כ משטרה - דף 7 - סקס אדיר

משטרה

61
ציטוט חלק מתוך כתבה:
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/369038

המטרה: למנוע פרסום שירותי זנות ברשת

מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה מבקשת מביהמ"ש המחוזי בתל אביב להגביל גישה לאתרי אינטרנט ישראליים המפרסמים שירותי זנות.

ערוץ 7 , ה' בניסן תשע"ח 21/03/18 11:52
מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בתל אביב שתי בקשות להגבלת גישה נגד אתרי אינטרנט ישראליים המפרסמים שירותי זנות.

.....

על פי החוק, יכול תובע מוסמך לפנות לבית-המשפט המחוזי בבקשה להוצאת צווים להסרת אתרי אינטרנט המאוחסנים על גבי פלטפורמות אירוח בישראל, לחסום גישה לאתרי אינטרנט המאוחסנים על גבי שרתים בחו"ל או להורות על סינון האתרים מתוצאות החיפוש.

החוק קובע סמכות חדשנית זו לגבי אתרי אינטרנט אשר כוללים פעילות עבריינית מחמישה סוגים: פעילות של ארגון טרור, פרסום תכנים פדופיליים, ארגון הימורים אסורים, סחר בסמים מסוכנים ופרסום שירותי זנות.

לאחר כניסת החוק לתוקף, הוסמכו תובעי מחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה לטפל בהגשת בקשות לצווים לפי החוק. המחלקה משתפת פעולה עם חטיבת החקירות במשטרת-ישראל, ובדיון משותף, הוחלט לאחרונה להתמקד תחילה באתרים המפרסמים שירותי זנות.

בפרקליטות מציינים כי תופעת פרסום שירותי הזנות שכיחה מאוד באינטרנט, כך שכיום שירותי זנות נגישים לכל דרך האינטרנט באמצעות חיפוש פשוט במנוע חיפוש, ובמסגרת אתרי אינטרנט גדולים, רחבי תפוצה, ובעברית. שתי הבקשות הראשונות שהוגשו היום, נוגעות לשני אתרי אינטרנט בעלי תפוצה רחבה של מאות אלפי כניסות - מישראל בלבד - העוסקים בפרסום שירותי זנות, ופונים לקהל ישראלי.

אתר אינטרנט אחד מאוחסן בפלטפורמת אירוח ישראלית, ולפיכך הבקשה לגביו היא להסרתו של האתר באופן מלא מן השרת המארח. אתר האינטרנט השני מתארח על פלטפורמת אירוח זרה, ולפיכך הבקשה לגביו היא להגבלת גישה אליו של משתמשי רשת ממדינת ישראל באמצעות ספקיות הגישה לאינטרנט.
....

משטרה

63
דוברות המשטרה(מרחב ירקון): מאבק המשטרה בתופעת הסרסרות וניצול נשים מוחלשות והעסקתן במתן שירותי מין.
המדטרה פשטה אתמול על בית בושת אשר פעל בלב אזור מגורים במרכז תא.
את המקום, אשר הופעל בכיסוי של מכון עיסוי וטיפול אלטרנטיביים, פקדו עשרות לקוחות מדי יום אשר צרכו במקום שירותי מין.
המשטרה עצרה גבר יליד 1977 תושב אזור ואישה ילידת 1975 תושבת חולון בחשד לניהול והפעלת בית בושת. השניים נחקרו בתחנת המשטרה והיום (ד) הוארך מעצרם בביהמש השלום בתא עד ליום שישי.
מהמשטרה נמסר כי אנו רואים בחומרה רבה את העושק והניצול הציני תוך גריפת רווחים שמבצעים גורמים עברייניים על חשבון אוכלוסיות מוחלשות. הפעלת בתי בושת במסווה של עסק חוקי בלב ליבה של שכונת מגורים מהווה פגיעה והפרעה לחיי התושבים ואנו נמצה את הדין עם העבריינים.

מי מה איפה??

משטרה

64
אכן מדויק.

[QUOTE=בנצי8]

