כ החרדית מאלעד - דף 7 - סקס אדיר

החרדית מאלעד

66
יום רביעי הגיע וכולי צפיה למפגש השבועי עם החרדית מאלעד .
כמו תמיד קובעים את אותה השעה בכניסה לאלעד ממתין לה והיא מגיעה נשיקה קלה ויוצאים לכיוון הצימר הקבוע

אך הפעם הפתעה , היא אומרת לי היום נצרף את חברה שלה שגרה בנאות אפקה בראש העין , היא מתקשרת אליה ואומרת לה 10 דקות אצלך תתכונני .

מגיעים לנאות אפקה כולי צפיה לראות מי החברה שלה ואז היא זורקת לי תחנה את הרכב היום נפגשים אצלה , ואללה אני אומר תענוג .

אני מחנה את הרכב והולך אחרי החרדית כשבוי לא מסתכל לא ימינה ולא שמאלה מגיעים לבית היא מצלצלת בפעמון השער נפתח .

עדין לא רואה אף אחד מצלצלים בדלת ואז עומדת בפתח הדלת אישה כבת 40 מהממת גבוה חטובה בקיצור מילפית אמיתית , היא מובילה אותנו לסלון בסלון חיכתה לנו כוסית שמפניה קרה וקצת פירות , האמת כבר שכחתי מהסקס עם כל העונג .

אנחנו יושבים ומדברים ומסתבר שהחרדית הייתה לשעבר כופרת אשת עולם תחתון וכדי לברוח מהעולם היא "חזרה בתשובה"

אותו מילפית סיפרה גם שהם היו מארגנות מסיבות סווינג בקיצור סמים סקס ואלכוהול ... ישבתי והשתוקקתי לשמוע את הסיפור אחרי 40 דקות החרדית אומרת שאין לה הרבה זמן ואם בא לנו לחגוג צריך להתחיל ואז התחילה החגיגה ישבתי על הספה וצפיתי במופע שלהן פשוט להתמוגג , אחרי 15 דק' לערך הם באות אליי מעמידות אותי אחת מתחילה לאכול אותי מלמעלה עד החזה והחרדית מתחילה להפשיט אותי ברגע שהתחתון ירד שניהן ירדו למצב 2 והתחילו במציצה משוגעת המילפית שפכה עלי שמפניה והתחילה ללקק לי את הגוף העמדתי את החרדית עם ידים על השולחן והתחלתי לתת לה ספנקים על הישבן פעם ימין ופעם שמאל קצת אצבעות בכדי לפתוח לה את הישבן והתחלתי להחדיר לה את הזין לישבן בזמן שהמילפית מסתכלת בקנאה ופשוט מסתכלת איך אני פותח לה את התחת ותאמינו לי פתחתי לה אותו.... החלפתי קונדום הושבתי את המילפית על השולחן אוכל והתחלתי לאכול לה את הכוס עד שהתחילה לרעוד ולצעוק הבנתי את הרמז וחדרתי לה ישירות לכוס חדרתי לה כול כך חזק שהיא צעקה כמו מטורפת הגיע זמן הגמירה שתיהן על הברכיים ומחכות להשפרצה שתגיע אחת מוצצת השניה מכבסת לי את הביצים אחרי כמה דקות הרגשתי שזה מגיע זייינתי לחרדית את הפה הוצאתי ופיזרתי את הכל על הפנים שלהן הן ניקו אותי ולאחר מיכן התחילו ללקק אחת מהשניה את כל החומר מחזה מטריף .... הסתכלנו בשעון והשעה כבר 16:45 החרדית כבר חייבת לחזור ואז המילפית אומרת אתה נשאר היא הולכת המילפית הביאה לה את המפתחות של הרכב ואמרה אח"כ תקח אותי אני אאסוף את הרכב שאלתי את החרדית אם זה בסדר אמרה בטח כפרה תהנה היא יודעת הכל עליך ... החרדית יצאה ונשארתי עם המלפית ומה שקרה שם פשוט טירוף אחד גדול אומרים יום שלישי פעמים כי טוב .... אצלי זה יום רביעי ... בכל מקרה חברים אני עושה חיים כל רביעי עם 2 פצצות מחכה כבר לשבוע הבא ..
אכול ושתה כי מחר תמות

החרדית מאלעד

67
יופי פינוקיו
והאף שלך כבר גדל והוא מתחיל באפקה ונגמר בשכם ? איזה כשרון כתיבה של סופר מתחיל של מדע בדיוני אבל אחלה תמשיך זה משעשע עוד מעט היא תגיע עם חייזר ממאדים שימצוץ לך ויוציא שמפניה מהאוזניים ?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”