומלקק לה את הדגדגן.
לא נראה לי שגמרה אבל התאמצה לזייף.
זה כבר הדליק את שנינו. התיישבתי על המיטה כהיא רוכבת עליי עד לגמירה המיוחלת, שלאור הגירוי שהיה קודם הגיע מהר מאד.

מיטה, מקלחת, הירגעות, מציצה מקונדמת ומשם לדוגי מפנק אם אחלה קונטרות. ההצלפה שלי הביצים שלי עליה נשמעה לדעתי בכל הסביבה והדבר היחיד שנצליח להחריש אותם היו האנקות של סשה. נראה לי שבדוגי היא גמרה. לא קריטי. אני גמרתי פעמיים ונהנתי.

מקווה להתחיל לדווח יותר.

ד"ש
[/QUOTE]

כל הכבוד על הדיווח
טוב שהחלטת לפרסם דיווח
דיווחים נשמרים לעד קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”