מה שורד לי ויתר הפמיניסטיות עושות זה תכונה קוגניטיבית טבעית של המח, לכל בני האדם נטיה לעשות את זה. זה נקרא הטית אישור. הנטיה שלנו לירות חץ ואז לסמן מטרה. יש לנו תיאוריה ומשהו שאנחנו רוצים להאמין בו ואז אנחנו מחפשים עובדות. אבל לא מחפשים עובדות כדי לגלות משהי האמת ומתוך מחשבה אוביקטיבית אלא מחפשים "עובדות" את מה ש"מוכיח" את מה שאנחנו רוצים לחשוב. כלומר ,מתעלמים מראיות שסותרות את מה שאנחנו רוצים לחשוב, מנפחים חשיבות של ראיות שתומכות ומחזקות את מה שאנחנו רוצים לחשוב ואיפה שיש משהו שמשתמע לשתי פנים וניתן לפרש אותו כך או כך בוחרים בפרשנות שמתאימה לנו גם אם זו פרשנות מגוחכת.
כך גם ורד לי ויתר הפמיניסטיות, רוצות להאמין שכל הזונות עברו גילוי עריות, התחילו בגיל 11, נאנסות באלימות כל יום, סובלות מטראומות קשות ומתות בגיל 40 וחקיקה להפללת הלקוח עובדת
... היא כבר תפרש את המציאות ותמצא הוכחות לזה.
ליתר דיוק היא תבחר בפינצטה מתוך המציאות "הוכחות" לזה ותתעלם מכל מה שלא מתאים לזה.
אם היא לא עושה את זה בחוסר מודעות אז היא פשוט תועמלנית אידאולוגית.
המציאות הרי מורכבת, אינה שחור לבן ותמיד אפשר לבחור מה שנח לך.
מי שרוצה להעמק בזה יותר שיקליד בגוגל:
כשל מחשבה הטית אישור.
כשל מחשבה קטיף דובדבנים
כשל מחשבה ראיה אנקדוטלית.

ככה אנשים בונים תמונת עולם שנוחה להם.

היא היתה מוצאת דרך "להוכיח" את זה גם בלי שהיו מספקים לה תחמושת. כשרוצים אפשר להוכיח כל דבר. גם שהשמש זורחת במערב. אם ורד לי תרצה יום אחד להוכיח שמי הים התיכון מתוקים וללא מלח, בשיטות שלה למצוא" הוכחות" לכל מה שהיא רוצה להוכיח, היא תמצא כבר הוכחות לזה.

למה הן כאלו ? הן עברו שטיפת מח, זה העולם החברתי שלהן כולו חושב כך, הן לא יכולות לחשוב אחרת בלי לשלם מחיר חברתי כבד ,זה חלק מתרבות לוחמי הצדק החברתי, זה נותן הרגשה של צחה וזכה וטהורה, נלחמת למען הצדק בעולם, יש את הקטע של סימון הרעים וההתרגשות שאני נלחמת ברעים, לחלק הפמיניזם הרדיקלי הפך לפרנסה ומשכורת, מכל הסיבות האלו ואחרות הן חייבות ליישר קו עם הגירסה הפמיניסטית של העובדות, לחיות בעולם הדמיוני הזה, במציאות כביכול שבראו. הן מוקפות שקרים. יש את הדף בפייסובק WHEN SHE WORKS בו בחורות שעובדות בזה עונות להן. היה קטע לפני כמה חודשים כשכמה בחורות עובדות נפגשו עם ח"כ עליזה לביא ,גדולת הצדקניות מאז ומעולם, בכנסת בנסיון לשכנע אותה שחוק ההפללה רע לבחורות לביא כמי ששייכת לשני העולם שמביאים למוסרנות הצבועה, היא גם גדלה כדתיה וגם אימצה את "הליברליזם" בגרסתו ה"פרוגרסיבית" , הצבועה ,שמעה אותן ולא יכלה להגיד עליהן שכל הבולשיט על פוסט טראומה וכד' נכון, אמרה בתום הפגישה, גם אם הן ספיציפית לא נפגעות, כשיש מהפכה חברתית יש מי שנפגע והן עצמן לא מבינות את זה אבל בעוד כמה שנים הן תודנה לי שהוצאתי אותן מזה. כלומר ,הודאה שזה לא משנה ולא אכפת לה אם הבחורות עצמן באמת כאלו קורבנות ובטח לא מה הן רוצות. הן תכפנה על החברה את המוסריות הצבועה והמזויפת שלהן. חלקן נורא שמרניות, חלק עם פובית מין קשה, נגעלות מהמחשבה על מין והפילוסופיה שלהן היא אם אני לא אשכב אף פעם עם אף אחד אז אף בחורה לא תשכב אף פעם עם אף אחד, חלק שונאות ממש גברים, לעיתים על רקע חוויה טראומטית בעברן. ויש את הסיסמה הדבלית ,כל עוד יש בחורה אחת למכירה, כולנו למכירה.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

