כ יאנה תל אביבית - דף 8 - סקס אדיר

יאנה תל אביבית

75
[QUOTE=Mihalich] למיטב זיכרוני יאנה ניראת אחרת הרבה יותר רזה.. נירא לי שבאמת buka1 יש לך איזשהו קשר לעסק.[/QUOTE]
אז תרענן את זכרונך.אני היתי אצלה בשבוע שעבר.מתי אתה הית ?
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

יאנה תל אביבית

78
לא יודע עם buka1 יחצן או לא אבל אשמח לתרום את דעתי אני אמנם חדש בפורום הנהדר הזה בתור משתמש פעיל אבל יצא לי בעבר להיות עם יאנה וחברותיה ולא יצאתי מאוכזב אף פעם מהחבורה. לדעתי הן חברות - "ילדות טובות" שלא ממש מופעלות על ידי אף אחד אלא עצמאית באות לארץ להשלים הכנסה.

לגבי יאנה - הייתי איתה גם לאחרונה ולהלן הדיווח: מדובר בממתק אמיתי. ילדונת בת 25 שנראית בת 20. היא קטנטונת ורזה עם פנים ממש יפות בעיניי וחיוך מקסים שלא יורד לה מהפנים. הייתי איתה מספר פעמים ולא קרה פעם שבאתי והיא לא היתה מקסימה ומזמינה. יש לי ניסיון לא מבוטל עם בנות עובדות והם בדרך כלל נוטות למצבי רוח - לא במקרה של יאנה. הגוף של יאנה קומפקטי ויש לה תחת קטן ומזמין. חזה קטן עם פטמות קטנות בהתאם. היה פה מישהו או מישהי שכתבה על נושא של שפתיים בולטות באיבר המין - ישר חשבתי על יאנה שיש לה איבר מין די בולט. יאנה מריחה מצויין ותמיד מתוקתקת כמו אוקראינית/רוסיה טיפוסית עם לק בידיים וברגליים.

לגבי הפעילות עצמה אני חובב שני מספרים ואכן עם יאנה זה התממש גם בפעם האחרונה שהיינו יחד. היא תמיד מאד סובלנית וקיבלתי שעה מלאה בלי לחץ והאמת יותר חשוב מזה בלי תחושה של לחץ שתמיד גורעת לי מההנאה עם בנות שאני לא יודע מה יוליד יום איתן. עם יאנה אני יודע שאני אקבל את הזמן שלי בלי משחקים ולכן אני מאד רגוע איתה וההנאה בהתאם. אני חושב שהיא אוהבת מין מאד כי נראה שהיא גמרה לפחות פעם אחת שהיינו יחד. אני לא מאלה שיורדים לבנות עובדות אבל גם מהחדירה נראה שהיא נהנתה. מדובר בבחורה קומפקטית כפי שציינתי אז קל מאד להרים אותה ולעשות איתה מגוון תנוחות בקלות. נקודה שונה במפגש האחרון שלנו: ראיתי ליד המיטה נעלי עקב 20 ס"מ לפחות וכחובב כפות רגליים ביקשתי מיאנה שתנעל אותם תוך כדי ה"טיפול". היא עשתה זאת בכייף והיה מאד מגרה.

לגבי יאנה אין לי שום דבר רע להגיד. תמורה מצויינת לכסף במיוחד ביחס לאלטרנטיבות. זו דוגמה מצויינת לכך שאפשר למצוא בחורה כוסית במחיר הוגן וטיפול מצויין ולא חייבים לקפוץ על כל אחת שעפה על עצמה ודורשת סכומים מופקעים בשביל טיפול בינוני ומטה.

ביררתי עם יאנה לגבי חברות נוספות והיא ציינה שיש לה 2 חברות שנמצאות במקביל אליה בתל אביב. אני אדגום בקרוב ואדווח - לא נפלתי עד היום עם הבנות הללו ולא נראה לי שזה יקרה גם הפעם אז אני בשמחה אשכב על הגדר בשביל הפורום.

אני לא מעט זמן צופה בפורום ואני רוצה לומר תודה לכל המדווחים שחסכו לי הרבה כסף וגם תרמו לי הרבה חוויות טובות ואני מקווה כמשתמש חדש לעזור בחזרה.

יאנה ממוקמת במרכז תל אביב והטלפון הוא 054-3046910.

נ.ב - הרבה יותר יפה במציאות מאשר בתמונות (אמיתיות לגמרי).

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”