כ עוקצת סדרתית. מי אמר שאין בחורות כמו פמלה בישראל? - דף 8 - סקס אדיר

עוקצת סדרתית. מי אמר שאין בחורות כמו פמלה בישראל?

74
היי
אני חושב שהאתר הזה הוא התלונה הטובה ביותר שאפשר להתלונן נגד הבחורה.
היא לא יכולה להחזיק מעמד בדירה עם ההוצאות של הדירה והוצאותיה הפרטיות ללא כמה מבקרים ביום.
גם אם תחליף כתובת - הרי בפעם הראשונה שמישהו מהפורום יהיה אצלה וידווח - יפסיקו ללכת אליה
פשוט - אנחנו צריכים להקפיד לקרוא את כל העדכונים לפני שיוצאים ל"סיור קניות"......
וכמובן - והעיקר - לדווח על נוכלת ברגע שמתגלה
do good and live good

76
הפיתרון הכי טוב בשביל מישהי כזאת זה ללכת אליה בכוונה להקליט אותה כאשר היא מאיימת לקרוא לשומר אם הלקוח לא ישלם כסף רק משום שזה לא מתאים לו הפינוק אצלה ניתן גם ללכת עם מצלמה נסתרת ואז כאשר היא מאיימת צריך להגיד לה אין בעיה תעשי מה שאת רוצה את מוקלטת אצלי ואני הולך להגיש נגדך תלונה במשטרה על נסיון לכליאת שווא וכן על נסיון סחיטה , תגידו לה שבאתם בעקבות מקרים רבים שקרו לאנשים רבים ופורסמו בפורום והפעם באתם לעשות לזה סוף ! נראה אז איך היא תגיב ....

77
[QUOTE=starc] היי
אני חושב שהאתר הזה הוא התלונה הטובה ביותר שאפשר להתלונן נגד הבחורה. 
היא לא יכולה להחזיק מעמד בדירה עם ההוצאות של הדירה והוצאותיה הפרטיות ללא כמה מבקרים ביום.
גם אם תחליף כתובת - הרי בפעם הראשונה שמישהו מהפורום יהיה אצלה וידווח - יפסיקו ללכת אליה
פשוט - אנחנו צריכים להקפיד לקרוא את כל העדכונים לפני שיוצאים ל"סיור קניות"......
וכמובן - והעיקר - לדווח על נוכלת ברגע שמתגלה
[/QUOTE]

אנחנו כוח קטן יחסית, אני בטוח שהיא מפרסמת בעוד מס רב של מקומות ותמיד יהיו לקוחות של פעם ראשונה

78
נראה לי שאני ילך אליה רק בשביל לבטל ולראות מה היא תעשה לי :-)
אני גם יחכה לשומר (אם יש) שיבא ויגיד לי לשלם.

אני חולה על דברים כאלהצחוק

administrator2013-05-06 11:26:12
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

79
אם אני מבין נכון את האתר המחודש (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון את הכלי) נוסף בו כלי אדיר של כתיבת ביקורת בגוף המודעה.
אני חושב שזה הכלי הכי דמוקרטי שכדאי להשתמש בו להיכנס כל אחד מתחת למודעה ולכתוב מה הוא חוה אצלה.
לזה יש השפעה אצל רבבות שנכנסים לאתר אבל לא לפורום.
מי שמאונן לא מזיין

80
bנראה לי גם נעקצתי על ידה לפני כמה שנים...אני לא בטוח אבל בכל מקרה כל הכבוד על הדיון. אני בעד להוריד את הפרסום, אבל אני מבין שזה לא יקרה כל כך בקלות..חוץ מזה, אין לי ניסיון באלימות ובחיים לא הרבצתי לאף אחד, בטח לא בחורה, אבל אחרי מה שנכתב הייתי שוקל לקנות תרסיס גז מדמיע ואם היא לא נותנת לצאת בלי תשלום נוסף, לרסס לה בעיניים ולצאת!!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”