משטרה

65
ורדלי ולהקת המעודדות שלה (עם התמיכה של טלי קורל) הבינו, כנראה, שיעבור זמן עד שיתקבל החוק המטומטם שהן מנסות לקדם כבר כמה שנים. לכן, כיעד פשוט יותר, מה שנקרא בלעז low hanging fruit, הן מטווחות את הפורום ואת אתרי המודעות כדי לנסות להקשות על תיווך בין הביקוש להיצע.
הכתבה האחרונה נועדה לזרז את רשויות האכיפה לנסות לשבש את הזירה המקוונת שלנו. כמובן שטכנולוגית זה בבל"ת, ניתן למקם את השרתים בחו"ל (אם הם לא כבר שם) וגם ברמת חסימת הספקית אינטרנט (מה שאני לא מאמין שיקרה) ניתן לגלוש באמצעות VPN ולעקוף את החסימה.
בהזדמנות זו אני קורא לכל החברים - עשו לעצמכם טובה ואו שתרכשו מנוי לVPN (יש היום מבצעים בעלות חד פעמית של 50 דולר לכל החיים) או שירות חינמי באפליקציות ייעודיות, שהוא קצת יותר מוגבל.
בואו לא נעשה לפמינאציות את החיים יותר קלים, ואולי נתכונן ליום שאחרי....

משטרה

67
[QUOTE=חמש תלתן]סליק,
אולי תתן הסבר קצר על VPN - איך משתמשים ומה זה נותן לרובנו שלא מכירים.

[/QUOTE]

https://he.vpnmentor.com/blog/%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-vpn/
שרתים
הרבה פעמים תשמע על שירותי VPN מסוימים שמתפארים במספר השרתים שלהם. הסיבה לכך היא שזה בדרך כלל טוב יותר שיש מגוון רחב של שרתים ומיקומים.

למה?

בדרך כלל, כאשר אתה משתמש באינטרנט, אתה שולח את הנתונים לשרת עם בקשה לאתר מסוים. השרת שולח את פרטי האתר בחזרה למכשיר שלך.

כאשר אתה משתמש ב-VPN, הנתונים שלך מועברים תחילה לשרת ה-VPN, ולאחר מכן ה-VPN שולח אותם לשרת המיועד.

זה חשוב מפני שכאשר אתה מוודא עם השרת שכתובת אתר מסוימת קיימת ואפשר להשתמש בה, אתה כל הזמן שולח נתונים הלוך ושוב על גבי החיבור הזה. אם אתה מכניס VPN באמצע, הבקשה שלך לאתר אינטרנט עוברת לשרת, אבל הנתונים שלך עוברים רק בין המכשיר שלך לבין שרת ה-VPN (גם דרך מנהרה מוצפנת). לכן, השרת המיועד אינו מקבל את המידע שלך.

בדרך זו משתמשי VPN יישארו אנונימיים באינטרנט. כך שירותי VPN גם יכולים לשנות את המיקום שלך כדי לבטל חסימה של אתרים מסוימיים (עוד על כך בהמשך).

הדרך היחידה שבה ניתן למצוא את המיקום שלך היא אם יש לך דליפה (או אם חברת VPN שומרת עליך מידע).
מה VPN יכול לעשות?
עכשיו שאתה יודע איך VPN עובד, בוא נדבר על מה שהוא עושה. כפי שהזכרנו מקודם, VPN יכול לעשות הרבה דברים. אנחנו מפרטים להלן.

לעקוף חסימה של תוכן
נניח שאתה חי בצרפת אבל אתה רוצה לראות תוכנית ב-Hulu. או, נניח שאתה נמצא בחופשה ביוון אבל אתה רוצה לצפות בתוכנית שזמינה רק בספרייה של Netflix ארצות הברית. בלי VPN, לא תוכל לגשת לאתר.

עם זאת, עם VPN אתה יכול לשנות את המיקום הגיאוגרפי שלך כך שזה יראה כאילו אתה נמצא באמריקה.

VPN גם יכול לסייע לך לעקוף סוגים אחרים של אתרים שממשלות או שספקי שירותי אינטרנט עלולים לחסום. למשל, בסין, אתה לא יכול לגשת לפייסבוק, Gmail או Youtube ללא VPN בשל חומת האש הגדולה של סין.

מדינות מסוימות חוסמות אתרי טורנטים כדי למנוע פעילות פלילית, אבל VPN יכול לסייע לך לגשת לאתרי טורנטים.

VPN שימושי גם בבתי ספר ומכללות, שבהם אתרים מסוימים עלולים להיות חסומים.

עקיפת חסימה של תוכן היא כנראה השימוש הנפוץ ביותר שאנשים עושים כיום ב-VPN.

להסתיר את ה-IP שלך
באותו אופן שבו VPN יכול לבטל חסימת תוכן, הוא יכול גם להסתיר את כתובת ה-IP שלך. כתובת ה-IP שלך דומה לכתובת המגורים שלך, רק שהיא עבור המכשיר שלך.

כתובת ה-IP שלך משתנה בהתאם לשרת שאליו אתה מתחבר.

