כ נטשה - דף 7 - סקס אדיר

נטשה

61
[QUOTE=כוסמין]
[QUOTE=פטישחשמלי]
[QUOTE=החפוז המכני]מה זה מלינקי חוי?[/QUOTE]

מלינקי = קטן
חוי = זין
צחוק
[/QUOTE]
קמת מוקדם פטיש.... הפטישון העיר אותך?
[/QUOTE]

צחוקצחוק

נטשה

62
דיווחים מצויינים!מוחא כפייה

כאחד שחוללללה על קימורים וישבן בולטTongue, נשארו לי רק שני דברים שרציתי לברר:

1) אין שום מצב בעולם למציצה חשופה? אני שואל כי מציצה מקונדמת זה TURN-OFF מכריע עבורי שגורם בד"כ לויתור על פגישה בלי קשר לשאר מאפייניה/יתרונותיה של הבחורה.

2) לא ראיתי שום התייחסות לכך אבל עבורי זה מהותי - מה הגובה שלה בערך?

בתודה מראש.
zooz

נטשה

64
תודה לחבר colombo על התשובה המהירהאצבע למעלה.

על אף יתרונותיה - כרגע ירדה מסדר העדיפויות. אולי בעתיד תתגמש בעניין המציצה החשופה... ימים יגידו.
zooz

נטשה

65
מצאתי את הפרטים למפגש בצט,
תיאום מהיר קל ולא פרטים ותמונות מתפוצצות ומפוצצות שהייתי חייב לבדוק,
מחיר ייקר מדי אבל המוח לא עבד Ouch חצי ב 350 שעה ב 600 , בתיאום שאלתי למספר אקטים לשעה ב 600 נאמר לי 2, פרטים בהמשך,

הגעתי בשעה היעודה פתחה את הדלת ושם ראיתי את מה שדימיינתי מהתמונות רק ב live ויותר טוב, פנים 7.5 מתוך 10 ,גוף 200 מ 10 וזה סחרר אותי, איך שנכנסתי בלי שלום וכלום ישר לעניין שים כסף בשולחן לך להיתקלח, שם הייתי צריך להבין שאני הולך להיות מתוקתק בכי, אחרי המקלחת ישר לעניין מציצה גרון עמוק מכוסה ולא חשוף חבל אבל לא נורא, מציצה מקצועית ומעולה, היא רטובה כל הזמן וגם מדברת דיבורים סקסים וכל הזמן משווקת את שירותי הסאדוו שלה אחרי קצת זמן שם שאלה לאיזה תנוחה , היא עלי ואז דוגי ובווום הגוף הטורף שלה עשה את העבודה, ואז רציתי עוד פעם ואז התיקתוקית אמרה לא ולא חדירה פעם אחת ואקט נוסף במציצה או בשיפשוף אז התבאסתי והלכתי על מציצה, היה לה טריק והיה גמירה מדהימה בין אורגזמה ובין עינוי לא הבנתי אם כואב או שהגעתי לגן עדן משהו מטורף, לקח בברוטו חצי שעה, תיקתוק או לא תיקתוק וגם לא קיימה את הדיל לשתי אקטים, לא הייתי חוזר בסכום הזה, אבל הגוף והמציצה בסקלה אחרת.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”