כ קריסטינה 250 שח רמת גן - דף 7 - סקס אדיר

קריסטינה 250 שח רמת גן

63
הסקרנות (והחרמנות) הביאה אותי לרמת גן.
כריסטינה מכוונת לרחוב חשמונאים ואז מוציאה למסע קצר. אז למי שבכל זאת מעוניין להגיע (רמז למסקנה שלי): תמשיכו לרחוב מכבי.
את דלת דירת המרתף פותחת אישה נמוכה, מבוגרת ומעט מלאה. בקיצור, לאור הדיווחים פה: אכזבה. לא ברור לי איך יש מי שאמרו שהיא יפהפייה או סקסית.
ולאור הדיווחים, חשבתי שאולי החברה שלה היא השווה מביניהן: בלונדינית בערך באותו הגיל. יש לציין שהן חייכניות ולבביות, משרות אווירה נעימה ומצחקקות ביניהן. אבל אף אחת לא שווה הישארות.
גזר הדין: אם אלה סקסיות יפהפיות, לא פלא שהמחירים מרקיעים
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קריסטינה 250 שח רמת גן

67
הנני גבר נשוי כבר למעלה מ 20 שנה. אוהב את אישתי מאוד אוהב את ילדי אבל גם אוהב זונות.
ברוב חלומותי באות זונות. ככה זה בחלומות. שם הן באות אליך גם בלי שתבקש ולא אתה הולך אלהן. בזמן האחרון כל הפנטזיות שלי. כל החלומות הרטובים שלי זה עם זונות. כבר שכחתי מזה לפנטז על אישה שהיא לא זונה.
אז חלומותי הביאוני שוב לכריסטינה מרמת גן. על טעם וריח אין מה להתווכח וקראתי שיש פה אנשים שלא עפו אליה. אבל אני חולה על הבחורה.
יש לה עיניים טובות חיוך מקסים ושפתיים חושניות והבחורה מתוקה מדבש.
אני גם חולה על הישבן שלה קטן עגול וחמוד.
נכנס אליה שוב מלטף את פניה ומנשק את שפתיה. טעם גן עדן. יכול לנשק אותה שעה שלמה. הכי מגרה אותי שאחרי שהיא מוצצת לי היא עולה אלי שוב לנשיקה. כשהיא עולה הזין שלי מונח טוב בין שדייה והיא באה אלי לעוד נשיקה.
אחרי זה אני מתחכך לה בכוס עד להשפצה כאשר כולה אדומה מרוב שגם היא גומרת.
היה כיף ברור שעוד אחזור.
מתי?
תלוי בחלומות. תלוי פנטזיות.
בתחום הזה אני נותן להם להוביל.
חסכתי לכתוב שוב פרטים טכנים שכבר מופיעים פה.
תעשה טוב תרגיש טוב

קריסטינה 250 שח רמת גן

69
הייתי היום אצל כריסטינה בזכות חבריקו שנתן לי את ברכת הדרך והכי חשוב את הטלפון.
נכנסתי לדירה נחמדה, קבלה אותי עם חיוך ושלחה אותי להתקלח.
נותנת תחושה מעולה - רואים שחשוב לה לתת לך הרגשה טובה ושתרצה לחזור.
שיתפה פעולה כמעט בהכל, נשכבה עליי, מתחתיי ומצדדיי.
חילקה נשיקות וקיבלה בכיף כל תנוחה שהזזתי אותה.
כשהלכתי, ניגשה אליי, חיבוק ונשיקה מיוזמתה וביקשה שאחזור ל"בקר" (לא יודע אם זה במיוחד לכבודי או לכולם).
למרות כל זאת, לא בטוח שאחזור, המיקום (מטר ממגרש המכתש המיתולוגי בגבעתיים) לא הכי מתאים לי, יש בעיית חניה באזור וגם לא הרגשתי וואוו, היה סבבה לא יותר, אבל אני בטוח שהרבה אחרים יהנו איתה.

קריסטינה 250 שח רמת גן

70
יצרתי קשר עם הגברת, מאוד מנומסת ונעימה לאוזן.

קבענו לצהריים, התקשרתי 10 דקות לפני, הייתה פנויה ובכל זאת חיכיתי למטה כעשר דקות, תכלס לא היה אכפת לי אבל היה חום אימים.

פתחה את הדלת כשהיא מתחבאת מאחור, לרגע חששתי, אבל התיאור של החברים פה הרגיע, והיופי שלה אכן מצא חן בעיני.
בחורה לא גבוהה, עור לבן, חזה בינוני, טוסיק קטן עם קעקוע מעל, כרס קטנה עם סימן של ניתוח קיסרי, בכל זאת מאוד סקסית לטעמי.
עיניים בהירות, שיער שחור אסוף, פנים נאות, שמסגירות את הגיל, מתקרבת ל 40 לדעתי, אחרת הייתי נותן לה עשור אחד פחות.

היא נראית מאוד נקייה ומסודרת, מריחה טוב וגם הבית נקי.
הגעתי נקי, והיא ביקשה בכל זאת לשטוף ידיים, בצדק.
המקלחת שלה מצויינת, מים חמים, מגבת נקייה.

כפי שצויין פה, דורשת אחד כחול ואחד ירוק לפני הכל.

נכנסה עם בייבידול, קצת פורפליי.... מציצה סבירה עם גומי (כמה כבר אפשר להנות עם גומי, צריך לסגור מראש בלי, רק למציצה, כן?) אבל כיבוס ביצים מעולה, נשיקות בקטנה (קצת מאכזב), מעשנת למי שזה מפריע.
הסקס סביר, ניסתה כל מיני תנוחות... בסוף חזרה למציצה וכיבוס....
מניח שתזדהו, שיש מקרים שחצי שעה זה די והותר לפגע וברח, ויש מקרים שזה פשוט קצר , פה זה היה קצר מאוד לטעמי, אמנם לא אמרה כלום באופן מפורש אבל התרשמתי שמכוונת לגמירה...
היא הבינה בדיוק מה אהבתי, הוציאה את הגומי, קצת שמן, הביאה כיבוס עצבני... מזה עצבני, רציתי כל כך להפסיק ולתפוס אותה לדוגי, קצת לקחת פיקוד, אבל היה כל כך טוב שהמשכתי עד הסוף....

לסיום באה, חיבקה, נישקה סידרה אותי ולפני שיצאתי תפסה אותי וביקשה שאחזור לבקר.

בגדול נהניתי, ואני חושב שיש פה פוטנציאל ליותר, ייתכן ואחזור.
המחיר עצמו סביר, בהתאם לזמן ולשירות, בטח שלא חושב שיש מקום לטיפ, לא מבחינתי בכל אופן.

תזכרו, בסופו שלך דבר הכל בעיניי המתבונן, תמיד יש שלא יאהבו,
וגם לא תמיד יש כימיה, כימיה נותנת אקסטרה, ולכן החוויה שונה לכולם.

תודה לאבויה וחבריקו על המספר והכתובת, חסך לי את הבלבול עם קריטינה אחרת ואת ההתברברות ברחובות שליד.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”