כאשר אתה מתחבר ל-VPN, כתובת ה-IP שלך מוסתרת מאחורי שרת ה-VPN, כך שממשלות, ספקי שירותי אינטרנט והאקרים אינם יכולים לראות את המיקום שלך בפועל.

אם ברצונך לקבל מידע נוסף על הסתרת ה-IP שלך, לחץ כאן.

משטרה

69
בנצי נתן הסבר לעיל, אבל אני אתמצת אותו ואבהיר נקודות עיקריות:

כשאתה גולש באינטרנט, אתה עושה שימוש בשירותי ספקית גישה לאינטרנט (נטוויזן, בזק בינל וכול' והחברות הסלולריות במקרה של גלישה בנייד) שאחראית על תעבורת הנתונים שלך. זה אומר:
א. שכל הגלישה שלך עוברת ומנוטרת על ידה, כולל שמירת לוגים של איפה ה- ip (הכתובת אינטרנט שלך המחשב או הנייד שלך) ביקרו
ב. היא יכולה לחסום אותך מלגלוש למקומות מסויימים או עקב מדיניות שלה (למשל שיתוף קבצים שזולל רוחב פס) או עקב מדיניות של הממשלה או בית המשפט שקבעו שיש למנוע גישה לאתר מסוים.

כאן נכנסת הרשת הפרטית הוירטואלית - VPN. במקום לגלוש דרך הספקית, אתה מתחבר לשרת של חברה כלשהי שממוקם פיזית בחו"ל, בדרך כלל יש הרבה שרתים בכל העולם (ואז הספקית שלך חושבת שאתה נמצא בו) ומשם אתה ממשיך לגלוש הלאה ליעד האמיתי שלך. כלומר, כל המגבלות של חסימה כלשהי או תיעוד של הגלישה שלך לא מתבצעות יותר על ידי הספקית אינטרנט אלא על ידי חברת הvpn. חברות אלו דואגות לציין כי הן אינן שומרות תיעוד כלשהו של היסטוריית הגלישה ולכן כל התיעוד לא קיים (אין כאן קונספירציה - אם הן היו שומרות תיעוד לא היו להן משתמשים...).
כך למעשה אתה יכול לגלוש לאן שבא לך (נניח לצורך העניין שבית המשפט יאסור על ספקיות רשת ישראליות לאפשר גלישה לפורום הזה - בקלות תעקוף את זה על ידי גלישה בVPN...) וללא תיעוד. שימוש נפוץ בvpn אגב הוא לשם שימוש בנטפליקס. מכיוון שנטפליקס הצריך שתהיה במדינה בה יש לה שירות, רבים מהישראלים עשו שימוש בvpn וגלשו לשרתים אמריקאיים ומשם לנטפליקס, וכך עקפו את המגבלה הגאוגרפית שהחברה הטילה.

ה"מחיר" שאתה משלם על גלישה זו (מעבר לדמי שימוש החודשיים, אבל היום יש מבצעים בעלות של 50 דולר לכל החיים - חפש vpn lifetime subscription בגוגל) הוא האטה מסויימת בתעבורת הרשת, כי אתה גולש דרך שרתים פחות מהירים בדרך כלל.

איך עושים את זה בתכלס? נרשמים לשירות כלשהו (אני למשל רשום בwindscribe vpn). מקבלים שם משתמש וססמא. מורידים תוכנה קטנה שהיא פלאגין לדפדפן, שברגע שרוצים לגלוש בvpn מדליקים את התוסף ואתה עובר לגלישה מאובטחת. לחברה שאני עושה בה שימוש אין אפליקציה טובה לנייד, זה בפיתוח. אם אני לא גולש במחשב אלא במכשיר נייד, אני עושה שימוש באפליקציית vpn חינמית שנקראת turbo vpn. לפני הגלישה אתה מפעיל אותה ואז כל נתוני הגלישה עוברים דרכם.

פשוט וקל, בטיחותי ונותן לך ראש שקט - ושורדלי ויתר הפמינאציות יאכלו בולבול לנסות לאתר אותי או למנוע ממני גישה למשהו.

משטרה

70
ורד לי כצפוי, טיפשה מבחינה טכנולוגית.
זה מאוד פשוט לעקוף. לא צריך VPN! מספיק להוסיף 8.8.8.8 ככתובת שרת DNS ראשי (שרת חינמי), בהגדרות כרטיס הרשת. כך עשינו גם בחסימת אתרי הסדרות הפיראטיים.

הסבר טכני למי שרוצה: לא מדובר בישראל על חסימה כמו בפיירוול של סין, דבר שהוא מאוד מסובך טכנית, אלא רק על הסרת רשומת ה-DNS מהשרתים אצל ספקי האינטרנט הישראליים.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”