כ אנה 2 = ילדה בובתית - דף 7 - סקס אדיר

אנה 2 = ילדה בובתית

64
[QUOTE=dandan818]כשביקשתי גמירה בפה... תוך כדי מעשה האהבה ועם כל ההתלהבות... אמרה לי בטון של פקידה: תוספת של 100 שח.
אותו דבר על גמירה על הגוף או שדיים....
זה הוריד לי ממנה קצת...לא חושב שאחזור.
[/QUOTE]
באסה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אנה 2 = ילדה בובתית

68
הייתי היום, ואין קשר לשחיקה.
הערה: אני לא חושב שצריך להגזים כמו סליק ולהיעלם מהפורום, אבל לאור המצב - מעכשיו הדיווחים שלי מיועדים גם לפמינאציות (שקוראות פה ומצטטות), אז לפרטים נוספים וברורים תיאלצו לפנות לבחורות עצמן.
אנה לא נראית טוב, נקודה.
מפנה לרחוב מסוים בתל אביב, ובשעת המפגש מתקשרת ומוסרת פרטי הגעה מדויקים (לא מוציאה למסע). את הדלת פותחת בחורה צעירה מבלארוס בת 22, שנראית אף פחות מזה.
מכנסי ג'ינס קצרים, תספורת קארה של אחרי מקלחת וחולצת בטן. חייכנית.
מתנשקת
לא צורכת חלבונים
סקס קלאסי
מתעקשת על מקלחת (באתי מבריק), וכבר מחכה על המיטה בבגדי חווה.
אולי באתי עם הרבה ציפיות עקב הדיווחים החיוביים (לתשומת לב החבר nani), אבל היא מתנשקת לא רע. לא יותר מזה.פאסיבית, משמיעה קולות מוזרים (כמו ציוצים)
בשעת מעשה אפשר להבחין שאין לה גוף יפה. ומה שיותר מפריע: הוא מכוסה פלומות שערות. ויש לה שיח קוצני
היא פשוט לא משכה אותי מספיק לסיבוב נוסף, אז פשוט נשכבנו ודיברנו. היא מדברת אנגלית מעולה. סטודנטית למשפטים. כן פמינאציות, אין סרסור שכלא אותה בדירת הפאר שבה היא נמצאת ודואג שיאנסו אותה 24/7. היא גם דאגה לציין שהיא עובדת מתי שבא לה. עוד מעט היא גם תיקח חופש לטייל בארץ. ממש אונס אכזרי.
גם לא נכון לומר שהיא לא מסתכלת על השעון. היא מסתכלת, רק שאין לה בעיה לתת יותר זמן: יצאתי אחרי שעה ורבע.
יתרון נוסף הוא הדירה הגדולה, המרווחת והנקיה, עם סבון איכותי ומגבת יבשה.
גזר הדין: עוד אכזבה קשה להאמין שיש ממי ש*&^ם בעבר &&6
בעקבותיה אולי גם אני לוקח פסק זמן. מה שבטוח זה שבינתיים סיימתי עם "פרטיות": זה רק נפילות. מעכשיו רק תאגידים!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”